Klimaatneutral

2.090 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Visitekaartjes van karton berekenen

Toon klasse en deel uw visitekaartjes uit - voor een bijzondere introductie die indruk maakt en deuren opent. Wij zijn uw ideale partner voor het laten drukken van stijlvolle visitekaartjes!
Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+16% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+16% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht

Verdere Info

 • Werktekening voor Visitekaartjes van karton


  Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


  Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
 • Product informatie
 • Visitekaartjes van karton

  Technische beschrijving

  Formaat Ze kiezen uit twee verschillende formaten:
  • 85 x 55 mm
  • 90 x 50 mm
  Druk Bij aflopende druk zorgen voor 2 mm Afloop.
  Materiaal Voor Visitekaartjes bieden wij u helderwit premium fotopapier aan. Alle soorten offsetpapier zijn helderwit en geschikt voor kopieermachines en laserprinters. De achterzijde van het chromokarton voor onze Visitekaartjes kan worden beschreven en kenmerkt zich door een groot volume. Bovendien heeft u de keuze uit onze veredelde papiersoorten Helderwit , Linnenstructuur, MultiLoft® et gras papier.
  Afwerking Veredel uw Visitekaartjes met een van onze vele keuzemogelijkheden:
  • Blinddruk
  • Plastificering/Cellofanering (Glanzend/Mat/Softtouch)
  • UV-Lak

  Zo krijgt Uw visitekaartje een bijzonder edele look en touch.

  De meerprijs voor de verdere afwerking word in de calculatie enkel vermeld.

  Verwerking Bovendien bieden wij u bij bepaalde producten en eigenschappen een bundeling van de door u gewenste aantallen aan. De bundeling wordt uitgvoerd met behulp van een banderol uit doorzichtige folie.
  Technische wijzigingen voorbehouden!

Offerte op maat aanvragen

Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

Bij ons kunt u de perfecte visitekaartjes laten drukken

Visitekaartjes vormen een klassieker in het bedrijfsleven en zijn een ideaal middel om uzelf stijlvol voor te stellen aan onbekenden. Om ervoor te zorgen dat het gewenste effect ook werkelijk wordt behaald, is een hoge productkwaliteit onontbeerlijk - van zelf uitgeprinte kaartjes is niemand meer onder de indruk. Daarom bevelen wij u aan professionele visitekaartjes te laten drukken die toch zijn voorzien van een persoonlijke noot. In onze onlineshop kunt u geheel naar eigen wens individuele visitekaartjes vormgeven en op deze manier een product ontwerpen waarin u zichzelf terugziet en waardoor u zich graag laat representeren. Creëer met slechts enkele klikken van de muis uw persoonlijke visitekaartjes en wij zorgen voor de rest - zo bent u ervan verzekerd dat u altijd visitekaartjes ontvangt van unieke kwaliteit. Met onze visitekaartjes overhandigt u zakenpartners een kompas dat steevast elegant naar u verwijst en ervoor zorgt dat u niet wordt vergeten. Wanneer u vandaag nog uw visitekaartjes in onze onlineshop bestelt, kunt u deze over enkele dagen al uitdelen - laat deze kans niet schieten!

Zet u in om het ideale product te creëren

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen bij ons gemakkelijk en binnen korte tijd visitekaartjes kan laten drukken. Daarom hebben wij een handige online calculator klaargezet op onze productpagina's, waarmee u met enkele stappen individuele visitekaartjes ontwerpt. Geef uw project een naam, bepaal de omvang van de oplage en kies een formaat naar keuze. Uw visitekaartjes drukken wij enkel- of dubbelzijdig in full colour Euroscale op bijzonder stevig fotopapier. Bij de prijs is een hoogwaardige veredeling met druklak inbegrepen, wat uw visitekaartjes tegen vuil beschermt en ze er bijzonder mooi uit laat zien. Uw kaartje wordt tastbaar aantrekkelijker wanneer u tegen bijbetaling voor een afwerking met laminaat kiest. Het design is bijzonder belangrijk, de vormgeving hiervan heeft u geheel in eigen hand - op onze productpagina vindt u illustratieve afbeeldingen die u alle belangrijke afmetingen en benodigde informatie geven. Wanneer u geen tijd heeft om de grafische vormgeving van uw visitekaartjes zelf op u te nemen, kunt u deze taak tegen een kleine meerprijs ook uitbesteden aan ons enthousiaste serviceteam. Wij zullen in ieder geval ons best doen ervoor te zorgen dat het eindproduct zeker aan uw verwachtingen voldoet. Uiteraard helpen wij u ook altijd graag met individuele aanvragen!

Profiteer van onze service en onze kwaliteit

Wanneer u bij ons visitekaartjes laat drukken, kunt u de hoogste kwaliteit en een uitmuntende service verwachten. Wij werken uitsluitend met excellente materialen van gerenommeerde fabrikanten. Onze vele jaren beroepservaring, grote passie voor drukwerk en moderne techniek maken het ons mogelijk om hoogwaardig voor u te produceren onder gunstige voorwaarden. U kunt uw visitekaartjes gemakkelijk online bestellen; na het succesvol vrijgeven van de druk, duurt het doorgaans maar een paar dagen voor uw bestelling bij u aankomt. Met oog op een optimale service leveren wij uw visitekaartjes geheel uitgesneden, veilig verpakt en direct gebruiksklaar. Dankzij de hoogwaardigheid van onze kwaliteitsproducten komt u bijzonder respectabel voor de dag en zorgt u voor een blijvende naklank, zodat uw klanten en zakenpartners altijd positief aan u terugdenken. Het loont voor u dus telkens weer visitekaartjes te laten drukken in onze shop! Na het versturen van uw drukopdracht hebben wij doorgaans vier werkdagen nodig om uw visitekaartjes gereed te maken. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om een snel- of spoedopdracht te plaatsen, waarmee u de kaartjes al na twee of drie werkdagen ontvangt. Kortom, voor het voordelig laten afdrukken van hoogwaardige visitekaartjes zijn wij bij PRIMUS uw ideale partner. Eerlijke prijzen, een breed aanbod en de beste kwaliteit - daarvoor staan wij als online drukkerij. Wanneer u uw visitekaartjes online bestelt, profiteert u bovendien van aantrekkelijke kortingen en prijsacties. Laat u overtuigen door de uitzonderlijke kwaliteit van onze producten en benut de voordelen van een ongecompliceerd bestelproces - het drukken van visitekaartjes was nog nooit zo eenvoudig!