Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Onvergetelijke presentaties dankzij de reclametechniek-shop Primus-Print.nl

Succes gaat hand in hand met aandacht. Presenteer uw firma en uw producten of diensten effectief dankzij professionele reclametechniek. Met de grote verscheidenheid aan mogelijkheden kunt u de belangstelling van potentiële klanten wekken, zakenrelaties enthousiast maken of uw laatste nieuwe producten in het zonnetje zetten. Creëer op beurzen en evenementen, bij het point of sale of in uw bedrijf een uitnodigende sfeer die meteen uw belangrijkste punten laat zien. Laat met de juiste reclametechniek, zowel indoor als outdoor zien, wat u allemaal doet. Met ons als online drukkerij heeft u een professionele partner, die u bijna onbegrensde mogelijkheden tegen aantrekkelijke prijzen biedt om u geheel volgens eigen wens te presenteren.


Grandioze reclametechniek op beurzen en bij evenementen

Beurzen en andere evenementen zijn uitstekende gelegenheden om het eigen bedrijf en producten te presenteren. Met uitgekiende materialen voor reclametechniek slaat u steeds een goed figuur. Maak een unieke blikvanger voor uw klanten en laat ons uw roll-up banners en Banner-Displays voorzien van uw corporate design. Uw boodschap wordt met Roll-up banners of banner displays alle van verre gezien: perfect om interesse te wekken.

Als u dienstverlening in uw portfolio heeft, kan een kartonnen display ervoor zorgen dat uw boodschap optimaal overkomt. Mensen vertrouwen een deskundige die een bekwame indruk maakt. U bent als specialist op uw gebied dus het ideale gezicht voor uw reclame. Maar kartonnen displays kunnen nog voor veel meer doeleinden dan alleen dienstverlening worden gebruikt. Een nieuw product als display zorgt er meteen voor dat de aandacht in de goede richting wordt geleid. Maak gebruik van uw creativiteit en laat uw beste ideeën door ons drukken. Uw promotiestand wordt gegarandeerd goed bezocht.

Bij een evenement is de communicatie met belangstellenden, klanten en andere ondernemers onmisbaar. Aan een statafel kunt u ontspannen gesprekken voeren, informatie geven of adviseren. De tafel is bovendien zeer geschikt om flyers, visitekaatjes en producten mooi te presenteren. U heeft meteen het passende materiaal bij de hand om uw gesprekspartners de gewenste informatie mee te geven. Populaire promotiegeschenken zijn bijvoorbeeld koelkastmagneten. Iedereen kan ze gebruiken omdat ze ervoor zorgen dat belangrijke notities niet vergeten worden. Deze praktische reclamemiddelen zorgen er bovendien voor dat uw bedrijf in de aandacht blijft.


Onze service en voordelen
Aanbiedingen & Oplages

Simpel zelf samenstellen

altijd de beste aanbieding

Vanaf 1 tot 20.000 exemplaren

in alle oplages mogelijk

Bestandscontrole & verwerking

Optionele uitgebreide controle

door ons serviceteam van grafische specialisten

Instructies en werktekeningen

beschikbaar voor jouw drukwerk

Kostenloze standaard controle

en optimalisatie van de bestanden

Aannemen en verwerken

van PDF- , JPEG- of TIFF-bestanden

Bestellen & Betalen

Flexible betalingsmethoden

inclusief kopen op rekening

Online bestelbaar

24 uur per dag / 7 dagen in de week

Verzenden & Leveren

Gratis verzending

bij standaard levering

Neutrale verpakking

met jouw adres als afzender


POS reclametechniek: Een effectieve presentatie van het Point of Sale

Met Primus-Print.nl zorgt u ervoor dat uw winkel klantvriendelijk wordt ingericht. Reclamedoeken kunnen buiten al de aandacht trekken voor aanbiedingen of de laatste nieuwe producten. Kwaliteit loont altijd. Mesh-spandoeken zijn ideaal voor gebruik buiten omdat ze zeer robuust en flexibel zijn. PVC-spandoeken maken binnen bij uw point of sale uw reclameboodschap direct duidelijk. Door het grote formaat is het drukwerk al van verre zichtbaar en trekt precies die klanten aan die interesse hebben voor de producten die u aanprijst.

Met stoepborden laat u uw klanten zien dat uw zaak open is. Vraag uw klanten met een uitnodigende boodschap om binnen te komen. Uw doelgroep voelt zich aangesproken en komt graag naar binnen. Binnen zorgen borden van plexiglas, Alu-dibond, hardschuim of zachtschuim voor een goed overzicht. U en uw klanten zullen zeker enthousiast zijn over onze topkwaliteit bordendruk.

Als u plaatsbesparende reclame wil, zijn zelfklevende folies een optie. Maak gebruik van buitenwanden of ramen om reclame op groot formaat aan te brengen. Wij bedrukken hoogwaardige zelfklevende folies en raamfolies met de door u gewenste ontwerpen. Met deze folies laat u een goede indruk bij de klanten achter. Robuuste vloerstickers zijn zeer veelzijdig en kunnen zowel indoor als outdoor worden ingezet. Ondersteun uw reclamestrategie met een creatief vloerontwerp. Voor een gegarandeerde afwisseling.


Vragen die klanten veel stellen

Is er hulpmateriaal voor de montage van borden?

Ja, kunnen u verscheidene soorten bevestigingsmaterialen aanbieden. Zoals metalen beugels (10 x 10 cm of 10 x 20 cm) of afstandhouders (13 x 19 mm). U vindt het materiaal bij ‘Speciale uitrusting & toebehoren'. Bovendien hebt u de optie om bij al onze borden een hoekboring te laten uitvoeren.

Verstuurt u ook neutraal?

Ja, onze verpakkingen en pakbonnen worden normalerwijze neutraal uitgevoerd. Bovendien hebt u de mogelijkheid bij uw bestelling te kiezen uit drie verschillende afzenders voor de pakbonnen.

  1. Neutrale verzending: er wordt geen afzender vermeld op de pakbon. (Voorselectie)
  2. Afzender Primus: Primus-Print.de wordt als afzender vermeld.
  3. Afzender is wederverkoper: uw gegevens worden als afzender vermeld.

Als wederverkoper kunt u ons ook per e-mail uw eigen pakbon toesturen, die wij bij de levering insluiten. In dit geval verzoeken wij u de gegevens onder vermelding van het bestel- of opdrachtnummer aan de afzender van de bevestigingsmail te sturen.

Waarop moet ik letten bij kartonnen displays?

Op de eerste plaats moet u erop letten dat u de kartonnen displays vrijstaand opstelt (als het even kan zonder achtergrond) en een contour aanlegt in InDesign of Illustrator. U moet eraan denken dat de contouren in Photoshop hiervoor niet geschikt zijn.

Voor een optimale stabiliteit moet u de onderkant van het snijpad horizontaal uitvoeren. Deze, en nog andere tips, vindt u in onze overzichtelijke samenvatting als Pdf-bestand – hier naar de download.

Welk materiaal kan ik het beste kiezen voor mijn reclamebannier?

Bij onze reclamedoeken kunt u kiezen uit twee materialen.

PVC doek, dat bestaat uit een 500 g/m², matte PVC folie. Dankzij het versterkte weefsel is dit doek uiterst scheurvast en stevig en daarom geschikt voor bouwhekken en dergelijke materialen.

Mesh doek, dat met 300 g/m² een geringe oppervlaktedichtheid waardoor de scheurvastheid slechts in geringe mate wordt beïnvloed. Door de open structuur laat het doek wind door en is daarom geschikt voor vrij hangende doeken of banieren.

Beide soorten banieren zijn weerbestendig, afwasbaar, voorzien van het brandklasse certificaat B1 (moeilijk ontvlambaar) en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.


Displaysystemen – reclametechniek met veelzijdige gebruiksmogelijkheden

Onze flexibele displaysystemen zijn echte praktische allrounders. Het zijn flexibele presentatiemiddelen die u bijna overal kunt gebruiken. Bij een evenement trekt een goed zichtbaar banner display al van verre klanten aan en draagt tegelijkertijd op een aantrekkelijke manier uw boodschap uit.

De compacte displays uit onze shop voor reclametechniek zijn echter ook heel geschikt voor POS reclame. Als u uw bedrijfsfilosofie, een dienst of een product bijzonder onder de aandacht wilt brengen, zet u gewoon een stevig banner display neer.

Het voordeel van displaysystemen? Ze zijn gemakkelijk mee te nemen en dus ideaal voor beurzen, promotiestands en evenementen.

Succes dankzij de juiste reclametechniek

Cadres pour posters

Primus-Print.nl laat u vele varianten zien voor een efficiënt gebruik van reclametechniek. Onze doelstelling is klanttevredenheid en daarom letten wij op de beste kwaliteit, een groot aanbod en een uitgebreide dienstverlening.

Naast reclametechniek voor beurzen, evenementen of point-of-sales, zijn er ook andere mogelijkheden om in verschillende situaties reclame te maken. Met posters in posterlijsten kunt u frequent wisselende aanbiedingen steeds actueel houden. Ook voor evenementen zijn de posterlijsten een flexibele variant om op een aantrekkelijke manier reclame te maken.

Maak gebruik van magneetplaten, om bijvoorbeeld sprekende reclameboodschappen op de auto's van uw bedrijf aan te brengen of op andere metalen oppervlakken informatie voor uw klanten aan te brengen.

Van oudsher bekende reclameproducten zijn de kanaalplaten en verkiezingsposters. Ook tegenwoordig nog horen zij tot de succesvolle strategieën. Op weg naar hun werk zien veel mensen deze reclamemiddelen. Trek met deze platen de aandacht van uw doelgroep.

De perfecte reclamestrategie is voor elk bedrijf verschillend. Daarom drukken wij uw individuele ontwerpen dan ook geheel volgens uw wensen en eisen. Onze topkwaliteit reclametechniek zorgt ervoor dat u succes heeft!