Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Al meer dan 10 jaar hoge kwaliteit en eerlijke prijzen

Zorg voor een onvergetelijke eerste indruk! Dankzij de topkwaliteit van Primus-Print.nl kunt u zich en uw project perfect presenteren. Wij bieden op online drukkerij vele mogelijkheden om op een heel gemakkelijke manier uw eigen, uiterst professioneel ogende bedrijfsbrochures te maken. U bepaalt de inhoud, wij veredelen het eindresultaat helemaal naar wens. Trek de aandacht van de ontvangers met een aantrekkelijke omslag en een stijlvolle presentatie van de belangrijkste onderwerpen. Afhankelijk van uw wensen, kunt u kiezen uit verschillende soorten binding: geniet, gelijmd, geniet met oognieten en Wire-O, die ook wel draadkambinding wordt genoemd. Laat bij ons uw brochures tegen een aantrekkelijke prijs en met een bewezen kwaliteit drukken. Zo heeft u een geweldige mogelijkheid de interesse voor uw producten verder aan te wakkeren. De Flyers drukken zijn een mooie aanvulling op uw nieuwe brochures. U kunt reclame maken voor andere producten van uw bedrijf, de aandacht vestigen op seizoensgebonden producten of spannende acties aankondigen.


Brochures in hoge oplages bestellen

Bij Primus-Print.nl heeft u de mogelijkheid om digitaal drukwerk in heel kleine oplages vanaf één exemplaar of grote oplages van, bijvoorbeeld, 50.000 stuks te bestellen. Op onze website wordt u stap voor stap door het bestelproces geleid. Nadat u een artikel heeft gekozen, laat de online-calculator zien welke mogelijkheden u heeft om uw brochure te personaliseren. Bij de individuele keuzemogelijkheden vindt u extra informatie. De calculator berekent tegelijkertijd de totale kosten van uw project, zodat u uw budget heel precies kunt plannen. Als u individuele wensen hebt, die niet in de calculator zijn geïntegreerd, heeft u rechts de beschikking over het veld Individuele aanvraag via de link Naar aanvraagformulier. Ons deskundige serviceteam adviseert u graag persoonlijk over de brochurevarianten die wij u kunnen bieden. Nadat u het bestelproces heeft afgesloten en de bestelling heeft bevestigd, uploadt u de drukbestanden. Wij voeren een gratis basiscontrole uit van de bestanden. Als de bestanden van een onberispelijke kwaliteit zijn en wij uw betaling hebben ontvangen, sturen wij u een definitieve opdrachtbevestiging per e-mail toe. Vervolgens drukken wij direct uw brochures en leveren ze zo snel mogelijk op uw bezorgadres af. U kunt contact met ons opnemen als u vragen heeft over onze producten of over de bestelprocedure. Wij helpen u graag verder.


Onze service en voordelen
Aanbiedingen & Oplages

Simpel zelf samenstellen

altijd de beste aanbieding

Vanaf 1 tot 20.000 exemplaren

in alle oplages mogelijk

Bestandscontrole & verwerking

Optionele uitgebreide controle

door ons serviceteam van grafische specialisten

Instructies en werktekeningen

beschikbaar voor jouw drukwerk

Kostenloze standaard controle

en optimalisatie van de bestanden

Aannemen en verwerken

van PDF- , JPEG- of TIFF-bestanden

Bestellen & Betalen

Flexible betalingsmethoden

inclusief kopen op rekening

Online bestelbaar

24 uur per dag / 7 dagen in de week

Verzenden & Leveren

Gratis verzending

bij standaard levering

Neutrale verpakking

met jouw adres als afzender


Professioneel brochuredrukwerk

U straalt professionaliteit uit als u gebruikt maakt van fraai gedrukte printmedia. Wij maken dan ook gebruik van de modernste methodes en topkwaliteit materialen om zo te kunnen voldoen aan de hoogste eisen. Dankzij onze moderne offset-apparatuur, een jarenlange ervaring en ons vakmanschap kunnen wij topkwaliteit brochures met een zeer korte levertijd drukken. Drukwerk maken is onze passie. Wij leveren kwaliteit en service! Maar we denken ook aan het milieu. Laat uw drukwerk klimaatneutraal drukken en draag zo uw steentje bij aan een duurzame ontwikkeling. Verdere aantrekkelijke voordelen van Primus-Print.nl:

 • doorlopend bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 7.00 en 24.00 uur
 • deskundig advisering door onze experts
 • kopen op rekening met een betalingstermijn van 60 dagen
 • 5% onlinekorting

 • Print magazines + tijdschriften
 • Klantenmagazines
 • Personeelsbladen
 • Bladen voor studenten en scholieren
 • Productcatalogi
 • Fotobrochures, bedrijfsbrochures
 • Portfolio-brochures
 • Brandbooks / richtlijnen voor huisstijl
 • Jaarverslagen
 • Financiële jaarverslagen
 • Financiële verslagen en aandeelhoudersverslagen
 • Beurscatalogi
 • Documentatie scholingen
 • Menu's en drankenlijsten
 • Handboeken en gebruikershandleidingen
 • Brochures met oognieten voor verzamelaars

Vragen die klanten veel stellen

Hoe moet ik mijn gegevens voor brochures aanleggen?

Voor brochures met bindrug, nieten en oognieten hebben wij een Pdf-bestand nodig met opeenvolgende pagina's. U kunt volstaan met eén Pdf-bestand, als u voor inhoud en omslag dezelfde papiersoort wilt gebruiken. In dit geval dienen de eerste en laatste pagina als omslag. Als u papier van verschillende dikten wilt gebruiken, verzoeken wij u twee aparte Pdf-bestanden aan te leveren.

Voor de omslag van brochures met lijmbinding hebben we steeds een extra bestand nodig. Dit moet u aanleggen in een open bestand met een dubbele pagina en inclusief rugdikte. (Zie ook ‘Wat is rugdikte en hoe wordt deze berekend?’)

Voor alle brochures geldt: 2 mm afloop rondom, en 4 mm veiligheidsafstand naar binnen. Bij brochures met bindrug adviseren wij u een veiligheidsafstand van 10 mm aan de zijkant van de binding aan te houden.

Wat is rugdikte en hoe wordt deze berekend?

De rugdikte, ook bekend als de ‘rug van een boek', komt alleen voor bij de lijmbinding van brochures. Deze is van belang bij het aanleggen van de gegevens voor de omslag omdat die ook deel uitmaakt van het ontwerp. U moet eraan denken de omslag als dubbele pagina in een apart Pdf-bestand aan te leveren.

Als u in de configurator voor brochures met lijmbinding het gewenste aantal pagina's en de papierdikte invoert, wordt bij ‘Drukvoorbereiding en gegevenscontrole’ de rugdikte automatisch berekend en weergegeven in millimeters.

Aan welke kant worden de brochures gehecht?

Alle oneven pagina's (1, 3, 5, etc.) worden aan de linker paginarand gehecht en alle even pagina's (2, 4, 6, etc.) aan de rechter rand.

U wilt het liever toch heel precies weten? Als aanknopingspunt kunt u een dummy maken door de pagina's van uw brochure af te drukken en in de juiste volgorde vast te hechten. U ziet dan aan welke paginaranden later de hechting zal komen. Natuurlijk kunt u ook ons even vragen. Onze aardige collega's van datasupport helpen u graag verder.


Catalogi voordelig online laten drukken

Catalogi of brochures zijn zeer geschikt voor de meest uiteenlopende doeleinden, zoals personeelsbladen, klantenmagazines, jaarboeken, huwelijkskranten, reclamecatalogi of als materiaal voor bedrijfscampagnes. Laat uw project of product van z'n beste kant zien en kies o.a. uit formaten de A4, A5, A6. Met de optimale oriëntatie staand, liggend of vierkant kunt u uw boodschap perfect presenteren. Doelgerichte veredelingen trekken niet alleen sterker de aandacht van de lezer, maar zorgen ook voor duurzaamheid en haptische eigenschappen van de brochure. Een veredelde omslag zorgt ervoor dat de brochure kwaliteit uitstraalt. Bovendien beschermt hij de binnenkant. Een glanzende of matte plastificering zorgt voor mooier kleuren, een leesvriendelijke breking van het licht en een hoogwaardige kwaliteit. De plastificering mat krasvast kan beter tegen invloeden van buitenaf, terwijl de soft touch plastificering het oppervlak een fraaie fluweelachtige uitstraling geeft. Lak beschermt de omslag uitstekend tegen wrijvingen, krassen en slijtage. De veredelingen bieden wij u aan met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. U kunt ook de bijpassende visitekaartjes laten drukken!

Brochures door Primus-Print laten drukken: voor elke gelegenheid het perfecte medium

Om topkwaliteit brochures te drukken zijn vaardigheid en deskundigheid nodig. Met ons, neemt u het zekere voor het onzekere. Laat uw brochures online drukken en profiteer van onze ervaring met het drukken van brochures. Elke bindwijze voldoet aan andere eisen. De voordelige nietjesbinding is bijzonder geschikt voor bedrijfsbrochures, personeelstijdschriften, of huwelijkskranten voor de mooiste dag van uw leven. De oognietjesbinding is een echt multi-talent. Door de opvallende verschijning geeft deze binding uw jaarrapport, bedrijfspresentatie, verenigingstijdschrift of schoolkrant extra uitstraling. De topkwaliteit gelijmde binding ziet er schitterend uit. Jaarboeken, trouwalbums of catalogi voor marketing doeleinden met deze binding maken een uiterst professionele indruk. De optisch zeer geslaagde Wire-O-Binding / draadkambinding scoort door zijn unieke flexibiliteit. Onze voordelige bestseller is uiterst geschikt voor personeelstijdschriften, reclamecatalogi, kalenders, notitieblokjes, werkboeken, bedrijfscampagnes of schooltijdschriften. Bekijk onze uitgebreide online shop en ga op zoek naar de ideale producten en voordelige reclame-artikelen. Wij zien ernaar uit u bij uw volgende project van dienst te kunnen zijn!