Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Presentatiemappen laten bedrukken

Presentatiemappen zijn als het ware uw visitekaartje als u de documentatie voor een project aan uw collega's of zakenrelaties presenteert. Voor bepaalde projecten is het daarom logisch dat alleen al de vormgeving van de presentatiemap aantrekkelijk is. Bij de Online drukkerij Primus-Print voorzien wij uw mappen van eigen ontwerpen en zorgen voor originaliteit en een goede eerste indruk die blijft hangen. Daarbij kan het uiterlijk van de omslag helemaal op uw bedrijf zijn toegespitst of op een concreet project. U levert het idee en wij bedrukken uw presentatiemappen in A4-formaat of andere formaten.


Mappen bij onze online drukkerij bestellen

In onze online drukkerij accepteren wij uw opdracht direct en voeren uw wensen snel uit. Topkwaliteit presentatiemappen zijn hierbij slechts één van de producten die onze klanten waarderen. Naast de gepersonaliseerde uitvoeringen, kunt u ook kiezen uit vele variaties van ons werk. Wij zullen u die graag demonstreren.

Papiersoorten & veredelingen

Voor een optimale bescherming van documenten gebruiken 300 g/m² kunstdrukpapier of het uiterst stevige chromokarton. De keus is geheel aan u! Wij adviseren een veredeling in de vorm van plastificering. Die zorgt niet alleen voor een geweldig haptisch effect, maar beschermt ook tegen krassen en vocht. De mensen die uw mappen ontvangen, zullen grote ogen opzetten als u voor een SoftTouch plastificering kiest. U geeft uw mappen een duidelijk luxere uitstraling.

Als u wilt profiteren van onze voordeelprijzen, bestelt u een grotere oplage. Hoe hoger immers de oplage, hoe voordeliger de stukprijs.

Bestelopties en aanvullingen

Maak gebruik van onze veelzijdige bestelopties en neem contact op bij individuele wensen.

Populaire aanvullingen zijn:

 • sleuf voor visitekaartjes
 • zichtvenster voor adressering
 • bewaarvakje voor Cd's en Dvd's
 • driehoekige insteekvakken voor losse vellen papier
 • Hechtingsmechaniek al dan niet met snelhechter

Onze service en voordelen
Aanbiedingen & Oplages

Simpel zelf samenstellen

altijd de beste aanbieding

Vanaf 1 tot 20.000 exemplaren

in alle oplages mogelijk

Bestandscontrole & verwerking

Optionele uitgebreide controle

door ons serviceteam van grafische specialisten

Instructies en werktekeningen

beschikbaar voor jouw drukwerk

Kostenloze standaard controle

en optimalisatie van de bestanden

Aannemen en verwerken

van PDF- , JPEG- of TIFF-bestanden

Bestellen & Betalen

Flexible betalingsmethoden

inclusief kopen op rekening

Online bestelbaar

24 uur per dag / 7 dagen in de week

Verzenden & Leveren

Gratis verzending

bij standaard levering

Neutrale verpakking

met jouw adres als afzender


Gepersonaliseerde presentatiemappen met logo en ontwerp

Wij zorgen ervoor dat belangrijke documentatie altijd in een kwaliteitsmap met een aantrekkelijke uitstraling kan worden opgeborgen. Afhankelijk van het soort mappen dat u bij ons wilt laten bedrukken, bieden wij u bovendien verschillende uitvoeringen aan. Gepersonaliseerde mappen zijn verkrijgbaar met of zonder kleppen.

In het gebruik is er slechts weinig verschil tussen de beide versies. De presentatiemappen met kleppen zijn compacter en maken, afhankelijk van de hoeveelheid en papiersoort, het opbergen uw documentatie, grafieken en afbeeldingen gemakkelijker en zijn voor de ontvangers gemakkelijker mee te nemen. De elegante presentatiemappen zonder kleppen zijn ideaal voor interne besprekingen. U kunt heel snel alle belangrijke informatie voor een meeting uit de map halen.

Met een eigen ontwerp in kleur, met eigen lettertype of logo zijn beide varianten zijn uiterst geschikt om uw bedrijf te presenteren. Zakenrelaties en klanten herkennen onmiddellijk uw stijl, goede smaak en de topkwaliteit van de verwerking van uw bedrukte mappen en zullen deze direct met uw bedrijf associëren.


Presentatiemappen in de praktijk, vaak gebruikt voor:

 • Sollicitatiedocumenten
 • Bedrijfspresentaties
 • Aanbiedingen van reisbureaus
 • Autodocumentatie
 • Interne meetings en ontmoetingen met klanten
 • Pitch meetings
 • Afgedrukte presentaties
 • Conferenties
 • Toeristische informatie
 • Informatiemateriaal voor beurzen
 • Informatiebijeenkomsten
 • Planning van evenementen
 • Documentatie scholingen
 • Samenvattingen seminars
 • Cursusvoorbereiding
 • Aanbestedingen

Vragen die klanten veel stellen

Kunnen de kleppen ook worden bedrukt?

Ja, de kleppen van onze presentatiemappen kunnen uiteraard ook worden bedrukt. Leg het drukmotief op de buitenkant van de map aan. Voor een beter begrip vindt u op onze website voor iedere uitvoering maattekeningen en voorbeelden om te downloaden. U kunt deze gebruiken om uw drukgegevens aan te leggen.

Wat zijn de verschillen in toebehoor?

Bij de hechtingsmechaniek zonder snelhechter kunt vellen in uw map gemakkelijk archiveren Met snelhechter kunt u ook de map zelf archiveren. Alle soorten vakken zijn transparant en voor een bepaald product geoptimaliseerd: Driehoekige insteekvakken voor flyers, visitekaartjes, briekaarten, o.a.; vakken voor visitekaartjes of vakken voor cd's of dvd's zijn uiterst geschikt om uw contactgegevens op te laten drukken. Bij de cd / dvd-houders brengen wij kunststof punten aan die overeenkomen met het middengat van de cd / dvd en zorgen zo dat de cd / dvd stevig vastzit.

Hoe functioneert klimaatneutraal drukwerk?

Bij bijna al onze offset-drukwerkproducten kunt u voor een klimaatneutrale optie kiezen en daarmee een van drie milieubeschermingsprojecten ondersteunen. Kiest u voor een programma, dan wordt er bij uw drukwerkopdracht de waarde van de CO2-uitstoot berekend en financieel gecompenseerd doordat het geld ten goede komt aan uw project. Bovendien wordt uw drukwerkproduct voorzien van een individueel label. Meer informatie hierover.


Met mappen een professionele indruk achterlaten

Wij bedrukken voor veel bedrijven mappen en zorgen dat traditionele bedrijven, banken, bouwbedrijven, maar ook jonge startups zich op een heel originele wijze kunnen presenteren. Met speciaal ontworpen presentatiemappen wordt het bijvoorbeeld op beurzen of bij conferenties heel gemakkelijk onder de aandacht te blijven en nieuwe contacten op te doen. Moet het extra snel gaan, dan kunnen wij uw nieuwe mappen dankzij de spoedproductie binnen een paar dagen produceren. Gewoonlijk ontvangt u uw bestelling in de loop van 6 tot 8 werkdagen. Wilt u een nog betere indruk maken, dan kunnen wij u ook voorzien van flyers en brochures.

Offertemappen personaliseren - klanten aantrekken!

Bedrukte mappen zijn ideaal om de aandacht van klanten en geïnteresseerden te trekken. In onze tijd van sensorische overbelasting door de diverse media, is het belangrijker dan ooit om een goede eerste indruk te maken. Daarom loont het de moeite om presentatiemappen te maken die opvallen. Maar daar laten wij het natuurlijk niet bij. Om uw presentatiemappen te bedrukken, werken wij nauw samen met u en staan graag open voor uw wensen. U ontwerpt het drukmotief waarmee wij uw presentatiemappen gaan bedrukken.

Drukvoorbeelden downloaden - Ontwerp maken

Om het ontwerpen zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken, bieden wij een gestanste contour aan als download. Het eindproduct veredelen we op wens met een matte, beschermende laklaag of een glanzende plastificering. Als u besluit een bestelling te plaatsen bij Primus-print krijgt u niet alleen topkwaliteit maar profiteert u ook altijd van topprijzen, want met onze moderne offset-machines kunnen wij professioneel drukwerk leveren dat bij ieder budget past. Neem de proef op de som en laat mappen drukken die helemaal op uw wensen zijn afgestemd. Het succes bij u klanten laat beslist niet lang op zich wachten! Heeft nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij willen immers niet alleen topkwaliteit mappen voor u drukken, maar bovendien ook de best mogelijke service verlenen.

//