Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Flessenhangers berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Flessenhangers

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Druk
  Beide zijdig een of vier kleuren in Full colour.
  Materiaal
  300g mat MC – ander papier op aanvraag mogelijk
  Afwerking
  Optioneel met Druklak/persvernis of Laminaatlaag Mat/glanzend
  Verwerking
  In de vorm gestanst, uitgebroken en plano verpakt.

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Flessenhangers drukken voor een speciale uitstraling

  Glazen of plastic flessen zijn zo normaal dat niemand echt op het etiket let. Zelfs de meest fantasierijke opdruk wordt meestal over het hoofd gezien. Als je dus met drankjes de aandacht wilt trekken, moet je iets bijzonders verzinnen. Of aan ons vragen hoe je dat doet, want wij hebben de oplossing! Met flessenhangers van PRIMUS wordt de inhoud van de fles bijna bijzaak en komt toch in het middelpunt van de belangstelling te staan. Of je nu een speciaal drankje, een tijdelijke actie of een ander belangrijk onderwerp wilt promoten of onder de aandacht brengen - het is altijd een superidee om flessenhangers te laten drukken. In onze onlineshop vind je flessenhangers in verschillende vormen en in een heel persoonlijke uitvoering: indien gewenst laten wij de vormgeving geheel aan jou over! Bepaal zelf hoe jouw flessenhanger gedrukt moet worden en verheug je op een product dat exact voldoet aan jouw verwachtingen. Je gasten en klanten zullen versteld staan, want flessenhangers doen het niet alleen in een zakelijke omgeving goed, maar zorgen ook op een feestje thuis geheid voor een verrassing.

  Flessenhangers drukken in jouw stijl

  Wij bieden standaard drie leuke basistypes aan die op iedere fles een goed figuur slaan. Of je nu kiest voor model ‘Aragon’, ‘Bali’ of ‘Revers’ laten we graag aan jou over. Tenslotte zijn alle drie aan een flessenhals een echte eyecatcher! Indien gewenst maken we ook graag een andere uitvoering voor je. Neem gewoon contact op met een van onze vriendelijke servicemedewerkers. Zodra je de juiste vorm hebt gekozen, kun je beginnen met de lay-out. Om ervoor te zorgen dat het ontwerpen van jouw gepersonaliseerde flessenhanger zo eenvoudig mogelijk is, stellen we je een template ter beschikking die je kunt downloaden. Je bepaalt de opmaak van tekst en afbeeldingen helemaal zelf en natuurlijk ook in welke kleuren wij je flessenhanger drukken: dubbelzijdig in één kleur of in full colour CMYK. Ons 300 grams karton is bijzonder geschikt voor het drukken van foto's. Andere papierdiktes zijn op aanvraag verkrijgbaar. Om ervoor te zorgen dat je flessenhangers hun kleur en vorm ook bij vocht behouden, kun je ze laten afwerken met een veredeling. Een laag druklak of dunne laag folie zorgt ervoor dat je flessenhangers langer mooi blijven. Heb je nu even geen tijd? Geen probleem. Op onze overzichtelijke en informatieve productpagina's, die wij zorgvuldig voor je hebben samengesteld, kun je 24/7 alle mogelijkheden op je gemak bekijken. Mocht je in ons assortiment toch iets missen, kun je altijd contact opnemen met onze betrokken servicemedewerkers.

  Flessenhangers drukken in weergaloze kwaliteit

  Als drukkerij met een hoge kwaliteitsstandaard verwerken wij alle drukopdrachten uiterst zorgvuldig. Als je flessenhangers bij ons laat drukken, profiteer je van een niet te evenaren combinatie van jarenlange ervaring en moderne offset-druckmachines. Het resultaat zal je gegarandeerd overtuigen! Natuurlijk staat service bij ons ook centraal: wij beperken ons niet tot alleen het drukken van jouw flessenhangers, maar werken ze netjes af zodat ze klaar zijn voor gebruik. Je ontvangt alle artikelen kant-en-klaar gestanst en uitgebroken, zodat je jouw flessen gelijk kunt versieren. Dat gaat heel snel en eenvoudig: je pakt een flessenhanger, legt hem om de flessenhals en klaar! Zo maak je van een normale fles wijn, bier of frisdrank in een mum van tijd een verfrissende reclamedrager voor jouw promotie. Dankzij onze scherpe prijzen kun je ook tijdelijke acties promoten met flessenhangers in verschillende designs. Afwisseling zorgt voor aandacht, en daarom kan het best de moeite waard zijn om meerdere lay-outs te ontwerpen en te laten drukken. Individueel vormgegeven flessenhangers van PRIMUS zijn een voordelige mogelijkheid om allerlei soorten flessen net dat beetje extra mee te geven. Grijp dus snel deze kans!