Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Doordruksets met afscheurperforatie berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Doordruksets met afscheurperforatie

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Product
  Doordruksets met 18mm afscheurperforatie.
  Omvang
  De doordruksets met afscheurperforatie kunnen naar keuze in 2-voud, 3-voud, 4-voud,5-voud of 6-voud sets bestelt worden.
  Druk
  De bedrukking kan zowel in 1/0 zwart of 4/0 full colour of 1/0, 2/0, 3/0 of 4/0 Steunkleuren gedaan worden. Graag de steukleuren aangeven.
  Voor formulierproducten mag de oppervlaktebedekking (bv. achtergrondafbeelding) op de volgende vellen niet meer dan 25% bedragen, aangezien de kopieerbaarheid van het zelfkopiërende papier negatief kan worden beïnvloed.

  De maximaal mogelijke afdrukbreedte voor staand formaat is 206 mm en de maximaal mogelijke afdrukhoogte voor liggend formaat is 206 mm.

  Materiaal
  Het eerste blad is in verschillende diktes leverbaar.

  Alle midden- und eindbladen zijn in de kleur opties wit, geel, roze, groen en blauw te kiezen.

  Verwerking
  De sets met afscheurperforatie zijn in staand formaat bovenaan en in liggend formaat links verlijmd.

  Uit verschillende mogelijkeheden voor opberggaten te kiezen.

  Bij de keuze voor nummering graag aangegeven vanaf welk nummer, en op welke plaats de nummering moet komen. (max. 7 cijfers mogelijk)


  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Sets met afscheurperforatie drukken en op materiaal besparen

  Hebt u er genoeg van doorschrijfblokken weg te moeten gooien, terwijl u maar een paar vellen hebt gebruikt? Vindt u het ook vervelend als een compleet document in de war raakt, omdat u er maar één pagina uit nodig hebt? Verspil dan geen tijd meer en bestel zo snel mogelijk sets met afscheurperforatie. Want deze bijzonder handige zelfkopiërende producten zorgen ervoor dat u niet meer papier verbruikt dan u daadwerkelijk nodig heeft. En het beste is dat de doorschrijfmogelijkheid altijd behouden blijft, dus ongeacht hoeveel kopieën u al met de papierverbinding heeft gemaakt. Om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke noot niet verloren gaat bij deze standaard, kunt u hier bij PRIMUS voor een individueel design kiezen en uw eigen zelfkopiërende sets met afscheurperforatie laten drukken. Ontlast uw organisatie door sets met afscheurperforatie in te zetten en bespaar tijd, materiaal en geld. Bekijk ons assortiment op uw gemak en kies het formaat dat bij u past. Bij ons vindt u gegarandeerd het juiste!

  Zelfkopiërende producten bestellen tegen een topprijs

  Zoveel service hoeft helemaal niet duur te zijn - in ieder geval niet bij ons! Wij willen uw sets met afscheurperforatie drukken en dat doen we voordelig en professioneel. Onze deskundigheid stamt uit jarenlange ervaring in de drukkerijbranche; de inzet van krachtige offset-machines maakt het ons mogelijk om kwalitatief hoogwaardige producten tegen gunstige voorwaarden te produceren, waar wij u graag van laten profiteren. Voor u betekent dit vooral een hoge mate van gemak voor weinig geld. Zoals bij alle zelfkopiërende producten het geval is, hoeft u de afscheursets slechts één keer in te vullen - dat gaat eenvoudig met een balpen of voordelige matrixprinter. Alle doorslagen worden vanzelf gemaakt en kunnen naar gelieve worden verwijderd en verspreid. Wanneer u zelfkopiërende sets met afscheurperforatie laat drukken, zorgt een speciale afscheurrand ervoor dat ook na het uitscheuren van een enkel geperforeerd vel de andere vellen hun houvast niet verliezen. Zo beschikt u op verschillende momenten over de kopieën, zonder dat u met een onhandige verzameling van losse blaadjes hoeft te worstelen - wat bij een gebruikelijke zijverlijming niet het geval is. Dit voordeel moet u zeker aangrijpen. Laat ons uw sets met afscheurperforatie tegen een voordeelprijs drukken en bespaar niet alleen op onnodige onkosten, maar ook op onnodige moeite.

  Een set met afscheurperforatie geheel naar eigen wens

  Hecht u er waarde aan uw bedrijf onmiskenbaar te presenteren? En wilt u graag herkenningswaarde zonder misverstanden? Wij ook, en daarom stellen we prijs op de mogelijkheid afscheursets individueel te ontwerpen. Bij ons kunt u niet alleen kant-en-klare sets met afscheurperforatie bestellen, maar ook volgens eigen wens vormgegeven sets laten drukken. Naast het standaard full colour Euroscale bieden we ook de mogelijkheid om uw eigen logo in speciale kleuren aan te brengen op de door u gekozen sets met afscheurperforatie. Daarmee verscherpt u uw profiel en maakt u een blijvende indruk op uw klanten en belangstellenden. Wanneer wij speciale kleuren gebruiken bij het bedrukken van uw sets met afscheurperforatie, betekent dat ook bij meervoudige kopieën voor u een hogere kleurconstantie. Voor minder veeleisende doeleinden is het full colour Euroscale-systeem toereikend. Zoals altijd is de keuze geheel aan u! Indien ons omvangrijke standaardassortiment niet het juiste product voor u bevat, kunt u ons ook gewoon een individuele aanvraag toesturen. Wij zetten alles op alles om sets met afscheurperforatie voor u te drukken, die voldoen aan uw wensen en verwachtingen. Of u nu de voorkeur geeft aan een staand of liggend formaat - bij PRIMUS krijgt u niet alleen de juiste beeldverhouding, maar vooral ook de juiste prijs en kwaliteit. Laat u overtuigen!