Klimaatneutral

1.876 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38


Papiergewicht berekenen

Bereken aan hand van onze papiergewicht rekenmodule handig en gemakkelijk het gewicht van het drukwerk.

Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?

Neem dan contact met ons op wij helpen je graag: + 31 (0) 53 7 44 00 38


Onze service en voordelen

Aanbiedingen & Oplages

Simpel zelf samenstellen

altijd de beste aanbieding

Vanaf 1 tot 20.000 exemplaren

in alle oplages mogelijk

Bestandscontrole & verwerking

Optionele uitgebreide controle

door ons serviceteam van grafische specialisten

Instructies en werktekeningen

beschikbaar voor jouw drukwerk

Kostenloze standaard controle

en optimalisatie van de bestanden

Aannemen en verwerken

van PDF- , JPEG- of TIFF-bestanden

Bestellen & Betalen

Flexible betalingsmethoden

inclusief kopen op rekening

Online bestelbaar

24 uur per dag / 7 dagen in de week

Verzenden & Leveren

Gratis verzending

bij standaard levering

Neutrale verpakking

met jouw adres als afzender

Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

Rollup-banners als hoogwaardig en effectief reclamemiddel

Zogenaamde rollup-banners behoren tot de basisuitrusting van uw onderneming als u blijvende belangstelling wilt wekken voor uw bedrijf en uw aanbod. Bent u vaak op beurzen of tentoonstellingen aanwezig met uw bedrijf? Dan zijn rollup-banners voor u een ideale reclamemogelijkheid. Maar ook in de entreehal van uw bedrijfspand kunnen hoogwaardige rollup-banners worden geplaatst om al bij ontvangst van bezoekers alle aandacht op u te vestigen. Daarnaast zijn ze ook bijzonder geschikt voor alle soorten presentaties, wanneer u regelmatig meetings met collega's heeft, of voor zakelijke afspraken voor het presenteren van uw producten en diensten. Laat hiervoor voortaan banners drukken en gebruik deze voor een aansprekende presentatie. Of bent u op zoek naar een reclameoplossing die zelfs makkelijk op uw bureau past? Dan raden wij u onze zogenaamde mini-rollups aan. Met een advertentieruimte van zo'n 21 bij 30 centimeter bieden deze voldoende ruimte om uw producten en aanbod stijlvol te presenteren. In onze onlineshop vindt u een aantrekkelijke selectie aan rollup-banners en talrijke andere reclameproducten die u met enkele muisklikken kunt individualiseren en direct voor bezorging aan huis of op kantoor kunt bestellen.

Welke rollup-banners zijn verkrijgbaar in onze shop?

Bij PRIMUS bieden we u drie verschillende uitvoeringen van de rollup-banner aan: de 'standaard' variant, de 'luxe' rollup-banner, en de 'premium' uitvoering. De 'standaard' en 'luxe' varianten zijn twee meter hoog en worden u aangeboden met een breedte van 85 of 100 centimeter. Alleen deze modellen al lenen zich fantastisch voor individuele reclame en bieden u een optimaal gebruiksgemak. Het luxe model beschikt daarnaast over een bijzonder stabiele sokkel waar het telescoopstatief in kan worden opgeborgen om plaats te besparen. Wanneer u zeer hoge eisen aan uw rollup-drukwerk stelt, kunt u kiezen voor het 'premium' pakket. Met een gewicht van ruim acht kilogram is deze uitermate stabiel. De banner overtuigt met een fantastische opdruk en unieke beeldscherpte. Overigens is het bij deze modellen mogelijk om de voor- en achterzijden van verschillende afbeeldingen te voorzien - perfect voor het aanspreken van een brede doelgroep. En ook als u een rollup zoekt die heel gemakkelijk in en uit elkaar kan worden gezet, is deze stabiele uitvoering met kliksysteem een ideale keuze.

PRIMUS: optimaal aanbod voor alle benodigdheden

Kies zelf of u alleen het rollup-systeem bij ons wilt bestellen of een compleet bedrukte rollup wilt ontvangen. Veel van onze klanten hebben alleen het systeem zonder drukwerk nodig, omdat ze een oud motief willen vervangen of een reserveonderdeel nodig hebben. Alle rollup-systemen die in onze shop verkrijgbaar zijn, bestaan uit hoogwaardig aluminium en beschikken over een rolmechanisme voor het drukwerk. Deze hoogwaardige systemen zijn geschikt voor drukwerk met een afmeting van 85 x 215 centimeter. Verder beschikt u over de mogelijkheid om alleen het drukwerk te bestellen. Daarvoor kunt u kiezen tussen een bedrukt pvc-folie of bedrukte polyesterwaren. Dit laatstgenoemde materiaal heeft het voordeel dat het niet alleen kreukvrij is, maar het heeft ook een uitermate lange levensduur en is moeilijk ontvlambaar. Als u daarentegen de voorkeur geeft aan een weerbestendig en afwasbaar materiaal, kunt u beter pvc-folie kiezen. Design-tip: Let er bij het vormgeven van uw rollup-systeem op dat er tien millimeter van de bovenrand van uw ontwerp en 150 millimeter van de onderrand door het profiel worden bedekt.

Welke voordelen biedt het drukken van rollups bij PRIMUS?

Bij PRIMUS kunt u niet alleen terecht voor het voordelig laten drukken van uw rollups. Ook profiteert u bij ons van nog veel meer voordeel en aantrekkelijke prijsacties. Zo hanteren we bijvoorbeeld geen minimale afname; al vanaf een stuk nemen wij uw bestelling graag aan. De bezorging is gratis, u betaalt dus geen verzendkosten. Voor uw rollup-bestelling hebben we drie tot vier dagen productietijd nodig. Als u uw producten sneller nodig heeft, kunt u ook een spoedbestelling plaatsen die binnen twee dagen wordt uitgevoerd. Overigens worden al onze rollup-displays geleverd met een stevige opbergtas. Zo bent u gegarandeerd van een veilig transport van uw nieuwe rollups - ideaal wanneer u vaak op zakenreis bent en op beurzen en evenementen staat. Conclusie: een individueel bedrukte rollup is een optimaal reclameproduct dat niet alleen op bedrijfsevenementen en beurzen een hoge mate van effectiviteit toont. PRIMUS is uw ideale partner wanneer u hoogwaardige rollups drukt en met persoonlijk vormgegeven banners reclame wilt maken voor producten, aanbiedingen of diensten. Profiteer van onze betrouwbare allround-service en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.