Klimaatneutral

2.715 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Doordruksets met ringgaten berekenen

Product
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
  • Werktekening voor Doordruksets met ringgaten

    Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


    Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Vragen over het product?
Offerte op maat aanvragen
Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

Sets met ringgaten drukken voor meer orde

Chaos op kantoor - een nachtmerrie voor iedere werkdag! Ezelsoren, verschoven doorslagen, onvolledige verzamelingen losse blaadjes en kwijtgeraakte documenten: klinkt dat bekend? Zo ja, dan moet u er zeker over nadenken een stel sets met ringgaten te bestellen. Daarmee zorgt u in een handomdraai voor orde. Blocnotes met ringgaten verschuiven niet, met een bijpassende mappenset blijft alles op zijn plek. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken over het verliezen van flexibiliteit. Onze handige wisselmapblokken zorgen ervoor dat al uw papieren er steeds weer uitzien om door een ringetje te halen. U hangt uw doorschrijfformulier in de map, vult alles rustig in en scheurt het origineel en de gewenste kopieën af - heel gemakkelijk, ongecompliceerd en helemaal zonder stress. De rest kunt u gemakkelijk wegwerpen om er moeiteloos het volgende formulier in te hangen. Maak u niet druk - laat liever sets met ringgaten drukken! Of u nu blocnotes met ringgaten, mappensets of andere zelfkopiërende producten wilt bestellen - bij PRIMUS bieden we u alle gewenste artikelen tegen onovertrefbaar voordelige prijzen.

NCR-sets: carbonpapier zonder carbon

Wilt u zelfkopiërende producten bestellen, maar schrikken de gezondheidsrisico's van steenkoolstof u af? Ga dan gerust voor onze hoogwaardige NCR-sets. NCR komt zoals veel hedendaagse begrippen uit het Engels en staat voor "No Carbon Required", wat betekent dat het een carbonvrij doordrukpapier is. Wanneer u uw sets met ringgaten bij ons bestelt, kunt u dat geheel zonder zorgen doen. Ons gehele assortiment is zorgvuldig uitgezocht en afgestemd op uw behoeften en wij werken in uw belang uitsluitend samen met betrouwbare partners. Natuurlijk staan we daarnaast altijd open voor persoonlijke aanvragen! Bij PRIMUS kunt u precies de sets met ringgaten bestellen die passen bij uw gewoontes en voorkeuren. Verlijmen of perforeren, boren of plooien, eventueel met paginanummering - en als u het wilt, voorzien we uw wisselmapblokken tegen een kleine meerprijs zelfs van uw bedrijfslogo. Bespaar waardevolle tijd en maak een professionele indruk op uw klanten. Laat sets met ringgaten drukken voor meer orde en efficiëntie in uw dagelijkse werkzaamheden. U zult zien dat het loont - voor u, uw medewerkers en uw klanten.

Mappensets zorgen voor betrouwbaarheid

Papieren ordenen is niet alleen een cosmetische aangelegenheid, maar een belangrijke basisvoorwaarde voor de beveiliging van uw dagelijkse zaken. Wanneer wij sets met ringgaten voor u drukken, dan betekent dat dat uw levernota's, bonnen en andere formulieren documentecht zijn. Voorkom vervalsingen en ongewilde afwijkingen door alleen betrouwbare blocnotes met ringgaten en mappensets te gebruiken - bij PRIMUS is dat vanzelfsprekend! De hoge kwaliteit van onze producten wordt gegarandeerd door onze krachtige offset-machines, die samen met onze jarenlange ervaring hoogwaardige resultaten leveren tegen een voordelige prijs. Het drukken van sets met ringgaten is ook een beproefd middel tegen vuil en verlies. Bent u of is uw personeel veel onderweg, waarbij formulieren moeten worden meegenomen die vaak haastig in de buitenlucht moeten worden ingevuld? Dan gaat er al gauw iets verloren of raakt er iets vuil - wanneer u tenminste geen wisselmapblok bij zich heeft. Maar wanneer u onze aanbeveling opvolgt, bent u goed opgewassen tegen al deze tegenslagen. Moddervlekken druipen van de beschermmap af en plotselinge windstoten krijgen geen kans uw sets met ringgaten in de war te brengen. De sets met ringgaten van PRIMUS brengen de worsteling om orde en zekerheid ten einde.