Klimaatneutral

1.876 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Postkaarten berekenen

Postkaarten zijn voordelig, veelzijdig inzetbaar en ook in het digitale tijdperk een ideaal reclamemiddel. Laat postkaarten drukken die bij uw wensen aansluiten en uw reclameboodschap tot in de puntjes overbrengen!
Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht

Verdere Info

 • Werktekening voor Postkaarten


  Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


  Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
 • Product informatie
 • Postkaarten

  Technische beschrijving

  Druk 4/4 bedrukt full colour of 4/1 bedrukt full colour/zwart
  Materiaal Houtvrij mat gestreken, 300 g/qm
  Afwerking Voorzijde met hoogwaardige druklak/persvernis
  Opmaakservice Voor maar 39,– Euro excl. btw. Voeren wij de grafische opmaak voor de opmaakruimte uit. Niet in de prijs inbegrepen is het nieuw of het nabouwen van een Logo. Logo's, beelden en teksten moeten zelf worden aangeleverd.
  Technische wijzigingen voorbehouden!

Offerte op maat aanvragen

Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

Persoonlijke postkaarten laten drukken: altijd een goed idee!

Postkaarten als effectief reclamemiddel in de 21e eeuw? Natuurlijk! Hoewel e-mail veel wordt gebruikt, kunnen deze gemakkelijk worden weggeklikt en worden ze snel vergeten of over het hoofd gezien. Met onze persoonlijke postkaarten bieden we u de perfecte reclame-oplossing. Door uw eigen postkaarten te ontwerpen, zorgt u voor praktische reclame die tastbaar is! Ook vandaag de dag winnen postkaarten iedereen voor zich. Zo zijn ze uitstekend geschikt als kant-en-klare antwoordkaart voor acties en prijsvragen, als alternatief voor flyers of als nuttig relatiegeschenk. Bovendien zijn ze bij directe verzending goedkoper dan een traditionele mailing. Met het juiste motief vallen uw postkaarten gegarandeerd op tussen de grote hoeveelheid eenvoudige enveloppen die uw klanten dagelijks ontvangen. Bij ons kunt u uw eigen postkaarten creëren die uw persoonlijke stijl weergeven en uw boodschap verspreiden. Laat uw eigen persoonlijke postkaarten drukken en laat u overtuigen hoe sterk het analoge reclame-effect in een digitaal tijdperk kan werken!

Laat hoogwaardige postkaarten in uw eigen stijl drukken

Op onze overzichtelijke productpagina's staat alles klaar voor het online ontwerpen van uw eigen persoonlijke postkaarten. Start met onze intuïtief bedienbare online rekenhulp en loop diverse opties na om het product te vinden dat aan uw wensen voldoet. Uiteraard kunt u kiezen uit meerdere formaten: het bekende postkaartformaat is DIN A6 vullen we aan met moderne uitvoeringen in DIN A5, DIN A4 of DIN Lang - zo springt uw boodschap eruit! We bedrukken uw postkaarten dubbelzijdig in één kleur of full colour op mat gestreken fotopapier, waarmee uw motief prachtig uitkomt. Tegen een kleine meerprijs neemt ons team van professionals graag het grafisch ontwerp van uw postkaarten van u over - onze ervaren specialisten creëren in samenspraak met u de perfecte reclamekaart die helemaal aansluit bij uw verwachtingen. De standaard laklaag die we op uw postkaarten aanbrengen, zorgt voor een professionele uitstraling en lange levensduur. Natuurlijk zijn uw kaarten ondanks deze lak nog gemakkelijk met een normale balpen te beschrijven! U wenst nog meer individuele mogelijkheden of heeft speciale eisen waaraan uw postkaarten moeten voldoen? Stuur ons dan gerust een individuele aanvraag - ons betrokken serviceteam ziet uw ideeën graag tegemoet en zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Topkwaliteit tegen een topprijs

Voor het drukken van uw zelf ontworpen postkaarten maken wij uitsluitend gebruik van materialen van betrouwbare leveranciers. Onze optimaal getrainde medewerkers en onze moderne offset-drukmachines staan garant voor de hoogste kwaliteit tegen een gunstig industrieel tarief. Service staat bij ons voorop, en daarom willen we u het zo gemakkelijk mogelijk maken uw postkaarten te ontwerpen. In onze webshop vindt u voor ieder verkrijgbaar formaat zorgvuldig samengestelde voorbeelden die u alle maten tonen die u nodig heeft bij het ontwerpen van uw eigen motief. De door u ingestuurde drukgegevens onderwerpen we altijd aan een kosteloze basiscontrole om grove fouten te voorkomen. Voor het uitvoeren van uw opdracht hebben we na het vrijgeven van de druk slechts een kleine werkweek nodig, en dat inclusief verzending! U ontvangt uw postkaarten uiteraard geheel uitgesneden zodat ze direct klaar zijn voor gebruik. Het maakt niet uit of u de kaarten als flyer uitdeelt, als mailing verstuurt of op uw kantoor neerlegt om mee te nemen; één ding staat vast: onze luxueus bedrukte postkaarten zullen bij uw doelgroep zeker de gewenste interesse opwekken!