Klimaatneutral

2.715 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Brochures (Geniet) berekenen

Product
Omslag
Binnenwerk
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Werktekening voor Brochures (Geniet)

  Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


  Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
 • Product informatie
Vragen over het product?
Offerte op maat aanvragen
Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
Technische beschrijving
Druk
Beide zijden 4-kleurig Fullcolour of 1-kleurig zwart
Materiaal omslag
Verschillende kartonsoorten
Afwerking omslag
De volgende alternatieve opties zijn beschikbaar:

 • Druklak/persvernis – beide zijden
 • Glanslaminaat – eenzijdig (buitenzijde)
 • Matlaminaat – eenzijdig (buitenzijde)
 • Krasbestendig laminaat mat – eenzijdig (buitenzijde)
 • Soft-touch-laminaat – eenzijdig (buitenzijde)
Voor verdere soorten van afwerking zoals bijvoorbeeld Spot UV lak kunt u een individueele aanvraag stellen.
Materiaal binnenwerk
Verschillende papiersoorten
Afwerking binnenwerk
Tweezijdige druklak als optie leverbaar. Vraag een individuele offerte aan voor andere afwerkingsopties, zoals cellofaneren of uv-lakken.
Verwerking
geniet gebrocheerd, aan drie zijden schoongesneden, handzaam verpakt.
Let op: vanaf een productdikte van ca. 4 mm - kunnen er bij het afknippen van de tailleband aan de kop en de voet scheurtjes ontstaan! Dit is technisch onvermijdelijk en daarom geen reden voor een klacht.

Technische wijzigingen voorbehouden!

Geniete brochures - voordelig, stevig en professioneel

Wilt u hoogwaardige brochures met nietjes maken voor uw bedrijf om daarmee uw diensten overzichtelijk en professioneel te presenteren? Wilt u catalogi drukken waarin het productassortiment van uw onderneming levendig en aantrekkelijk wordt afgebeeld? Of bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw trouwkrant, verenigingsmagazine of examenklasblad professioneel te laten drukken en binden? Dan bent u bij PRIMUS aan het juiste adres! Via onze onlineshop kunt u de meest uiteenlopende brochures gemakkelijk laten drukken - exact zoals u het zich voorstelt, op ieder gewenst tijdstip en tegen een blijvend lage prijs. Wij bieden u brochures in diverse afmetingen, in verschillende formaten en op diverse wijzen gebonden. Kijk eens rond en ontdek de veelzijdigheid van de door ons gedrukte brochures!

Professionele brochures laten drukken: PRIMUS is uw partner

De beste manier om het assortiment van uw bedrijf uitgebreid weer te geven is een brochure. Op meerdere pagina's kunnen informatieve teksten, tabellen en prijsoverzichten of afbeeldingen en foto's professioneel worden gepresenteerd, zodat uw bestaande klanten en potentiële klanten uitvoerig over uw aanbod worden geïnformeerd. In onze onlineshop kunt u brochures ontwerpen die helemaal bij uw onderneming passen - geheel individueel en flexibel. Maar niet alleen op zakelijk gebied zijn er talloze mogelijkheden voor het gebruik van brochures. Ook voor publicaties in de privésfeer zoals schoolkranten, verenigingsmagazines of examenklasbladen zijn brochures ideaal. Dat is ook een van de belangrijkste redenen dat scholen, universiteiten en verenigingen er steeds vaker voor kiezen om hoogwaardige brochures zoals onze geniete brochures te laten drukken. Wanneer u bijvoorbeeld les- of collegemateriaal, verenigingspublicaties of schoolgidsen in grote oplagen nodig heeft, kunt u deze bij ons als brochure laten drukken - wij bieden u uitmuntende kwaliteit tegen een blijvend lage prijs.

Topvoordelen van geniete brochures

Wanneer u magazines, fotobrochures of catalogi wilt laten drukken die niet veel kosten maar wel stevig genoeg zijn om veelvuldig doorbladeren onbeschadigd te doorstaan, kiest u het beste voor geniete brochures. Waarom? Dat is heel simpel: bij binding met nietjes worden de papiervellen in het midden gevouwen en op de rug, in de vouw dus, met metaaldraad gebonden. Door deze werkwijze zien de brochures er niet alleen netjes, visueel aantrekkelijk en professioneel uit, maar gaan ze ook nog eens lang mee voor effectieve promotie. Benut deze aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding voor uzelf en kies er vandaag nog voor uw geniete brochures online samen te stellen en deze zelfontworpen brochures voordelig te laten drukken. We kijken uit naar uw bestelling!

Van eersteklas drukkwaliteit profiteren bij PRIMUS

Bij PRIMUS kunt u individuele brochures met nietjes ontwerpen en deze op uw persoonlijke wensen afstemmen. Eerst bepaalt u naar welk formaat brochure uw voorkeur uitgaat. Het assortiment in onze onlineshop bevat papierformaten van DIN A6 tot DIN A4. Daarbij bent u altijd vrij in de keuze voor een staand of liggend formaat. Bovendien bieden wij u diverse speciale formaten aan, zoals vierkant of lang (beide op DIN A4). Ook het aantal pagina's en de omslag kunt u individueel bepalen bij het creëren van uw geniete brochures. Voor het ontwerp van de omslag is de keuze ook aan u. Wilt u brochures zonder omslag, een gebruikelijke 4-zijdige omslag, of liever een 6-zijdige omslag waarbij de bladzijde naar binnen is gevouwen en die met de hand naar buiten kan worden opengeslagen? Daarnaast bent u vrij in de keuze voor de papierdikte en papierkwaliteit - kies uit in totaal zeven verschillende opties uw favoriet! De rest is uiteraard aan u, of u bij het drukken van de brochures nu de voorkeur geeft aan kleur of zwart-wit; en ook of het drukwerk glanzend of mat moet zijn, bepaalt u helemaal zelf.

Onze service voor u: wij willen dat u tevreden bent!

Vraagt u zich af waarom wij u zoveel keuzevrijheid geven bij het samenstellen en drukken van uw geniete brochures? Die vraag heeft een eenduidig antwoord: wij willen dat u tevreden bent - en dat u dat altijd blijft! Met ons omvangrijke aanbod willen wij waarborgen dat u een product ontvangt dat precies bij u en uw bedrijf past, want u presenteert zich hiermee tenslotte aan een brede doelgroep en wij weten zelf ook hoe belangrijk dat is voor een langdurig succes. Het speelt overigens geen rol of u reclame- of fotobrochures nodig heeft, trouwkranten, jaarverslagen of personeelsbladen - wij drukken en binden uw brochures altijd zorgvuldig, snel en professioneel. Heeft u nog vragen over ons aanbod of kunt u in onze shop niet vinden wat u in gedachten had? Stuur ons dan een bericht! Wij zien uw aanvraag graag tegemoet en zijn benieuwd welke drukopdracht u met ons wilt verwezenlijken.Onze tip: met behulp van onze online calculator kunt u de te verwachten kosten voor uw bestelling heel gemakkelijk berekenen. Zo kunt u het project van begin af aan exact doorrekenen en weet u precies wat u te wachten staat bij het online bestellen en laten drukken van uw geniete brochures.