Klimaatneutral

2.090 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38


Papiergewicht berekenen

Bereken aan hand van onze papiergewicht rekenmodule handig en gemakkelijk het gewicht van het drukwerk.

Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?

Neem dan contact met ons op wij helpen je graag: + 31 (0) 53 7 44 00 38


Onze service en voordelen

Aanbiedingen & Oplages

Simpel zelf samenstellen

altijd de beste aanbieding

Vanaf 1 tot 20.000 exemplaren

in alle oplages mogelijk

Bestandscontrole & verwerking

Optionele uitgebreide controle

door ons serviceteam van grafische specialisten

Instructies en werktekeningen

beschikbaar voor jouw drukwerk

Kostenloze standaard controle

en optimalisatie van de bestanden

Aannemen en verwerken

van PDF- , JPEG- of TIFF-bestanden

Bestellen & Betalen

Flexible betalingsmethoden

inclusief kopen op rekening

Online bestelbaar

24 uur per dag / 7 dagen in de week

Verzenden & Leveren

Gratis verzending

bij standaard levering

Neutrale verpakking

met jouw adres als afzender

Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

Visitekaartjes drukken: uw persoonlijk uithangbord!

Hoewel bedrukt papier in tijden van internet steeds minder belangrijk wordt, blijven visitekaartjes ook in het digitale tijdperk onmisbaar. Vooral voor bedrijven zijn hoogwaardige visitekaartjes van groot belang en deze laten zich door niets vervangen. Ook vandaag de dag werkt een visitekaartje nog als uithangbord voor uzelf of uw bedrijf - waarom zou u deze kans onbenut laten? Bij PRIMUS kunt u visitekaartjes naar eigen wens vormgeven, om zo een geheel persoonlijk reclamemiddel te verkrijgen waarmee u zeker een positieve indruk maakt.

Visitekaartjes drukken: uw persoonlijk uithangbord!

Hoewel bedrukt papier in tijden van internet steeds minder belangrijk wordt, blijven visitekaartjes ook in het digitale tijdperk onmisbaar. Vooral voor bedrijven zijn hoogwaardige visitekaartjes van groot belang en deze laten zich door niets vervangen. Ook vandaag de dag werkt een visitekaartje nog als uithangbord voor uzelf of uw bedrijf - waarom zou u deze kans onbenut laten? Bij PRIMUS kunt u visitekaartjes naar eigen wens vormgeven, om zo een geheel persoonlijk reclamemiddel te verkrijgen waarmee u zeker een positieve indruk maakt.

Waarom zijn hoogwaardige visitekaartjes zo belangrijk?

Of u nu een afspraak heeft met een nieuwe klant of naar een beurs gaat, naar een bedrijfsevenement of zakendiner - overal waar u interessante contacten of potentiële klanten kunt tegenkomen, moet u een visitekaartje bij de hand hebben. Op het visitekaartje staan alle relevante gegevens die uw nieuwe contactpersoon of potentiële zakenpartner nodig heeft. Dit zijn op de eerste plaats uw contactgegevens zoals uw naam, uw telefoonnummer, uw e-mailadres, maar ook uw postadres. Wanneer u visitekaartjes laat drukken, voorzie deze dan ook van een opvallend logo met herkenningswaarde of een persoonlijk kenmerk waarmee u zich van de menigte onderscheidt. In geen geval mag uw visitekaartje verloren gaan tussen de dagelijkse zakelijke post - zorg er dus beslist voor dat uw persoonlijke visitekaartje opvalt en positief herinnerd wordt! Kies voor het drukken van visitekaartjes via onze shop, dan haalt u altijd een kwalitatief hoogwaardig product in huis dat zich onderscheidt door exclusiviteit en dat uw bedrijf altijd op de beste manier representeert.

Visitekaartjes drukken bij PRIMUS: omvangrijk aanbod tegen de beste prijs

Als u uw visitekaartjes bij PRIMUS wilt afnemen, kunt u kiezen uit talloze varianten en veredelingen. We vervaardigen alle visitekaartjes uitsluitend uit hoogwaardig karton in offset, zodat u van een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding kunt profiteren. Bij onze klanten zijn vooral enkelvoudige kaartjes geliefd, welke wij zowel in staand of liggend formaat aanbieden. Daarbij heeft u de keuze uit twee gangbare formaten - u bepaalt zelf welke uw voorkeur heeft. Heet meest gekozen formaat voor visitekaartjes is 8,5 bij 5,5 centimeter. Als u uw visitekaartjes in een grote oplage nodig heeft, kunt u de enkelvoudige kaartjes eenvoudigweg in een voordelige set bestellen. Ook deze zijn verkrijgbaar in zowel staand als liggend formaat. Wij bieden u nog een mogelijkheid in de vorm van onze hoogwaardige klapvisitekaartjes. Wanneer u deze visitekaartjes laat drukken, heeft u bijzonder veel ruimte om belangstellenden en klanten van relevante informatie te voorzien. Ook kunt u op deze visitekaartjes allerlei afbeeldingen laten drukken. De populaire visitekaartjes zijn per stuk verkrijgbaar of in een voordelige set. Het maakt niet uit voor welke variant u kiest - een eersteklas productkwaliteit is voor ons altijd vanzelfsprekend. Tip: u kunt bij ons ook verschillende visitekaartjes laten maken, zodat u zich niet hoeft te beperken tot één versie. In dat geval kunt u het beste een projectnaam opgeven om de verschillende versies uit elkaar te kunnen houden. Als u liever een niet gangbaar visitekaartformaat heeft, kunt u ons hiervoor een individuele aanvraag sturen. Wij voldoen graag aan uw speciale eisen zodat u gegarandeerd een product naar eigen wens verkrijgt!

Visitekaartjes laten drukken bij PRIMUS: nog meer voordelen voor u

Uiteraard leveren we alle visitekaartjes met een vuilafstotende laklaag aan beide zijden. Wanneer u bijzonder hoogwaardige visitekaartjes wilt laten maken, kunt u kiezen voor een extra dubbelzijdige laminering, welke wij zowel met matte als glanzende afwerking bieden. Bovendien profiteert u bij ons van een bijzonder eenvoudige verwerking, want het drukken van visitekaartjes is bij PRIMUS kinderspel. U kiest simpelweg het gewenste formaat van uw visitekaartjes voordat u het aantal stuks of het aantal sets invoert. (NB: let op het geldende minimumaantal, dit kan van product tot product variëren.) In slechts enkele stappen kunt u vervolgens de details voor het door u gewenste product invoeren om uw visitekaartjes met een paar muisklikken te bestellen.

Speciale service bij PRIMUS: persoonlijke ontwerpservice

Ook heeft u de mogelijkheid om uw visitekaartjes door PRIMUS te laten ontwerpen, waarbij u tegen een gunstige prijs gebruik maakt van onze populaire ontwerpservice. Uiteraard is een basischeck van uw visitekaartjes kosteloos. Hierbij controleren wij uw bestand op technische uitvoerbaarheid. Verder valt het aan te bevelen van de gunstig geprijsde professionele check gebruik te maken voordat u uw visitekaartjes bestelt. Daarnaast raden wij u aan uw visitekaartjes voor het vrijgeven van de druk te proeflezen en een spellingscontrole uit te voeren, zodat er geen fouten insluipen die het effect van uw visitekaartjes negatief kunnen beïnvloeden. Na het versturen van uw drukopdracht hebben wij doorgaans vier werkdagen nodig om uw visitekaartjes gereed te maken. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om een snel- of spoedopdracht te plaatsen, waarmee u de kaartjes al na twee of drie werkdagen ontvangt. Kortom, voor het voordelig laten afdrukken van hoogwaardige visitekaartjes zijn wij bij PRIMUS uw ideale partner. Eerlijke prijzen, een breed aanbod en de beste kwaliteit - daarvoor staan wij als online drukkerij. Wanneer u uw visitekaartjes online bestelt, profiteert u bovendien van aantrekkelijke kortingen en prijsacties. Laat u overtuigen door de uitzonderlijke kwaliteit van onze producten en benut de voordelen van een ongecompliceerd bestelproces - het drukken van visitekaartjes was nog nooit zo eenvoudig!