Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Online topkwaliteit visitekaartjes drukken

Fraaie visitekaartjes zijn een belangrijk onderdeel van uw corporate identity en letterlijk uw visitekaartje bij het zaken doen. Ontwerp uw kaartjes in uw corporate design en zorg voor een herkenningswaarde voor uw bedrijf. Bij Primus-Print.nl vindt u het passende kaartje, van klapkaartje tot en met visitekaartjes met veredeling. Onze online drukkerij garandeert u topkwaliteit tegen een voordelige prijs

Alle visitekaartjes zijn standaard voorzien van een dubbelzijdige laklaag als bescherming tegen invloeden van buitenaf. Een bijzonder stevige en duurzame variant is ons dubbelzijdig geplastificeerd visitekaartje dat wij zowel in een matte als glanzende uitvoering aanbieden.

Kies het ontwerp, de lay-out, de afmetingen en andere ontwerpmogelijkheden zorgvuldig uit zodat uw kaartje letterlijk het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf wordt. Visitekaartjes bieden u aantoonbaar talrijke voordelen. U verhoogt de bekendheidsgraad van uw bedrijf, toont kort en krachtig de kernactiviteiten van uw firma en onderstreept uw eigen professionaliteit en kundigheid.

Met Primus-Print.nl treft u de juiste keuze en ondersteunt u tegelijkertijd erkende klimaatprojecten. Kies online de optie 'Klimaatneutrale druk' uit en wij berekenen de CO2- emissies van uw drukwerkproduct en wij doneren het verschil aan een klimaatproject van uw keuze.


Ontwerp uw visitekaartjes in corporate design

Het drukken gaat bij Primus-print.nl kinderlijk gemakkelijk. Kies het gewenste formaat voor u het aantal kaartjes vastlegt. Aansluitend vult u alle gegevens voor uw project in en bestelt zo uw kaartjes met een paar muisklikken.

Onze opmaakservice is een bijzondere service voor vormgeving. U stelt ons logo's, afbeeldingen en teksten ter beschikking en wij ontwerpen topkwaliteit, gepersonaliseerde visitekaartjes voor u. De basiscontrole van uw gegevens is vanzelfsprekend gratis en zorgt ervoor dat uw drukgegevens met de juiste drukkleuren worden aangelegd.

De gewenste producten worden standaard binnen vier werkdagen geproduceerd. Wij bieden u topkwaliteit veredelingen aan zoals glanzende folie, matte folie, krasvaste folie en softtouch oppervlakken. Behalve voor visitekaartjes zijn wij ook een goede aanspreekpartner, als u brochures of flyers online wilt laten drukken.

De voordelen van onze webshop in het kort:

  • Grote bereikbaarheid: maandag t/m zondag van 7.00 tot 24.00 uur.
  • deskundig advies van onze experts
  • kopen op rekening, met een betalingstermijn van 60 dagen
  • gratis druksjablonen en ontwerpservice
  • 5 % onlinekorting

Onze service en voordelen
Aanbiedingen & Oplages

Simpel zelf samenstellen

altijd de beste aanbieding

Vanaf 1 tot 20.000 exemplaren

in alle oplages mogelijk

Bestandscontrole & verwerking

Optionele uitgebreide controle

door ons serviceteam van grafische specialisten

Instructies en werktekeningen

beschikbaar voor jouw drukwerk

Kostenloze standaard controle

en optimalisatie van de bestanden

Aannemen en verwerken

van PDF- , JPEG- of TIFF-bestanden

Bestellen & Betalen

Flexible betalingsmethoden

inclusief kopen op rekening

Online bestelbaar

24 uur per dag / 7 dagen in de week

Verzenden & Leveren

Gratis verzending

bij standaard levering

Neutrale verpakking

met jouw adres als afzender


Topkwaliteit visitekaartjes voor verschillende branches voordelig bestellen

Visitekaartjes zijn onmisbaar om met interessante mensen of potentiële klanten in contact te komen. Bij een klassieke zakelijke afspraak of een zakendiner overhandigt u bij het afscheid uw visitekaartje. Op beurzen, tijdens conferenties of evenementen dienen visitekaartjes als geheugensteuntje, bijv. na een interessant gesprek op een beursstand omdat de prospect dan alle relevante gegevens heeft.

Zet al bij het ontwerpen in op de herkenningswaarde door een opvallend logo of iets persoonlijks, zoals een opvallend citaat, te gebruiken. Zorg ervoor dat uw persoonlijke visitekaartje opvalt en een positieve indruk achter laat! Met een visitekaartje met foto zorgt u ervoor dat u nog langer in herinnering blijft.

Voor artsen zijn visitekaartjes een prima manier om het vertrouwen te wekken. Ze vertegenwoordigen de praktijk en geven een praktisch overzicht van de diensten die de praktijk aanbiedt. Gebruik ze tevens als afsprakenkaartje en voorzie ze van informatie over de spreekuren. Voor horecabedrijven zijn luxe visitekaartjes een prima optie om uw bekendheid te vergroten en bieden ook mogelijkheden tot verdere aanbevelingen.


Vragen die klanten veel stellen

Kunt u mijn visitekaartje ontwerpen?

Ja, onze grafici ontwerpen uw visitekaartjes geheel volgens uw wensen. Kies daarvoor bij 'Prepress en bestandscontrole' bij de productconfiguratie de opmaakservice uit. Tijdens de laatste stap voor het afsluiten van de bestelling heeft u de mogelijkheid om bij het punt gegevens aanleveren 'Shopupload' te kiezen om ons meteen aansluitend uw logo, teksten en afbeeldingen toe te zenden. In het veld mededelingen beschrijft u wat uw ontwerpwensen zijn. Voordat het werk wordt gedrukt, krijgt u natuurlijk een inzage-exemplaar ter correctie en vrijgave.

Welke materialen kan ik voor visitekaartjes gebruiken?

U kunt uw visitekaartjes van karton laten maken. Wij gebruiken daarvoor 300 g/m² mat kunstdrukpapier. Met dubbelzijdige druklak, die bij uw visitekaartjes altijd inclusief is, zorgen wij ervoor dat dit toch veelgebruikte reclamemiddel duurzamer wordt. U kunt eveneens kiezen voor een andere veredeling zoals plastificering. Nog steviger zijn onze visitekaartjes van plastic, die op witte PVC met een dikte van 0,65 mm of zelfs 0,76 mm worden gedrukt.

Wat houdt plastificering in?

Plastificering is een verdelingsvorm waarbij een zeer dunne folie op uw product wordt aangebracht. Afhankelijk van het soort plastificering kan deze ervoor zorgen dat de kleuren van uw visitekaartjes meer gaan stralen, de kaartjes zachter aanvoelen of tegen krassen worden beschermd. Alle soorten plastificering geven extra bescherming aan uw reclamemiddel.


Primus-print.nl Uw online drukkerij voor visitekaartjes en nog veel meer

Primus-print.nl biedt u tal van varianten en mogelijkheden tot veredeling: Bij ons vindt u visitekaartjes en klapkaartjes van karton en Standaard plastic visitekaartjes, maar ook de dunne varianten.

De visitekaartjes van kunststof ter grootte van een bankpasje zijn bijzonder stevig, gaan lang mee en vallen op.

Voor de productie van alle kartonnen visitekaartjes gebruiken wij uitsluitend de beste materialen en bedrukken de kaartjes met offsetdruk, zodat u profiteert van een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Bij onze klanten zijn vooral de enkele kaartjes zeer in trek die wij u in staand of liggend formaat kunnen aanbieden. U kunt kiezen uit twee courante formaten, aan u de keuze waar uw voorkeur naar uit gaat. Het formaat 8,5 x 5,5 cm wordt veel gevraagd.

Als optie kunnen wij u ook onze hoogwaardige klapkaartjes aanbieden, met heel veel ruimte voor informatie, foto's en afbeeldingen.

Wij bieden u de mogelijkheid verschillende versies van uw visitekaartjes te laten produceren. U wilt voor de verschillende afdelingen van uw onderneming enigszins afwijkende lay-outs? Dan kunt u de enkele kaartjes als voordelige sets bestellen.

Als u de voorkeur geeft aan een persoonlijk formaat, kunt u ons vragen een offerte voor uw eigen ideeën en wensen uit te brengen. Wij voeren uw ideeën graag uit zodat u gegarandeerd het product krijgt dat u wilt hebben. Een blijvende en professionele indruk maakt u met de hoogwaardige visitekaartjes van Primus-Print.nl!