Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Kettingformulieren berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Kettingformulieren

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Product
  Kettingformulieren in verschillende formaten (inches)
  Druk
  Full colour of in Steunkleuren
  Voor formulierproducten mag de oppervlaktebedekking (bv. achtergrondafbeelding) op de volgende vellen niet meer dan 25% bedragen, aangezien de kopieerbaarheid van het zelfkopiërende papier negatief kan worden beïnvloed.
  Materiaal
  Zelfdoorschrijvend papier
  Verwerking
  Veelzijdige verwerkingsmogelijkheden
  (zie de calculator)

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Kettingformulieren voor efficiëntere processen

  Kettingformulieren zijn formulieren die op een ‘eindeloze’ baan van papier worden gedrukt. Om de afzonderlijke formulieren te kunnen afscheuren van de baan, zijn er op van te voren bepaalde afstanden perforaties aangebracht. Desgewenst zijn er bij kettingformulieren één tot vijf kopiestroken mogelijk om identieke formulieren te produceren. Bij Primus-Print.nl kunt u kettingformulieren laten drukken, compleet met uw logo en een design naar wens. Voordat u de bestelling plaatst, helpt onze online calculator u bij de samenstelling van het gewenste product. Hij helpt u ook de kosten in de gaten te houden.

  De voordelen van kettingformulieren

  Kettingformulieren overtuigen dankzij een aantal voordelen. Enerzijds omdat de prijzen per pagina duidelijk lager liggen dan bij de losse formulieren die u inkoopt. Anderzijds kunt u origineel en kopie gemakkelijk bij elkaar houden omdat de vellen afwijkende kleuren hebben. De bedrijfsprocessen verlopen efficiënter omdat afleverbonnen, kwitanties en andere documenten sneller te vinden zijn. De kopieën van kettingformulieren zijn bovendien documentecht en net zo rechtsgeldig als de originelen. Deze vorm van formulieren is echter niet voor alle branches en voor alle bedrijfsgroottes geschikt. Wie maar een paar formulieren per dag hoeft af te drukken, is beter af met losse formulieren als voordeligere variant. Vanaf 25 of meer afdrukken per dag is ons advies kettingformulieren te gebruiken.

  Hoe gaat de samenstelling van specifieke kettingformulieren in z'n werk?

  Kettingformulieren zijn in vele opzichten efficiënt. Enerzijds bespaart u bij het afdrukken geld, anderzijds bent u af van de papierchaos op uw bureau of in uw archief. Als het om specifiek drukwerk gaat, is Primus-Print.nl het eerste aanspreekpunt. Maar hoe gaat de samenstelling en calculatie van het gewenste product in z’n werk? In de online calculator kiest u in het betreffende drop-down menu de basisgegevens die u wilt aanpassen. Daarbij horen, onder meer, het aantal vellen, het formaat, de omvang en aantal tussen- of kopievellen. Daarnaast kunt u ook het soort perforatie, een eventuele paginanummering en nog verdere mogelijkheden kiezen voor een heel eigen product. Na iedere keuze past de calculator uiteindelijk de prijs aan. Zo kunt u voortdurend de kosten in de gaten houden.

  Als u ook nog uw bedrijfslogo of slogan wilt aanbrengen, hoeft u maar de voorbeelden van afbeeldingen en maten te downloaden. Deze vindt u rechts naast de calculator. U weet nu welke afmetingen van belang zijn voor de druk en kunt u de beste plek voor uw logo of reclameslogan bepalen. Het beste kunt u het gewenste design opslaan als Pdf en ons het bestand toesturen bij de bestelling. Wij controleren vervolgens de drukgegevens met een gratis basis-check. Desgewenst kunnen wij ook een uitgebreidere professionele check uitvoeren, die echter niet gratis is. Mochten wij fouten vinden, nemen wij contact met u op, zodat het design kan worden aangepast.

  De professionals voor de druk van kettingformulieren

  Er zijn heel wat goede redenen om uw kettingformulieren bij onze online drukkerij te laten drukken. Een van deze redenen valt al meteen op: dankzij specifiek samengesteld drukwerk zullen uw klanten en zakelijke partners u nog lang herinneren. Dat geldt voor kettingformulieren, maar ook voor doordrukvellen en doordruksets met afscheurperforatie. Primus-Print.nl is uw online drukkerij die beschikt over de nodige ervaring.

  Als u het gewenste drukwerk bij ons bestelt, heeft dit de volgende voordelen:

  • lange bereikbaarheid, van maandag t/m zondag van 7.00 tot 24.00 uur
  • deskundig advies van onze experts
  • kopen op rekening, met een betalingstermijn van 60 dagen
  • gratis basis-check bij iedere bestelling
  • 5 % onlinekorting

  Primus-Print.nl – met meer dan 10 jaar expertise

  Met de vele specifieke producten die bij Primus-Print.nl mogelijk zijn, kunt u zich steeds van de grote massa onderscheiden. Naast kettingformulieren voor belangrijke bedrijfsprocessen, bieden wij u ook producten aan voor de professionele zakelijke correspondentie. Om de aandacht te wekken van potentiële klanten kunt u enveloppen en enveloppen voor grote zendingen, net als flyers of brochures, naar wens opmaken in uw corporate identity. Ook voor beurzen hebben wij de juiste reclamemiddelen voor u, die wij volgens uw wensen en voorbeelden drukken.

  Als u vragen heeft over onze producten of de realiseerbaarheid van het gewenste drukwerk, kunt u contact opnemen met Primus-print.nl. Wij gaan graag in op uw vragen tijdens een telefoongesprek of in een chat, want voor ons telt uw tevredenheid en aanbeveling.