Klimaatneutral

1.876 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38


Papiergewicht berekenen

Bereken aan hand van onze papiergewicht rekenmodule handig en gemakkelijk het gewicht van het drukwerk.

Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?

Neem dan contact met ons op wij helpen je graag: + 31 (0) 53 7 44 00 38


Onze service en voordelen

Aanbiedingen & Oplages

Simpel zelf samenstellen

altijd de beste aanbieding

Vanaf 1 tot 20.000 exemplaren

in alle oplages mogelijk

Bestandscontrole & verwerking

Optionele uitgebreide controle

door ons serviceteam van grafische specialisten

Instructies en werktekeningen

beschikbaar voor jouw drukwerk

Kostenloze standaard controle

en optimalisatie van de bestanden

Aannemen en verwerken

van PDF- , JPEG- of TIFF-bestanden

Bestellen & Betalen

Flexible betalingsmethoden

inclusief kopen op rekening

Online bestelbaar

24 uur per dag / 7 dagen in de week

Verzenden & Leveren

Gratis verzending

bij standaard levering

Neutrale verpakking

met jouw adres als afzender

Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

Eersteklas brochures drukken

Wilt u voor uw bedrijf brochures drukken en daarbij een professionele indruk maken? Dan is ons veelzijdige aanbod op het gebied van het drukken van brochures precies wat u zoekt! Bij PRIMUS kunt u uw eigen brochures samenstellen. Het is kinderspel maar ziet er bijzonder professioneel uit. U bepaalt de inhoud, wij maken het mooi - natuurlijk geheel naar uw wensen. Zoals u weet is de eerste indruk essentieel en u krijgt niet altijd een tweede kans. Daarom is het ook zo belangrijk om uw boodschap direct over te brengen en uw doel niet te missen. Spreek uw publiek aan - zowel inhoudelijk als visueel. Het laten drukken van hoogwaardige en informatieve brochures is daarvoor de beste manier. Slim vormgegeven brochures wekken interesse zonder opdringerig te zijn, en alles wat de lezer over uw project moet weten wordt op een aantrekkelijke manier overgebracht. Laat ons uw brochures drukken - natuurlijk tegen een voordelige prijs en met de gecontroleerde kwaliteit van PRIMUS.

Catalogi voordelig online laten drukken

Catalogi of brochures zijn zeer geschikt voor de meest uiteenlopende doeleinden, zoals personeelsbladen, klantenmagazines, jaarboeken, huwelijkskranten, reclamecatalogi of als materiaal voor bedrijfscampagnes. Laat uw project of product van z'n beste kant zien en kies o.a. uit formaten de A4, A5, A6. Met de optimale oriƫntatie staand, liggend of vierkant kunt u uw boodschap perfect presenteren. Doelgerichte veredelingen trekken niet alleen sterker de aandacht van de lezer, maar zorgen ook voor duurzaamheid en haptische eigenschappen van de brochure. Een veredelde omslag zorgt ervoor dat de brochure kwaliteit uitstraalt. Bovendien beschermt hij de binnenkant. Een glanzende of matte plastificering zorgt voor mooier kleuren, een leesvriendelijke breking van het licht en een hoogwaardige kwaliteit. De plastificering mat krasvast kan beter tegen invloeden van buitenaf, terwijl de soft touch plastificering het oppervlak een fraaie fluweelachtige uitstraling geeft. Lak beschermt de omslag uitstekend tegen wrijvingen, krassen en slijtage. De veredelingen bieden wij u aan met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. U kunt ook de bijpassende visitekaartjes laten drukken!

Brochures door Primus-Print laten drukken: voor elke gelegenheid het perfecte medium

Om topkwaliteit brochures te drukken zijn vaardigheid en deskundigheid nodig. Met ons, neemt u het zekere voor het onzekere. Laat uw brochures online drukken en profiteer van onze ervaring met het drukken van brochures. Elke bindwijze voldoet aan andere eisen. De voordelige nietjesbinding is bijzonder geschikt voor bedrijfsbrochures, personeelstijdschriften, of huwelijkskranten voor de mooiste dag van uw leven. De oognietjesbinding is een echt multi-talent. Door de opvallende verschijning geeft deze binding uw jaarrapport, bedrijfspresentatie, verenigingstijdschrift of schoolkrant extra uitstraling. De topkwaliteit gelijmde binding ziet er schitterend uit. Jaarboeken, trouwalbums of catalogi voor marketing doeleinden met deze binding maken een uiterst professionele indruk. De optisch zeer geslaagde Wire-O-Binding / draadkambinding scoort door zijn unieke flexibiliteit. Onze voordelige bestseller is uiterst geschikt voor personeelstijdschriften, reclamecatalogi, kalenders, notitieblokjes, werkboeken, bedrijfscampagnes of schooltijdschriften. Bekijk onze uitgebreide online shop en ga op zoek naar de ideale producten en voordelige reclame-artikelen. Wij zien ernaar uit u bij uw volgende project van dienst te kunnen zijn!