Klimaatneutral

2.672 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Handklapper berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Handklapper

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Formaat
  45 cm x 32 cm
  Druk
  Beide zijdig een of vier kleuren in Full colour.
  Papierkwaliteit

  Wij maken de handklappers in twee verschillende materiaalsoorten:

  • 300g houtvrij matt MC
   Dit goedkopere karton is de standaardkwaliteit en is voor een normale belasting van de handklapper uitermate geschickt.
  • 300g Premium karton
   Deze kwaliteits premium chromosulfaatkarton heeft een hoger stevigheid en is vooral bij intensief gebruik van de hanklapper het meest geschikt.
   Dit karton wordt voor verwerking aan beide zijde dubbel glad gestreken.
   Met 300g Premium karton gemaakte handklappers zijn daardoor van een hogere kwaliteit!
  (andere papiersoorten op aanvraag).
  Afwerking

  Uw handklapper worden standaard dubbelzijdig afgewerkt met een vuilafstotende matte coating.

  Ook bieden wij verschillende laminaat soorten als afwerking aan.

  • glanzend laminaat
  • mat laminaat
  • Krasbestendig laminaat
  • Soft-touch-laminaat

  Zo krijgt Uw handklapper een bijzonder edele look en touch.

  Verwerking
  8 x over de lengte gerilld - plano geleverd.

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Kartonnen klappers drukken: trendy reclame voor uw bedrijf

  De favoriete vereniging aanmoedigen in het voetbalstadion of frisse lucht toewapperen tijdens de hete zomermaanden: voetbalklappers kunnen op talloze manieren worden gebruikt. Zo kunnen ze bijvoorbeeld ook beschutting bieden tijdens een plotselinge regenbui, of in de zomer worden gebruikt als ondergrond voor een spontane picknick - een nuttig accessoire dus. Als bedrijf of vereniging kunt u bovendien op speelse wijze reclame maken voor uw onderneming. Want fanklappers, die ook bekend staan als kartonnen klappers, klapkartons of klapwaaiers, zijn een ideaal reclamemiddel en worden niet alleen bij sportevenementen ingezet. Laat persoonlijke klapwaaiers drukken om ze gratis uit te delen, en zo uw bedrijfsfilosofie te presenteren - uw klanten, zakenpartners en fans zullen laaiend enthousiast zijn!

  Daarbij is het uitermate handig dat het veelzijdige reclame-item tweezijdig kan worden bedrukt en zo bijzonder veel advertentieruimte biedt. Ontwerp klapwaaiers in de kleuren van uw sportvereniging of van uw bedrijf, en voorzie de fanklappers van een pakkende slogan waarmee uw aanbod gegarandeerd in herinnering blijft. Voor veel klanten en belangstellenden worden de klapwaaiers zo een blijvend aandenken dat ze graag een plek geven in de woning. Benut deze kans om een eigentijds reclamemiddel te creëren en laat individuele klapwaaiers drukken om uw bedrijf of vereniging nog meer bekendheid te geven!

  Klapwaaiers drukken bij PRIMUS - zo eenvoudig is het!

  De fanklappers van PRIMUS zijn 45 x 32 cm groot en bieden daarmee voldoende ruimte om ze met effectieve reclame te bedrukken. In onze onlineshop kunt u kiezen tussen twee verschillende uitvoeringen. Bestel bijvoorbeeld het karton van 300 gram, of kies voor absolute topkwaliteit met het 300-grams premium karton. Dit is bijzonder stevig en is zelfs bestand tegen zeer zware omstandigheden. Op aanvraag zijn er uiteraard ook andere papiersoorten beschikbaar - spreek gewoon uw persoonlijke contactpersoon aan zodat wij uw wens kunnen uitvoeren! Alle fanklappers van PRIMUS worden voorzien van een glanzende druklak, maar u kunt er ook voor kiezen om beide zijden van uw fanklapper extra af te laten werken met mat of glanzend cellofaan. De klappers worden geleverd met 8 rillen zodat u ze later heel gemakkelijk kunt vouwen. Ook wat betreft de hoeveelheid is de keuze aan u. U bepaalt zelf of u eerst 100 stuks van de effectief wervende klapwaaiers bestelt of direct kiest voor een voordelig geprijsde, grote oplage van tot 30.000 stuks. Wij van PRIMUS ondersteunen u natuurlijk bij iedere opdracht. Kleine bespaartip: over het algemeen wordt de eindprijs voordeliger naarmate u meer exemplaren bestelt. Vaak bieden we u ook aantrekkelijke online kortingen en mooie prijsacties waarvan u als klant profijt heeft. Kijk eens rond in onze shop en ontdek onze voordeelprijzen!

  Bijzondere wensen? Bij PRIMUS is (bijna) alles mogelijk!

  Heeft u in onze shop geen product gevonden dat aansluit op uw wensen? Geen probleem, wij zijn er zeker van dat we alsnog een passende oplossing voor u hebben. Stuur ons eenvoudig een aanvraag per e-mail of bel ons, dan bespreken we uw individuele wensen en voeren deze indien mogelijk uit. En om ervoor te zorgen dat het drukken van uw kartonnen klappers gegarandeerd succesvol verloopt, bieden we u graag een gratis basischeck aan. Voor een kleine meerprijs kunt u daarnaast van onze professionele check gebruik maken. Zowel de resolutie alsook de veiligheidsmarge tot aan de rand, het kleurprofiel en de paginavolgorde worden dan zorgvuldig gecontroleerd door onze medewerkers. Zo bent u ervan verzekerd dat u absoluut hoogwaardige producten ontvangt. Laat vandaag nog uw kartonnen klappers drukken en deel ze uit onder vrienden, medewerkers, zakenpartners en belangstellenden!

  Onze productie- en levertijden

  Aangezien we uw klapkartons altijd in de fantastische kwaliteit willen leveren die u van ons gewend bent, hebben we per opdracht ongeveer zes tot zeven werkdagen nodig. Maar als u de producten sneller nodig heeft, is dat ook geen probleem. U kunt kiezen voor een extra snelle verwerking van uw bestelling al na maximaal vier werkdagen te ontvangen. Uiteraard worden uw fanklappers na het drukken gratis bezorgd.Conclusie: bestel vandaag nog voordelig geprijsde klapwaaiers bij PRIMUS en laat u overtuigen van de wervende effectiviteit van onze fanartikelen! U zult versteld staan hoe enthousiast uw zakenpartners, klanten en belangstellenden zullen zijn over dit eigentijdse reclamemiddel.