Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Bierviltjes berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Bierviltjes

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Druk
  Full colour 4/0 of 4/4.
  Materiaal
  Origineel 1,4 mm Bierviltjes karton
  Opmaakservice
  betaalbaar en op aanvraag mogelijk!
  Verwerking
  In de vorm gestanst en uitgebroken.
  Per 100 stuks verpakt.

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Bierviltjes bedrukken: adverteren met iedere slok

  Of het nu om bier gaat of om andere drankjes, niemand wil lelijke kringen op de tafel of bar. Daarom zijn het niet alleen professionals uit de gastronomie die op kartonnen onderzetters bouwen. Bierviltjes zijn tegenwoordig overal te vinden, soms ook met een alternatief doel als notitieblok, boekenlegger of zelfs als brief - met voldoende frankering wordt een bierviltje werkelijk per post bezorgd en afhankelijk van het gebruik kan hij aktestatus verkrijgen. Maar zo'n veelgevraagd product is vooral een eersteklas advertentie voor u en uw bedrijf! In onze online shop kunt u bierviltjes laten bedrukken waarmee uw gasten en klanten iedere keer dat zij hun glas of fles oppakken aan u denken. Adverteer terloops door het drukken van gepersonaliseerde bierviltjes of kies voor een andere aanpak. We kunnen het logo van uw bedrijf of vereniging op bierviltjes drukken om op deze manier het gevoel van identificatie te versterken onder uw medewerkers en leden. De mogelijkheden zijn grenzeloos: als blikvanger op feestjes, als relatiegeschenk of zelfs als persoonlijk cadeautje - individueel en origineel bedrukte bierviltjes zorgen altijd voor een goede stemming.

  Uw creativiteit wordt aangesproken: uw wensen, uw bierviltjes!

  Voor het bedrukken van uw bierviltjes bieden we u alle mogelijke opties. Blader op uw gemak door onze overzichtelijke productpagina's en ontdek het zelf: onze bierviltjes zijn altijd goed in vorm - en u bepaalt zelf of het een rechthoekig, een rond of een vierkant viltje moet zijn en of u liever afgeronde of scherpe hoeken wilt. En als dat allemaal niet in de smaak valt, is een van onze vele speciale vormen misschien de juiste voor u? In ons assortiment vindt u harten, wapens, driehoeken en nog veel meer - daar blijft iedere blik op hangen en u krijgt gegarandeerd aandacht. Ons assortiment bevat alle types in verschillende formaten en met diverse diameters. Heeft u een idee voor een geheel eigen vorm? Maak gebruik van ons contactformulier om uw voorstel met ons te delen; ons enthousiaste serviceteam ziet uw order graag tegemoet! Voor ieder type bierviltje bieden wij u een handig, downloadbaar sjabloon, als basis waarop u uw eigen persoonlijke design kunt ontwerpen. Het is aan u of u liever een eenvoudig motief in één kleur of een luxe fullcolour-afbeelding op uw bierviltje wilt drukken. Wij zorgen er in ieder geval voor dat uw keuze er goed uitziet! Indien u niet genoeg tijd heeft voor een eigen ontwerp, staan wij graag voor u klaar om tegen een kleine vergoeding de grafische vormgeving van uw bedrukte bierviltjes voor u uit te voeren - natuurlijk altijd geheel naar uw wensen. Onze handige online calculator presenteert u alle beschikbare opties op een rij en stelt u in staat om uw wensproduct met slechts enkele muisklikken samen te stellen. Probeer het uit!

  Bierviltjes bedrukken tegen een aanbiedingsprijs

  In onze online shop profiteert u van voordelige prijzen en kunt u toch hoge kwaliteit verwachten. Dat garanderen onze jarenlange ervaring en de bijzonder moderne, sterke offset-machines waarmee we uw bierviltjes bedrukken - geheel naar wens één- of tweezijdig, in kleur of zwart-wit, met foto of tekst. Ongeacht de prijs van een product gebruiken we uitsluitend hoogwaardige materialen. Voor uw bierviltjes bedrukken we bijvoorbeeld een stabiel, origineel bierviltjeskarton. Bovendien leveren we uw bestelling snel en gebruiksklaar op. Ieder viltje is al gestanst en uitgebroken en kan direct worden verspreid of gebruikt. Onze gepersonaliseerde bierviltjes zijn perfect voor uw eigen gastronomiebedrijf, als relatiegeschenk, als blikvanger op feestjes en nog veel meer. Tip: als u geen klassiek bedrukte bierviltjes nodig heeft, kunt u bij ons trouwens ook onderzetters laten bedrukken voor andere doeleinden. Ons deskundige team heeft voor ieder verzoek de ideale oplossing gereed.