Klimaatneutral

1.876 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Wandkalenders berekenen

Wees creatief en adverteer met een persoonlijk ontworpen kalender, en blijf zo het hele jaar door bij jouw klanten in beeld.
Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht

Verdere Info

 • Downloads
 • Werktekening voor Wandkalenders


  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  • Wandkalenders

   Technische beschrijving

   Omvang De kalender bevat 12 maanden + een voorblad en de achterkant van de kalender of een extra blad aan het einde.
   Optioneel met extra afdekfolie voor het voorblad.
   Druk Kalenderbladen standaard 4/0 eenzijdig full colour, optioneel ook twee zijdig te bedrukken.
   Materiaal Kalenderbladen eventueel:

   • 170 g/m² houtvrij glanzend MC
   • 170 g/m² houtvrij mat MC
   • 250 g/m² houtvrij glanzend MC
   • 250 g/m² houtvrij mat MC
   • 300 g/m² houtvrij glanzend MC (tot A3)
   • 300 g/m² houtvrij mat MC (tot A3)

   Rug van de kalender

   • 300 g/m² wit karton
   • 400 g/m² grijs karton (voor grote formaten)
   Opmaakservice Maak gebruik van onze voordelige opmaakservice voor de wandkalenders.

   Stuur ons het ontwerp al drukklaar PDF bestand. We stellen de kalender in volgens uw wensen. Vraag naar ons aanbod. Bij vragen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

   Wil je het logo van jouw bedrijf in de kalender laten zetten, stuur ons het logo dan al drukklaar pdf bestand toe en geef aan waar het logo geplaatst mag worden.

   Wil je het logo nieuwe gemaakt hebben of moeten wij het namaken, dan kunnen wij dit doen tegen extra kosten. Deze kosten worden aan de hand van het werk en tijd dat het kost berekend.

   Teksten kunt je ons het beste als Wordbestand aanlevern zodat wij deze er in kunnen verwerken.

   Wil je foto's of andere afbeeldingen in de opmaak hebben lever deze dan in de juiste resolutie aan. Als alternatief kunnen wij ook beelden inkopen voor de opmaak, de kosten hiervan worden achteraf berekend.

   Een correctie is kosteloos. Elke extra correctie kost 29,- Euro exclusief BTW.
   Verwerking Spiraalbinding (Wire-O-Binding) bovenaan – incl. Uitsparing en ophangbeugel. De spiraalbinding is standaard in de kleuren zwart, wit of zilver te verkrijgen.
   Technische wijzigingen voorbehouden!

  Offerte op maat aanvragen

  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

  Wandkalenders zijn het perfecte relatiegeschenk

  Ondanks het digitale tijdperk waarin wij leven is het nog steeds een veel gebruikt product: op kantoren, bij productiehallen en thuis hangt vaak nog steeds een kalender aan de muur. Ook als relatiegeschenk of als weggevertje worden de wandkalenders nog veelzijdig gebruikt. In onze online-shop heb je dan ook de mogelijkheid een kalender te bestellen geheel naar eigen ontwerp! Hiermee lever je een heel persoonlijk en bijzonder cadeau waar jou relaties iets aan hebben. Om te zorgen dat je het best passende formaat voor jouw kalender vindt , bieden wij de kalenders aan in de formaten A3 tot en met A6. Deze kan je naar eigen wens opmaken, aanvullen of aanpassen. Laat hier jouw persoonlijke wandkalenders drukken en neem de mogelijkheid om wat van jezelf mee te geven: laat zien wat je doet, welk werk je levert, materiaal dat je gebruikt, grappige foto’s van achter de schermen of technieken. Op die manier wordt adverteren met kalenders aantrekkelijk en biedt het jouw klanten meerwaarde! Met de bedrukte kalenders van Primus-Print.nl adverteer je met reclame die blijft hangen!

  In slechts een paar stappen naar het gewenste product

  Bij ons krijg je waar je naar zoekt! Om het bestellen van de kalenders zo eenvoudig mogelijk te maken kan je dit makkelijk zelf online laten berekenen en bestellen. Wij bieden jouw de mogelijkheid uit verschillende formaten welke het beste bij jouw kalender past kies je zelf! Onze assortiment bestaat uit alle standaard A-formaten in staand of liggend formaat. Alle kalenders bestaan uit 13 bladen en kunnen op onze productpagina gratis worden gedownload om als basis voor jouw eigen ontwerp te gebruiken. Daarbij komt een rug gemaakt van wit karton hier voor wordt het calendarium geplaatst . Bij het ontwerpen van jouw kalender heb je decreatieve vrijheid. Wij kunnen de kalenders eenzijdig als zowel tweezijdig in full color bedrukken,zodat ook grafisch alles mogelijk is. Laat jouw creativiteit der vrije loop ,en bestel het product dat jij wenst! Ben je niet in staat een eigen ontwerp te maken, dan kan je dat ook aan ons overlaten. Tegen een kleine meerprijs maakt ons service team van de opmaak service graag voor jouw een ontwerp . Waarom doen wij dit? Omdat het belangrijk voor ons is dat jij een product krijgt wat naar jouw wens is alleen zo is het mogelijk geloofwaardig te adverteren en het gewenste effect te bereiken.

  Schenk jouw klanten de beste kwaliteit

  Bij Primus-Print.nl stellen wij hoge eisen aan onze leveranciers en aan ons zelf. Daarom gebruiken wij alleen de beste materialen van gerenommeerde fabrikanten, die wij zelf zorgvuldig voor u verwerken. Jarenlange ervaring en de modernste technieken garanderen jouw een professioneel gemaakt product tegen een verassend voordelige prijs! Naar wens kan jouw kalender nog worden voorzien van een afdekfolie, dat ziet er niet alleen mooier uit het zorgt ook voor een langere levensduur. Voor jouw bestelling hebben wij na het vrijgeven van de bestanden vaak niet meer dan 10 werkdagen nodig voordat we de bestelling, handzaam en stevig verpakt , kant-en-klaar naar jouw verzenden. Zo kan je direct na ontvangst de kalenders versturen naar jouw klanten en prospects. Met een stijlvol ontworpen wandkalender van primus-print.nl wordt geen afspraak meer over het hoofd gezien!