Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Postkaarten berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Werktekening voor Postkaarten

  Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


  Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
 • Product informatie
Vragen over het product?
Offerte op maat aanvragen
Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
Technische beschrijving
Druk
4/4 bedrukt full colour of 4/1 bedrukt full colour/zwart
Materiaal
Houtvrij mat gestreken, 300 g/qm
Afwerking
Voorzijde met hoogwaardige druklak/persvernis
Opmaakservice
Voor maar 39,– Euro excl. btw. Voeren wij de grafische opmaak voor de opmaakruimte uit. Niet in de prijs inbegrepen is het nieuw of het nabouwen van een Logo. Logo's, beelden en teksten moeten zelf worden aangeleverd.

Technische wijzigingen voorbehouden!

Eigen briefkaarten laten drukken

Ook in onze eeuw zijn briefkaarten nog steeds een populair reclamemiddel om met weinig kosten een zo groot mogelijk publiek te bereiken. Wat kunt u met briefkaarten wel doen, wat u met reclamemails of andere online activiteiten niet kunt? U kunt ze in handen houden! Een concrete ervaring blijft vaak langer in het geheugen hangen dan een e-mail die men al gauw weg klikt of over het hoofd ziet. U hebt briefkaarten nodig voor uw volgende promotionele activiteit, prijsvraag of als gratis kaarten, etc.? Dan bent u bij Primus-Print.nl aan het goede adres. Wij drukken wat u voor uw reclame nodig hebt in de meest uiteenlopende formaten. U bereikt klanten en belangstellenden effectief en zonder veel moeite. U laat ons weten wat uw wensen zijn, wij nemen het drukwerk voor onze rekening en binnen de kortste keren beschikt u over uw product. Zo eenvoudig is reclame maken!

Briefkaarten drukken als efficiënte analoge reclame

Waarom eigen briefkaarten laten drukken? Omdat de gebruiksmogelijkheden van briefkaarten legio zijn. Bezoekers zullen uw reclamekaarten beslist meenemen als ze als gratis kaarten met een opvallend design, afgestemd op de doelgroep en bedrukt met korte teksten in cafés of bars te vinden zijn. Ook effectief is het gebruik in magazines of tijdschriften van briefkaarten met een opvallend design en een duidelijke boodschap over uw onderneming. Als ze voorzien zijn van een opvallend design zullen de lezers en potentiële klanten zich de kaarten nog lang herinneren. Als u een briefkaart ontwerpt als antwoordkaart, bijvoorbeeld bij prijsvragen, kunt u heel gemakkelijk nieuwe klantgegevens verzamelen om later contact te kunnen leggen. Het voordeel van briefkaarten is dat, als het ontwerp goed is, ze onmiddellijk in het oog vallen en zo de aandacht vestigen op het eigen merk. Als u de bestaande klanten op evenementen of speciale acties wilt wijzen, verlenen briefkaarten het geheel een persoonlijke noot. Primus-Print.nl is vertrouwd met de effectieve mogelijkheden om reclame te maken en biedt u een heel assortiment van briefkaarten die u naar uw eigen wensen vorm kunt geven.

Uw eigen briefkaarten in uw eigen stijl

Om concurrenten voorbij te kunnen streven, wordt het steeds belangrijker om al bij de reclame te beginnen. U kunt niet meer volstaan met alleen maar een goed product. En dat is waar wij bij Primus-Print.nl met onze gepersonaliseerde drukwerk een rol kunnen spelen.

Briefkaarten calculeren

Als u besluit bij ons briefkaarten te laten drukken, kunt u aan de hand van de calculator al vooraf beginnen met het personaliseren. Dit gaat steeds samen met transparante prijzen die bij iedere stap worden getoond. Bij ons kunt u briefkaarten krijgen in oplagen van 250 tot 250.000 stuks. U kunt kiezen uit verschillende formaten en kleurstellingen. Daarnaast bestaan er nog mogelijkheden de kaarten te veredelen, bijvoorbeeld met drukvernis aan beide kanten of met cellofanering. U kunt ook een bijdrage aan het milieu leveren in de vorm van een CO2 compensatie. U beslist aan welk project dat wij ondersteunen het bedrag van de compensatie ten goede moet komen. Na bevestiging van de opdracht ontvangt u automatisch het keurmerk voor klimaatneutraliteit dat u op uw producten kunt plaatsen. Zo laat u ook aan uw klanten zien dat u milieubewust bent. De keuze is helemaal aan u.

Helemaal volgens uw corporate design

In de shop vindt u maattekeningen. Deze kunt u gebruiken als oriëntatiehulp bij het samenstellen van uw drukgegevens.   Bij de bestelling stuurt u ons vervolgens de drukgegevens in de vorm van een Pdf-bestand. Desgewenst kunnen wij een professionele controle uitvoeren om te verzekeren dat de gewenste briefkaart er inderdaad zo uitziet zoals u dat verwacht. Als alles in orde is, gaan we drukken. Binnen een week ontvangt u al uw reclamekaarten en kunt u ze onder uw doelgroepen verspreiden.

U hebt de volgende mogelijkheden bij de briefkaarten:

 • Formaten: DIN lang, A6, A5, A4
 • Oplage: 250 - 250.000 stuks
 • Kleurstellingen: 4/4- of 4/1-kleurig Euroscale
 • Materiaal: 300 g/m² kunstdrukpapier, mat
 • Besneden en klaar voor gebruik
 • Optioneel:
  • Drukvernis of cellofanering
  • Designservice ter ondersteuning
  • Klimaatneutrale druk van uw briefkaarten
  • Een bewijsexemplaar voor u als besteller
  • Verzending voor wederverkopers

Uw betrouwbare drukkerij van briefkaarten

Wenst u nog verdere mogelijkheden tot personaliseren, of stelt u speciale wensen aan uw briefkaarten die u niet bij de calculator kunt instellen? Vraag dan om een persoonlijke offerte. Ons enthousiaste team van de klantenservice hoort graag uw ideeën en neemt zo snel mogelijk contact met u op!