Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Acties

Papierstalenboek

Papierstalenboek van PRIMUS: materialen zien, voelen en beleven

Bevalt ons aanbod u, maar staat u voor een raadsel bij de keuze uit papiersoorten, materiaaldiktes en veredelingen? Wees niet ongerust, wij staan voor u klaar! Want al kunnen de beste online drukken, wij beperken ons aanbod volstrekt niet tot het onlinegedeelte. Met ons gratis papierstalenboek brengen wij u alle belangrijke materialen die kunnen worden bedrukt direct bij u thuis, zodat u ons veelzijdige assortiment daadwerkelijk kunt zien, voelen en beleven.

80 bladzijden vol inspiratie en overtuiging

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar inspiratie of ons aanbod gewoon eens in het echt wilt bekijken: ons exclusieve papierstalenboek is het ideale drukwerk-accessoire voor elke geslaagde opdracht. Op zo'n 80 bladzijden presenteren wij u een omvangrijke selectie uit ons beproefde standaardassortiment - en dat in 5 talen! Iedere pagina toont u een ander product en geeft u de belangrijkste productinformatie in het Duits, Frans, Nederlands, Spaans en Engels:

  • verschillende papiersoorten (offset-papier, gerecycled papier, fotopapier - mat/glanzend)
  • elk in verschillende papierdiktes
  • drukveredelingen (druklak vs. lamineren)
  • Akyplen (polypropyleen)
  • Speciale materialen zoals affichepapier (blueback), premium of chromokarton, chromoduplexkarton en grijskarton

Blader, voel en maak op uw gemak kennis met de verschillende materialen. U zult versteld staan hoe sterk de verschillende papierdiktes, drukkwaliteiten en materialen optisch en tastbaar van elkaar verschillen! Om u het zo gemakkelijk mogelijk te maken de materialen te vergelijken, hebben we overigens iedere bladzijde met hetzelfde motief en hetzelfde lettertype bedrukt - zo vallen de verschillen en bijzonderheden nog beter op, zodat zelfs leken deze direct herkennen!

Bestel nu gratis uw persoonlijke exemplaar en verheug u op een uitgebreid kijkje in de veelzijdige wereld van het onlinedrukwerk van PRIMUS. Nu bestellen!

Als u nog vragen heeft over het drukken of over onze papiersoorten, staat ons deskundige serviceteam u graag met raad en daad bij.