Klimaatneutral

2.090 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Kettingformulieren berekenen

Als u kettingformulieren laat drukken, profiteert u meteen van meerdere voordelen. Facturen, leveringsbonnen of andere formulieren: door het gebruik van kettingformulieren bespaart u tijd, werk en geld.
Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+16% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+16% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht

Verdere Info

 • Downloads
 • Werktekening voor Kettingformulieren


  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  • Kettingformulieren

   Technische beschrijving

   Product Kettingformulieren in verschillende formaten (inches)
   Druk Full colour of in Steunkleuren
   Materiaal Zelfdoorschrijvend papier
   Verwerking Veelzijdige verwerkingsmogelijkheden
   (zie de calculator)
   Technische wijzigingen voorbehouden!

  Offerte op maat aanvragen

  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

  Kettingformulieren drukken in de beste kwaliteit

  U houdt van uw werk, maar hebt genoeg van al die papieren? Dat kennen wij ook: iedere dag weer een groot aantal formulieren in twee- en drievoud, dat is zelfs de geduldigste mens wel eens een keer beu. Wij vinden dat het maar eens uit moet zijn met de stress. Maak het uzelf makkelijk! Om een schijnbaar eindeloos karwei snel af te krijgen is het gebruik van kettingformulieren heel geschikt. Laat uw formulieren door ons als kettingformulierensets drukken en maak uw dagelijks werk op die manier meteen stukken efficiënter. Wij van PRIMUS helpen u graag bij het organiseren van uw arbeidsproces en drukken kettingformulieren die precies zijn afgestemd op uw wensen en behoeften. Of u nu leveringsbonnen wilt maken of facturen wilt drukken speelt voor ons geen enkele rol. Bij ons kunt u heel comfortabel de meest uiteenlopende varianten kettingformulieren bestellen. Wij hebben alle knowhow in huis en u bepaalt uw keus: bekijk op uw gemak ons uitgebreide assortiment en vind precies het aanbod dat bij u en uw bedrijf past.

  Bij PRIMUS formulieren en leveringsbonnen drukken

  Wat is eigenlijk zo handig aan het laten drukken van kettingformulieren? Is het echt de moeite waard zelfkopiërende sets met eigen opdruk te bestellen? Het antwoord is een volmondig ‘ja’, want u bespaart altijd tijd en geld. Alleen al het gebruik van eenvoudig kettingpapier zorgt voor een snellere uitgifte en brengt het onderhoud van uw printer terug, omdat u nog maar zelden papier hoeft na te vullen. Uw printer is praktisch altijd gebruiksklaar, wat bijvoorbeeld heel handig is als u eens heel snel leveringsbonnen moet maken of andere formulieren moet printen. Tijdgebrek is immers een van de meest voorkomende oorzaken van stress. Optimaliseer dus uw arbeidsproces en zorg ervoor dat zoveel mogelijk vanzelf gaat!

  Kettingformulieren bestellen en tijd besparen

  Zeven vliegen in één klap, dat kon alleen het beroemde dappere kleermakertje in het sprookje. Zo veel doorslagen in een keer halen wij weliswaar niet, maar u profiteert bij ons wel van sprookjesachtige acties. Laat kettingformulieren drukken die naast het origineel direct een of meerdere kopieën voor bijvoorbeeld administratie en andere afdelingen opleveren. Moeizaam handmatig overschrijven, twee keer printen of dubbel kopiëren, zijn hiermee voorgoed verleden tijd. Vanaf nu hoeft u nooit meer leveringsbonnen dubbel of driedubbel te drukken, klinkt dat niet geweldig? Door het gebruik van speciale offsetmachines bieden wij u daarnaast altijd drukwerk op maat van uitstekende kwaliteit, naar keuze in de kleuren wit, geel, roze, groen of blauw, in nagenoeg alle gangbare formaten. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen in onze webwinkel vindt wat hij zoekt. Ook u!

  Facturen in tweevoud drukken

  Kettingformulieren zijn niet alleen vanuit technisch oogpunt een geweldig instrument voor uw organisatie, ze zijn ook uiterst efficiënt in gebruik. U hebt namelijk geen dure hardware nodig, maar alleen een simpele matrixprinter. In feite zijn kettingformulieren het beste argument dat zelfs in het tijdperk van laserprinters de aanschaf van een maxtrixprinter toch de moeite kan lonen. Maar welke apparatuur u ook gebruikt op kantoor, wij bieden u de bijbehorende benodigdheden en kunnen nagenoeg alle gewenste formulieren als kettingformulierensets drukken. Zorg voor echte meerwaarde bij uw product of dienst en laat gestandaardiseerde kettingformulieren drukken die uw klanten alleen nog maar hoeven in te vullen.

  Zelfkopiërende producten bestellen voor dagelijks gebruik

  Hebt u geen kant-en-klare formulieren nodig, maar alleen kwalitatief hoogwaardige blokken? U vindt bij ons ook doorschrijfblokken in diverse uitvoeringen en tegen waanzinnig scherpe prijzen. Natuurlijk in de uitstekende kwaliteit van PRIMUS! Bij ons bestelt u alleen zelfkopiërende producten die voldoen aan onze eigen hoge eisen. Wij verkopen niets wat wij niet ook zelf zouden gebruiken. Voor alle producten van PRIMUS geldt: mocht u op onze website niet vinden wat voldoet aan uw verwachtingen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij spelen graag in op uw wensen en ideeën en kijken ernaar uit uw persoonlijke project te mogen realiseren!