Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Doordruksets met afscheurperforatie blokken berekenen

Product
Omslag
Binnenwerk
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Doordruksets met afscheurperforatie blokken

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Product
  Sets met afscheurperforatie als blok. De blokken zijn: zonder voorblad of met omlijmd voorblad te bestellen.
  Omvang
  De keuze uit 25, 50 of 100 sets per blok. De omvang is afhankelijk van het aantal bladen per set. De hoeveeldheid van enkelvoudige sets bestaat uit (bijv): 100 blokken met 50 sets = 5000 sets
  Druk
  De bedrukking kan in 1/0 zwart of 4/0 Full colour gedaan worden.

  Beid de bedrukkking van het voorblad is ook te kiezen tussen 1/0 zwart of 4/0 Full colour bedrukking.


  Voor formulierproducten mag de oppervlaktebedekking (bv. achtergrondafbeelding) op de volgende vellen niet meer dan 25% bedragen, aangezien de kopieerbaarheid van het zelfkopiërende papier negatief kan worden beïnvloed.

  De maximaal mogelijke afdrukbreedte voor staand formaat is 206 mm en de maximaal mogelijke afdrukhoogte voor liggend formaat is 206 mm.

  Materiaal
  Her eerste bald is in verschillende diktes leverbaar. Alle midden- en eindbladen zijn optioneel in de kleuren wit, geel, roze, groen of blauw te kiezen.
  Verwerking
  Er is de keuze uit meerdere blokverbindingen mogelijk
  • op karton bovenaan/links gelijmd/geniet
  • met voorblad bovenaan/links gelijmd
  • met voorblad bovenaan/links geniet en van zwart kopband voorzien
  • op karton bovenaan/links geniet en van zwart kopband voorzien

  De afscheurlijst bevind zich of bovenaan (staand formaat/vierkant) of aan de linker rand (liggend formaat).

  Doorschrijfbescherming is optioneel : zonder, los bijgeleverd of als verlengd onderbord welke 2 x gerillt is gemaakt.

  Verchillende boorgaten mogelijk. (Ø 5,5 mm Standaard)

  Bij nummering graag aangeven vanaf welk nummer en op welke plaats de nummering moet komen. (max. 7 cijfers mogelijk)


  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Sets met afscheurperforatie drukken en op materiaal besparen

  Hebt u er genoeg van doorschrijfblokken weg te moeten gooien, terwijl u maar een paar vellen hebt gebruikt? Vindt u het ook vervelend als een compleet document in de war raakt, omdat u er maar één pagina uit nodig hebt? Verspil dan geen tijd meer en bestel zo snel mogelijk sets met afscheurperforatie. Want deze bijzonder handige zelfkopiërende producten zorgen ervoor dat u niet meer papier verbruikt dan u daadwerkelijk nodig heeft. En het beste is dat de doorschrijfmogelijkheid altijd behouden blijft, dus ongeacht hoeveel kopieën u al met de papierverbinding heeft gemaakt. Om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke noot niet verloren gaat bij deze standaard, kunt u hier bij PRIMUS voor een individueel design kiezen en uw eigen zelfkopiërende sets met afscheurperforatie laten drukken. Ontlast uw organisatie door sets met afscheurperforatie in te zetten en bespaar tijd, materiaal en geld. Bekijk ons assortiment op uw gemak en kies het formaat dat bij u past. Bij ons vindt u gegarandeerd het juiste!

  Zelfkopiërende producten bestellen tegen een topprijs

  Zoveel service hoeft helemaal niet duur te zijn - in ieder geval niet bij ons! Wij willen uw sets met afscheurperforatie drukken en dat doen we voordelig en professioneel. Onze deskundigheid stamt uit jarenlange ervaring in de drukkerijbranche; de inzet van krachtige offset-machines maakt het ons mogelijk om kwalitatief hoogwaardige producten tegen gunstige voorwaarden te produceren, waar wij u graag van laten profiteren. Voor u betekent dit vooral een hoge mate van gemak voor weinig geld. Zoals bij alle zelfkopiërende producten het geval is, hoeft u de afscheursets slechts één keer in te vullen - dat gaat eenvoudig met een balpen of voordelige matrixprinter. Alle doorslagen worden vanzelf gemaakt en kunnen naar gelieve worden verwijderd en verspreid. Wanneer u zelfkopiërende sets met afscheurperforatie laat drukken, zorgt een speciale afscheurrand ervoor dat ook na het uitscheuren van een enkel geperforeerd vel de andere vellen hun houvast niet verliezen. Zo beschikt u op verschillende momenten over de kopieën, zonder dat u met een onhandige verzameling van losse blaadjes hoeft te worstelen - wat bij een gebruikelijke zijverlijming niet het geval is. Dit voordeel moet u zeker aangrijpen. Laat ons uw sets met afscheurperforatie tegen een voordeelprijs drukken en bespaar niet alleen op onnodige onkosten, maar ook op onnodige moeite.

  Een set met afscheurperforatie geheel naar eigen wens

  Hecht u er waarde aan uw bedrijf onmiskenbaar te presenteren? En wilt u graag herkenningswaarde zonder misverstanden? Wij ook, en daarom stellen we prijs op de mogelijkheid afscheursets individueel te ontwerpen. Bij ons kunt u niet alleen kant-en-klare sets met afscheurperforatie bestellen, maar ook volgens eigen wens vormgegeven sets laten drukken. Naast het standaard full colour Euroscale bieden we ook de mogelijkheid om uw eigen logo in speciale kleuren aan te brengen op de door u gekozen sets met afscheurperforatie. Daarmee verscherpt u uw profiel en maakt u een blijvende indruk op uw klanten en belangstellenden. Wanneer wij speciale kleuren gebruiken bij het bedrukken van uw sets met afscheurperforatie, betekent dat ook bij meervoudige kopieën voor u een hogere kleurconstantie. Voor minder veeleisende doeleinden is het full colour Euroscale-systeem toereikend. Zoals altijd is de keuze geheel aan u! Indien ons omvangrijke standaardassortiment niet het juiste product voor u bevat, kunt u ons ook gewoon een individuele aanvraag toesturen. Wij zetten alles op alles om sets met afscheurperforatie voor u te drukken, die voldoen aan uw wensen en verwachtingen. Of u nu de voorkeur geeft aan een staand of liggend formaat - bij PRIMUS krijgt u niet alleen de juiste beeldverhouding, maar vooral ook de juiste prijs en kwaliteit. Laat u overtuigen!