Klimaatneutral

2.715 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Roll-up banners, zichtbare reclame met grote reikwijdte

Wat maakt roll-up banners zo speciaal? Roll-up banners zijn ware snelheidswonders onder de reclamemiddelen. Ze functioneren net als rolluiken. Als u de opgerolde poster wilt gebruiken, trekt u hem uit de voet en zet hem met het ingebouwde telescoopstatief vast.

Beursstands kunnen zo snel opgebouwd en voorzien worden van opvallende en kwalitatief uitstekende reclameplatformen. Zo zijn uw reclame en corporate identity al van verre duidelijk zichtbaar. En aan het einde van de dag zijn de reclamedisplays weer even snel opgeruimd.


Geen alledaagse reclame dankzij hoogwaardige roll-up banners

Met name bij mobiel gebruik zijn roll-up banners hun gewicht in goud waard. Het banier is goed beschermd in de voet, die zich gemakkelijk laat transporteren. Ook voor bedrijfsruimten en winkels zijn roll-up banners een goede oplossing. Zij maken een aantrekkelijke vormgeving van inrichting en reclame mogelijk en kunnen desgewenst heel gemakkelijk worden verschoven. Ook op beurzen en bij evenementen maakt u steeds een goede indruk.

De online drukkerij Primus-Print.nl is een ideale partner voor de vormgeving van roll-up banners als flexibele reclameplatforms. Met een paar muisklikken hebt u al een eigen ontwerp klaar voor een effectieve roll-up banner, dat wij vervolgens voor u uitvoeren. Met dit uitstekende reclamemiddel kunt u de aandacht vestigen op uw eigen design om potentiele klanten aan te trekken.


Onze service en voordelen
Aanbiedingen & Oplages

Simpel zelf samenstellen

altijd de beste aanbieding

Vanaf 1 tot 20.000 exemplaren

in alle oplages mogelijk

Bestandscontrole & verwerking

Optionele uitgebreide controle

door ons serviceteam van grafische specialisten

Instructies en werktekeningen

beschikbaar voor jouw drukwerk

Kostenloze standaard controle

en optimalisatie van de bestanden

Aannemen en verwerken

van PDF- , JPEG- of TIFF-bestanden

Bestellen & Betalen

Flexible betalingsmethoden

inclusief kopen op rekening

Online bestelbaar

24 uur per dag / 7 dagen in de week

Verzenden & Leveren

Gratis verzending

bij standaard levering

Neutrale verpakking

met jouw adres als afzender


Doelgerichte reclamemiddelen ontwerpen

Hoe u uw favoriete reclamemiddel kunt ontwerpen, is bij Primus-Print.nl wel heel gemakkelijk. Als u weet hoe de roll-up banner eruit moet zien, kiest u in de calculator bij de verschillende mogelijkheden de optie die u het beste bevalt. Voor de vormgeving van uw reclameboodschap kiest u bij de lay-out sjablonen de vereiste afmetingen voor het drukwerk als download (afmetingen en downloads). Als de drukgegevens compleet zijn, stuurt die ons toe als Pdf-, JPEG- of EPS-bestand. Wij controleren of de gegevens technisch bruikbaar zijn, zodat u naderhand daadwerkelijk kunt beschikken over uw ideale ;product.

Als alles in orde is, ontvangt u ongeveer een week later uw eigen roll-up banner en kunt u uw reclameboodschap verbreiden.

Waarom u bij Primus-Print.nl in goede handen bent als het om succesvolle reclame gaat:

  • aanname van bestellingen 24 uur per dag
  • persoonlijke assistentie bij het samenstellen van de drukgegevens
  • levering per expresse of een dag later
  • deskundig advies van onze experts
  • prijscalculatie voorafgaande aan de bestelling met de online calculator

Vragen die klanten veel stellen

Moet ik het complete systeem opnieuw bestellen als ik het motief wil vervangen?

Voor de roll-up banners Exklusiv en Premium kunt u het hele systeem, afzonderlijke delen van het systeem, of alleen het drukwerk bestellen. Zo kunt u de bestaande motieven gemakkelijk vervangen door nieuwe. Bij alle andere roll-up banners wordt het drukwerk om productietechnische redenen niet met een klemmechanisme, maar met dubbelzijdig plakband bevestigd, hetgeen het vervangen moeilijker maakt. Daarom leveren wij steeds het complete systeem.

Hoe kan ik de roll-up banners het beste vervoeren?

Zoals de naam al zegt, laten deze systemen zich gemakkelijk op- en uitrollen. Het banier met drukbeeld wikkelt zich op in de roll-up cassette en kan gemakkelijk weer worden uitgerold. Opgerold zijn deze reclamemiddelen heel gemakkelijk te transporteren. De draagtas, die bij de complete systemen wordt meegeleverd, is op maat gemaakt om alle delen van de roll-up banners gemakkelijk te kunnen vervoeren.

Hoe leg ik het afgeschermde deel in mijn gegevens aan?

Om een stevige bevestiging van het drukwerk te kunnen verzekeren, moet het materiaal aan boven- en onderkant worden ingespannen. Bij de vormgeving moet u met dit gedeelte rekening houden om te voorkomen dat er schitteringen ontstaan als u het drukwerk een keer niet op de millimeter nauwkeurig kunt spannen. U moet echter de weergave van belangrijke delen van teksten of afbeeldingen binnen deze gebieden vermijden. De exacte afmetingen vindt u in de maattekeningen op de pagina's van de configurator.


De verschillende mogelijkheden voor roll-up banners bij Primus-Print.nl

Bij Primus-Print.nl bieden wij u verschillende opties aan om uw eigen roll-up banner te kiezen en verder op uw eigen wensen af te stemmen. Bij alle producten kunt u steeds het systeem of drukwerk afzonderlijk bestellen, bijvoorbeeld om bestaande banner-systemen te vernieuwen. Veel klanten kiezen echter voor het complete systeem, drukwerk + cassette, om hun reclameboodschap overtuigend te kunnen presenteren.

Onze voordeligste varianten zijn de roll-up banners Basic en Standard. Beide versies zijn in twee verschillende maten leverbaar: 85 x 200 cm en 100 x 200 cm. De behuizingen zijn van stevig en licht aluminium en naar keuze leverbaar in zilverkleur of zwart. De folie, waarop uw reclameboodschap in 4 kleuren wordt gedrukt, bestaat uit een hoogwaardige, matte PVC of, desgewenst, uit een polyesterweefsel.

Wie wat meer luxe wil, kiest voor de Exklusivversie van onze roll-up banners. Deze biedt een grotere keuze aan afmetingen om aan uw wensen tegemoet te komen. Met 85 cm of 100 cm x 160/180/200 cm beschikt u over voldoende ruimte om uw reclameboodschap te presenteren en er zeker van te zijn dat uw corporate identity in het geheugen van belangstellenden en potentiële klanten blijft hangen. De voet van deze versie is uiterst stabiel. Voor het drukwerk kunt u kiezen uit mat PVC, of een duurzaam en kreukvrij polyesterweefsel.

Onze Premium roll-up banner is een eersteklas compleet systeem, waarbij u bespaart op onnodige kosten, maar zeker niet op kwaliteit. Deze premium versie blinkt uit door dubbelzijdig drukwerk en kan effectief naar alle kanten reclameboodschappen verbreiden. Op beide kanten kunnen verschillende motieven en soorten informatie worden geplaatst. Met slechts één systeem bereikt u het dubbele aantal klanten. Zonder drukwerk wegen voet, rolmechanisme en telescoopstatief ongeveer acht kilo en zijn daardoor zeer stabiel. Uw reclameboodschap kunt u op matte PVC folie of polyesterweefsel, desgewenst ook brandvertragend, laten drukken.

Wie het nog wat groter en effectiever wil hebben, gaat voor de XXL variant van onze roll-up banners. Met 150 x 270 cm en 200 x 300 cm beschikt u over formaten voor een opvallend geslaagde reclamemogelijkheid. Als er weinig plek is, bestaat er de mogelijkheid gebruik te maken van tafel- of mini roll-up banners, die u ook in ons assortiment aantreft. Het voordeel van deze kleine versies is dat er echt overal wel een plekje voor ze te vinden is, bijvoorbeeld op de vensterbank of de  receptiebalie. Maar ze kunnen ook dienen als giveaways. Kleine A3 of A4 roll-up banners horen beslist bij de meest effectieve soort van reclame.