Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Meer dan 25 jaar ervaring, hoge mate van kwaliteit en eerlijke prijzen

Brieven schrijven is nog lang niet uit de mode. Ook in de tijd van e-mail en berichten-apps zijn brieven nog steeds aan de orde. Dit geldt zeker voor belangrijke brieven die met de hand ondertekend moet worden, of voor de brief aan een goede vriend. Bij de correspondentie met klanten kunt u in brieven, bijvoorbeeld bij jubilea of verjaardagen, een persoonlijke noot aanslaan. Zo zorgt u voor herkenning, zeker als ook de enveloppen in een eigen stijl zijn uitgevoerd, bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo. De klant ziet meteen wie de brief heeft verstuurd en hij zal zich uw bedrijf blijven herinneren, zonder dat u ogenschijnlijk reclame hebt gemaakt. En dat is waar wij bij Primus-Print.nl een rol kunnen spelen. Bij ons kunt u immers enveloppen laten bedrukken! U stuurt ons uw specificaties en wij voeren ze uit. Neemt u vooral een kijkje bij ons veelzijdige assortiment van enveloppen, enveloppen voor vul- en sluitmachines en enveloppen voor grote zendingen.


Hoe worden enveloppen met een eigen vormgeving gedrukt?

De vormgeving van uw eigen enveloppen is bij uw online drukkerij Primus-Print.nl wel heel eenvoudig. Door in de shop op het gewenste type te klikken kiest u het soort envelop. Vervolgens verschijnt er een online calculator met een drop-down menu waarin u de basisgegevens selecteert. Daartoe horen ook de verschillende formaten die wij aanbieden, het soort sluiting, de hoeveelheden en of u een expresservice wilt. Zo kunt u snel zien welke kosten met de bestelling gemoeid zijn.

Om de enveloppen te laten bedrukken, kunt u de afbeeldingen met de afmetingen en verdere informatie downloaden. Dit vindt u rechts naast de calculator in het specificatieblad voor het product. Zo weet u bij de vormgeving van uw envelop welke afmetingen voor de druk van belang zijn. Als u de envelop hebt voorzien van uw logo, corporate design en andere belangrijke informatie, stuurt u ons bij de bestelling de drukgegevens toe, bij voorkeur als Pdf-formaat. Wij voeren een gratis basis-check uit, desgewenst kunnen we ook een professionele check doen. Hieraan zijn echter kosten verbonden. Indien nodig overleggen wij met u zodat u uiteindelijk beschikt over het product van uw keuze dat helemaal naar uw wensen is uitgevoerd.


Onze service en voordelen
Aanbiedingen & Oplages

Simpel zelf samenstellen

altijd de beste aanbieding

Vanaf 1 tot 20.000 exemplaren

in alle oplages mogelijk

Bestandscontrole & verwerking

Optionele uitgebreide controle

door ons serviceteam van grafische specialisten

Instructies en werktekeningen

beschikbaar voor jouw drukwerk

Kostenloze standaard controle

en optimalisatie van de bestanden

Aannemen en verwerken

van PDF- , JPEG- of TIFF-bestanden

Bestellen & Betalen

Flexible betalingsmethoden

inclusief kopen op rekening

Online bestelbaar

24 uur per dag / 7 dagen in de week

Verzenden & Leveren

Gratis verzending

bij standaard levering

Neutrale verpakking

met jouw adres als afzender


Uw enveloppen laten bedrukken door de vakman

Er zijn heel wat goede redenen om onze online drukkerij uw enveloppen te laten bedrukken. Er zijn meer dan genoeg simpele, standaard witte enveloppen te krijgen. Helaas zullen deze bij uw klanten geen herinnering achterlaten aan uw bedrijf. Wat telt is dat uw bedrijf opvalt op het moment dat de klant uw brief uit de brievenbus haalt. Met enveloppen die volgens uw design zijn bedrukt, vestigt u meteen al aandacht van klanten en geïnteresseerden op uw bedrijf. Primus-Print.nl is uw online drukkerij die beschikt over de nodige ervaring. Als u de opdracht voor het gewenste drukwerk bij ons plaatst, levert dat de volgende voordelen op:

 • lange bereikbaarheid, van maandag t/m zondag van 7.00 tot 24.00 uur
 • deskundig advies van onze experts
 • kopen op rekening, met een betalingstermijn van 60 dagen
 • 5% onlinekorting
 • gratis basis-check bij iedere bestelling
 • expreslevering mogelijk

Bedrukte enveloppen in de praktijk

 • Bedrijfsjubilea
 • Felicitaties
 • Verjaardagen
 • Speciale acties
 • Wensberichten bij feestdagen
 • Uitnodigingen
 • Reclame
 • Bedankbrieven
 • Herinneringen/aanmaningen
 • Efficiënte corporate branding
 • Officiële analoge bedrijfscommunicatie

Bedrukte enveloppen voor iedere gelegenheid

U wilt een brief op standaard formaat versturen, of belangrijke documenten zonder te vouwen in een grote envelop? Voor alle doeleinden kunnen wij een bedrukbare oplossing bieden. Afgezien van alle soorten enveloppen, kunt u bij ons ook flyers laten bedrukken, of roll-up banners bestellen oor de volgende beurs en nog veel meer.

De enveloppen voor het klassieke briefformaat en hoogwaardige grote enveloppen zijn bij ons verkrijgbaar in de formaten C4, C5, C6 en DIN lang. Bovendien kunt u kiezen uit varianten met of zonder zichtvenster. Bij de enveloppen voor grote zendingen kunt u een keuze maken uit de formaten C5, C4 en B4, met of zonder zichtvenster.

Met kop en schouders boven allen uitsteken is dankzij Primus-Print.nl geen probleem meer

Ongeacht de variant waarop u uw keuze laat vallen, bedrukte enveloppen onderscheiden zich steeds van de grote massa. U mag er dus van uit gaan dat uw boodschap aankomt. U kunt, bijvoorbeeld, uw bedrijfslogo in kleur in de linkerbovenhoek plaatsen. Bij grote enveloppen zonder zichtvenster hebt u zelfs ruimte voor grote motieven als onderdeel van de corporate identity en een vlotte boodschap. Een korte blik op de envelop is al genoeg om in het geheugen van klanten en potentiële klanten te blijven hangen. U moet vooral de onbewuste kracht van de herkenning niet onderschatten! Als de envelop dan ook nog smaakvol is uitgevoerd, zal de geadresseerde ze met plezier openen om het bericht te lezen.

Dankzij onze deskundigheid en de moderne drukmachines die wij bij Primus-Print.nl gebruiken, zijn uitgebreide wensen en kleurrijke drukbeelden op enveloppen, kalenders, of in brochures, etc. geen probleem. U laat uw fantasie de vrije loop, wij voeren uw wensen voor uw drukwerk uit!

Deskundige klantenservice

Als u vragen heeft over onze producten of de realiseerbaarheid van het gewenste drukwerk, kunt u contact opnemen met Primus-print.nl. Wij gaan graag in op uw vragen tijdens een telefoongesprek of in een chat, want voor ons telt uw tevredenheid en aanbeveling.