Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Wandkalenders berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Wandkalenders

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Omvang
  De kalender bevat 12 maanden + een voorblad en de achterkant van de kalender of een extra blad aan het einde.
  Optioneel met extra afdekfolie voor het voorblad.
  Druk
  Kalenderbladen standaard 4/0 eenzijdig full colour, optioneel ook twee zijdig te bedrukken.
  Materiaal
  Kalenderbladen eventueel:

  • 170 g/m² houtvrij glanzend MC
  • 170 g/m² houtvrij mat MC
  • 250 g/m² houtvrij glanzend MC
  • 250 g/m² houtvrij mat MC
  • 300 g/m² houtvrij glanzend MC (tot A3)
  • 300 g/m² houtvrij mat MC (tot A3)

  Rug van de kalender

  • 300 g/m² wit karton
  • 400 g/m² grijs karton (voor grote formaten)
  Opmaakservice
  Maak gebruik van onze voordelige opmaakservice voor de wandkalenders.

  Stuur ons het ontwerp al drukklaar PDF bestand. We stellen de kalender in volgens uw wensen. Vraag naar ons aanbod. Bij vragen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

  Wil je het logo van jouw bedrijf in de kalender laten zetten, stuur ons het logo dan al drukklaar pdf bestand toe en geef aan waar het logo geplaatst mag worden.

  Wil je het logo nieuwe gemaakt hebben of moeten wij het namaken, dan kunnen wij dit doen tegen extra kosten. Deze kosten worden aan de hand van het werk en tijd dat het kost berekend.

  Teksten kunt je ons het beste als Wordbestand aanlevern zodat wij deze er in kunnen verwerken.

  Wil je foto's of andere afbeeldingen in de opmaak hebben lever deze dan in de juiste resolutie aan. Als alternatief kunnen wij ook beelden inkopen voor de opmaak, de kosten hiervan worden achteraf berekend.

  Een correctie is kosteloos. Elke extra correctie kost 29,- Euro exclusief BTW.
  Verwerking
  Spiraalbinding (Wire-O-Binding) bovenaan – incl. Uitsparing en ophangbeugel. De spiraalbinding is standaard in de kleuren zwart, wit of zilver te verkrijgen.

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Gedrukte wandkalenders, de perfecte relatiegeschenken

  Ook in het digitale tijdperk komen ze nog veel voor en in veel kantoren, dokterspraktijken en huishoudens hangen er nog steeds kalenders aan de muur. Ook als relatiegeschenk en als souvenirtje is een meerzijdige wandkalender nog steeds een graag gezien artikel. In onze webshop bieden wij u daarom de mogelijkheid om een heel individuele wandkalender samen te stellen met uw favoriete motieven of een mooi geplaatst bedrijfslogo om uw bedrijf optimaal te presenteren. In onze shop kunt meer dan alleen wandkalenders laten drukken. Primus-Print.nl biedt u de mogelijkheid uw klanten een praktisch cadeautje aan te bieden en tegelijkertijd een langaanhoudend reclame-effect te bereiken. U bepaalt wat wij produceren. Wij bieden u wandkalenders in de afmetingen A4, A5 of gewenst formaat en A3 als basismodellen aan. Deze kunt u met uw eigen afbeeldingen en logo's opwaarderen. Laat wandkalenders voor 2020 als relatiegeschenk of voor uw kantoorruimtes drukken. Zij zorgen er niet alleen voor dat u geen afspraken vergeet, maar zien er ook nog fraai uit. Gepersonaliseerde wandkalenders met bedrijfslogo zijn een moderne, frisse manier van reclamemaken die meteen opvalt zonder opdringerig te zijn. De drukwerkkwaliteit van uw wandkalenders voor 2020 is altijd van een hoog niveau en u zult er goed mee voor de dag komen!

  Een gepersonaliseerde wandkalender voor 2020 in maar een paar stappen

  Om u het ontwerpen van uw eigen wandkalender zo gemakkelijk mogelijk te maken, geven wij u de beschikking over onze praktische online calculator met een groot aantal keuzemogelijkheden. Probeer hem en bereken vrijblijvend uw gepersonaliseerde, meerzijdige wandkalender voor 2020. Wij bieden u producten van formaat. Welk formaat dat wordt, maakt u zelf uit. Ons assortiment omvat de gangbare papierformaten in staande en liggende formaten. Alle kalendervarianten bestaan uit 13, optioneel 14 bladen en kunnen gratis op onze productpagina's worden geladen en als basis voor uw eigen ontwerp dienen. Dankzij de kartonnen rug houdt de kalender zijn stevigheid en kan ook veilig aan klanten of zakenrelaties worden gestuurd.

  Bij de keuze van de motieven die moeten worden gedrukt heeft u de vrije hand. Wij kunnen uw kalender zowel eenzijdig als dubbelzijdig bedrukken, in 4-kleurig Euroskala, zodat ook grafisch dure ontwerpen niets in de weg staat. Laat uw creativiteit de vrije loop en stel het product van uw dromen samen! Als het u aan tijd ontbreekt om zelf een eigen ontwerp te maken, kunt u zich tot ons vakbekwame team wenden om uw ideeën te bespreken. Tegen een klein, vast bedrag verzorgen wij graag het ontwerp van uw meerzijdige wandkalender. Voordat het project in druk gaat, heeft u de mogelijkheid het door ons gemaakte ontwerp in pdf-vorm te bekijken. Als het ontwerp u bevalt , geeft u ons toestemming om te drukken. Waarom doen wij dit? Omdat wij het belangrijk vinden dat u een product krijgt waar u zich helemaal mee kunt identificeren. Alleen op deze manier blijft reclame geloofwaardig en heeft hij het gewenste effect.

  Klimaatbescherming met elke wandkalender

  Bij Primus-Print.nl stellen wij hoge eisen, zowel aan onze leveranciers als aan ons zelf. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van topkwaliteit grondstoffen die vrij zijn van schadelijke stoffen. Wij letten erop dat we steeds milieuvriendelijke grondstoffen verwerken om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. U zelf heeft tijdens het bestelproces eveneens de mogelijkheid om iets te doen voor het klimaat. Geef in de online calculator aan of u de CO2-emissies van uw drukwerkopdracht wil compenseren. U besluit welke projecten ter bescherming van het klimaat u financieel wilt ondersteunen. Helemaal mooi is dat u heeft er geen werk aan heeft en zelfs nog een klimaatneutraal label op uw gedrukte product krijgt. Een voordeel voor u en onze planeet, en wel bij ieder willekeurig product uit ons assortiment. Voor Primus-Print.nl komen klanten en milieu op de eerste plaats ongeacht of er roll-up banners, flyers of presentatiemappen worden besteld.

  Uw voordelen bij Primus-Print.nl

  Vele jaren ervaring en moderne techniek garanderen dat u een professioneel product krijgt met talloze mogelijkheden tot personalisering tegen een faire prijs. Op wens veredelen wij uw wandkalenders, bijvoorbeeld met een afdekfolie. Dat zorgt voor een fraai resultaat en de wandkalenders blijven langer mooi. Na vrijgave van de drukgegevens hebben wij maximaal 9 werkdagen nodig om wij uw bestelling handig en veilig verpakt en volledig gemonteerd te verzenden. Direct na de ontvangst kunt u de kalender aan uw klanten of medewerkers uitreiken. Met een stijlvol ontworpen wandkalender uit ons bedrijf ziet u geen enkele afspraak meer over het hoofd! Onze vakbekwame medewerkers van de serviceafdeling zijn dagelijks telefonisch bereikbaar voor het geval u vragen heeft over de producten, het ontwerpen ervan of over de bestelprocedure.