Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Schapstoppers berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Schapstoppers

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Product
  Schapstopper (wobblers genoemd) met een kleefbare stip te bevestigen aan het schap etc. ter promotie van de producten.
  Formaat
  Verschillende formaten zoals aangegeven in de Calculator alsmede bijna elke gewenste contour binnen de grenzen van het opgegeven formaat. Grote formaten graag op aanvraag.

  Let op: Het kan voor komen dat wij een eigen stanscontour door technisceh reden niet kunnen verwerken. Wij laten dit dan tijdig van te voren weten.
  Druk
  Hoge kwaliteit Offsetdruk. Bij een aflopend drukbeeld graag 2 mm Afloop aanbrengen. Voor de mogelijke bedrukking verwijzen wij naar de calculator.
  Materiaal
  Het standaard gebruikte materiaal vind je terug in de Calculator.
  Afwerking

  Uw shapstoppers worden standaard afgewerkt met een vuilafstotende matte coating.

  Ook bieden wij verschillende laminaat soorten als afwerking aan.

  • glanzend laminaat
  • mat laminaat
  • Krasbestendig laminaat
  • Soft-touch-laminaat

  Zo krijgt Uw shapstoppers een bijzonder edele look en touch.

  Verwerking
  Rondom op eindformaat schoongesneden – bij ronde of eigen contouren: gestanst en uitgebroken.

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Schapstoppers drukken voor meer structuur en overzicht

  In veelbezochte schappen ontbreekt al snel het overzicht. Een duidelijke structuur in het schap is dan fijn, zowel voor jou als voor je klanten. Schapstoppers of wobblers uit onze onlineshop zorgen ervoor dat jouw aanbiedingen in het oog springen! Trek de aandacht, maar maak het wel aantrekkelijk voor de klant; bied je assortiment in een verzorgd en opgeruimd schap aan, dat winkelt een stuk beter. Laat je eigen wobblers bij ons drukken in de beproefde kwaliteit van PRIMUS, vormgegeven op basis van jouw wensen en afgestemd op jouw behoeften. Geef je klanten een prettige winkelervaring, dan raakt het winkelwagentje bijna vanzelf vol! Laat wobblers drukken en profiteer van een professioneel verzorgd schap: aan onze vrolijk gekleurde bordjes met opvallende belettering loopt niemand zomaar voorbij! Ieder schap wordt een blikvanger, iedere actie een publiekstrekker. Snelle aanbiedingen of standaardprijzen: als wij jouw schapstoppers drukken, zijn onverkoopbare artikelen verleden tijd. Probeer het zelf, we kijken uit naar je bestelling!

  Schapstoppers op maat

  Opvallend, maar niet opdringerig; stijlvol en in lijn met de uitstraling van je winkel: zo zien je schapstoppers eruit. Hoe wij dat weten? Omdat jij ons vertelt hoe we jouw wobblers moeten bedrukken! Je hebt diverse keuzemogelijkheden: wij produceren je wobblers rond of rechthoekig, op A6- of A7-formaat, in staande of liggende afdrukstand en altijd kant-en-klaar afgewerkt inclusief kunststof arm en kleefpunt. Ook als het gaat om de belettering heb jij het laatste woord: wij drukken je template in full colour CMYK inclusief optionele luxe afwerking. Met een dunne laag druklak of folie zien onze schapstoppers er altijd mooi uit en kunnen ze tegen een stootje. Wil je een bepaalde vorm of een bepaald formaat dat we op onze productpagina's niet aanbieden? Geen probleem, wij leveren op aanvraag bijna alle denkbare varianten! Vertel ons jouw idee en wij zullen ons uiterste best doen om jouw schapstoppers zo snel mogelijk te drukken. Heb je zelf geen geschikt ontwerp? Wij verzorgen graag de grafische vormgeving, natuurlijk voor een voordelige prijs en exact naar jouw wensen.

  Schapstoppers drukken van topkwaliteit

  Bij PRIMUS is jouw bestelling voor schapstoppers altijd in de juiste handen: wij beschikken over jarenlange ervaring op dit gebied en werken met ultramoderne offsetmachines. Dat vertaalt zich voor jou naar een absoluut professionele productkwaliteit tegen scherpe prijzen! Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen en gaan bij de uitvoering van bestellingen geen enkel compromis aan. Via onze onlineshop ontvang je al je producten meteen gebruiksklaar: je hoeft je bestelling alleen nog maar uit te pakken en op de schappen te steken. Verlies geen tijd en geef je winkelschappen een nieuwe oppepper, maar dan een mega-oppepper! Hoe toegankelijker je jouw assortiment presenteert, hoe eenvoudiger het voor je klanten is om interessante aanbiedingen te vinden en mee te nemen. Dankzij onze voordelige prijzen kun je ook een kleine oplage voor een tijdelijke aanbieding bestellen. Wijs je klanten op actieprijzen - met exclusieve schapstoppers die professioneel ogen en de hoge kwaliteitsstandaard van jouw producten nog eens extra onderstrepen. Wij gebruiken voor jouw bestelling zuiver wit papier dat bijzonder geschikt is voor het drukken van afbeeldingen. Op die manier komen zowel de grafische vormgeving als jouw productfoto's uitstekend tot hun recht. Wil je liever een andere papiersoort? Laat het ons weten. Onze enthousiaste servicemedewerkers gaan graag op zoek naar een passende oplossing.