Klimaatneutral

2.706 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Presentatiemappen met tabbladen berekenen

Product
Accessoires en toebehoren
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Presentatiemappen met tabbladen

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Materiaal
  3 varianten om uit te kiezen:
  • 300g/m² Mat MC
  • 300g/m² Gesatineerd MC
  • 300g/m² Chromosulfaat karton beide zijden mat
  Afwerking

  Uw presentatiemappen worden standaard afgewerkt met een vuilafstotende matte coating.

  Ook bieden wij verschillende laminaat soorten als afwerking aan.

  • glanzend laminaat
  • mat laminaat
  • Krasbestendig laminaat
  • Soft-touch-laminaat

  Zo krijgt Uw presentatiemap een bijzonder edele look en touch.

  Opmaakservice
  Voor maar 49,– Euro excl. btw. Voeren wij de grafische opmaak voor de opmaakruimte uit. Niet in de prijs inbegrepen is het nieuw of het nabouwen van een Logo. Logo's, beelden en teksten moeten zelf worden aangeleverd.
  Venster
  twee varianten om uit te kiezen: :
  • Met venster
  • zonder venster
  Verwerking
  gestanst met visitekaartsleuf en plano geleverd

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Mappen bedrukken voor een professionele presentatie

  Wilt u uzelf en uw bedrijf steeds weer aantrekkelijk presenteren? Wilt u graag blijvend indruk maken op uw klanten, zakelijk partners en medewerkers? Dat kan bijzonder gemakkelijk! In onze online shop kunt u mappen laten bedrukken die u bij dit doel uitstekend ondersteunen. Wij verzorgen de uitvoering, zodat u zich geheel op de vormgeving kunt concentreren. Daarbij maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en de modernste druktechniek om u steeds weer het allerbeste te kunnen bieden. Wij willen presentatiemappen voor u vervaardigen die uw papieren bijeenhouden, tegen vuil beschermen en op frisse wijze presenteren. Voor dit doeleinde combineren we stevige kwaliteit met een hoge functionaliteit en een voor u algeheel gunstige voordeelprijs. Laat bij PRIMUS mappen drukken die uw klanten en partners graag ter hand nemen zodat hiermee de aandacht langdurig op u blijft gevestigd. U zorgt alleen voor inhoud en presentatie, wij voor de passende look. Onze A4 presentatiemappen met tabbladen uitvoering garanderen een perfecte omlijsting voor uw bedrijfs- en projectpresentatie. Probeer het uit, ook in het digitale tijdperk loont het nog om onmiskenbaar eigen mappen te laten drukken.

  Mappen drukken met nét dat beetje extra

  Zoals u van ons gewend bent, willen we uw mappen niet zomaar bedrukken, maar u daarbij een optimale vormgevingsvrijheid verschaffen. U bepaalt zelf welke presentatiemappen wij voor u vervaardigen! Daarbij beperken uw mogelijkheden zich niet alleen tot de vormgeving van het drukontwerp! Ook de uitvoering bepaalt u helemaal zelf. Wilt u een opbergmethode met of zonder hechtelementen? Kunnen wij u enthousiast maken voor transparante of witte insteekvakjes? Ook een optioneel venster is mogelijk en bij de prijs inbegrepen, evenals een beschermende veredeling met een laag van glanzend laminaat of matte lak. Dankzij de talrijke opties kunt u de mappen precies laten drukken zoals u het voor zich ziet. Onze handige online calculator maakt het u daarbij mogelijk om uw ideale pakket op eenvoudige wijze samen te stellen. Als u een bijzonder concept heeft voor het bedrukken van uw presentatiemappen, kunt u ons ook altijd een individuele aanvraag sturen. Ons enthousiaste team verheugt zich er al op om samen met u geheel individuele mappen te creëren. Dat duurt overigens ook helemaal niet lang. Voor het bedrukken en leveren van uw mappen hebben we doorgaans slechts enkele dagen nodig, en het resultaat is uiteraard direct klaar voor gebruik. Alle mappen komen al gestanst en uitgebroken bij u aan - uiteraard mooi vlak, zonder storende knikken.

  Uw bedrijf, uw design: mappen met uw eigen droomontwerp

  Voor de productie van uw persoonlijke presentatiemappen hebben we in principe alleen een geschikt drukontwerp nodig. Om ervoor te zorgen dat u deze zo gemakkelijk mogelijk kunt ontwerpen, kunt u op onze homepage een handige stansvorm downloaden. Zo zijn we ervan verzekerd dat we uw mappen kunnen drukken zonder op aanpassingsproblemen te stoten. Het patroon dat u voor uw mappen heeft gekozen, stuurt u ons idealiter als pdf-bestand in hoge resolutie toe - maar uiteraard kunnen wij uw opdracht ook op basis van andere bestandsformaten uitvoeren. (De exacte lijst kunt u vinden in onze online calculator. Tip: weet u niet goed hoe u uw presentatiemappen er professioneel uit kunt laten zien? Profiteer dan van onze voordelige vormgevingsservice! Tegen een kleine meerprijs nemen we de gehele vormgeving van het reclamemiddel van u over. U bepaalt zelf of dat met een persoonlijk logo gebeurt, met uw foto's of een speciale tekst! U stippelt de koers uit, wij verzekeren een professionele uitvoering in topkwaliteit - uiteraard voor 100% gebaseerd op uw wensen. Ons motto luidt dat u tevreden moet zijn, want alleen dan zijn wij dat ook!

  Jarenlange ervaring en knowhow van experts

  Wanneer u besluit uw mappen bij ons te laten bedrukken, ontvangt u uitsluitend de beste kwaliteit tegen een lage prijs. Daarvoor wordt niet in de laatste plaats gezorgd door de jarenlange ervaring van ons deskundige team en ons geoptimaliseerde productieproces. Dankzij onze moderne en sterk presterende offset-machines kunnen wij een steevast professionele uitvoering van uw gehele opdracht garanderen - en dat tegen een ongeëvenaard voordelige prijs-kwaliteitsverhouding. Laat u vandaag nog overtuigen, we kijken uit naar uw bestelling!