Klimaatneutral

1.876 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38


Papiergewicht berekenen

Bereken aan hand van onze papiergewicht rekenmodule handig en gemakkelijk het gewicht van het drukwerk.

Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?

Neem dan contact met ons op wij helpen je graag: + 31 (0) 53 7 44 00 38


Onze service en voordelen

Aanbiedingen & Oplages

Simpel zelf samenstellen

altijd de beste aanbieding

Vanaf 1 tot 20.000 exemplaren

in alle oplages mogelijk

Bestandscontrole & verwerking

Optionele uitgebreide controle

door ons serviceteam van grafische specialisten

Instructies en werktekeningen

beschikbaar voor jouw drukwerk

Kostenloze standaard controle

en optimalisatie van de bestanden

Aannemen en verwerken

van PDF- , JPEG- of TIFF-bestanden

Bestellen & Betalen

Flexible betalingsmethoden

inclusief kopen op rekening

Online bestelbaar

24 uur per dag / 7 dagen in de week

Verzenden & Leveren

Gratis verzending

bij standaard levering

Neutrale verpakking

met jouw adres als afzender

Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

Brochures creëren die uw lezer overtuigen

Het maakt niet uit of u ze persoonlijk overhandigt of niet: brochures zijn uw persoonlijke reclame. Kies daarom zelf de vorm die het beste past bij u, uw project of uw bedrijf. Als u ervoor kiest om een brochure te laten drukken, is het geheel aan u wat u daarmee wilt uitdrukken. Laat uw fantasie de vrije loop, want voor ieder doel kan een passende brochure worden gemaakt. Presenteer uzelf van uw beste kant, toon uw stijl, en laat uw geheel persoonlijke brochures voordelig drukken op hoogwaardig papier. Het ontwerp laten we uiteraard helemaal aan u over. We drukken uw brochures precies zoals het u het beste bevalt - met uw favoriete tekst, in kleur of zwart-wit. Bovendien heeft u de keus tussen verschillende formaten en modellen. Kies zelf wat u het mooiste vindt: een staand of liggend model, A4, A5 of A6. En als ons reguliere aanbod niet precies aan uw smaak voldoet, werken we ook graag volgens uw individuele wensen. Stuur ons gewoon een berichtje en vertel ons uw wensen. Wij geloven niet in problemen, maar in oplossingen. Het internet biedt fantastische mogelijkheden, en het online kunnen drukken van brochures is daar één van.

Catalogi drukken die uw klanten aanspreken

Wie verkopen wil, moet presenteren - of het nu om een idee gaat of om een product. Maak het uw klanten niet onnodig moeilijk, maar nodig ze uit: om wat rond te kijken, te lezen en te kopen! Kent u de kleingedrukte advertentiepagina's uit de traditionele kranten? Vindt u het fijn om u door deze vaak microscopische kleine tekstkolommen op grof papier te worstelen? Nee? Wij en uw klanten ook niet. Dat kan beter! Met de knowhow van PRIMUS kunt u brochures drukken die werkelijk uw klanten bereiken.

Schoolkranten met stijl

Schoolkranten zien er vaak wat onbeholpen en amateuristisch uit. Dat kunt u charmant vinden of misschien ook niet - professioneel drukwerk maakt meer indruk. Scholieren zetten zich vaak in voor belangrijke thema's en denken goed na over veel onderwerpen. Het zou jammer zijn als deze gedachten door een gebrekkige vormgeving weinig aandacht krijgen. Een hoogwaardig product geeft gewicht aan de stemmen van de scholieren en wekt daadwerkelijke interesse op in plaats van goedbedoeld vermaak. Daarom bieden we gunstige voorwaarden die ook tegemoet komen aan een klein schoolbudget. Brochures laten drukken hoeft niet duur te zijn!

Bij PRIMUS worden veelzijdige en hoogwaardige brochures gedrukt

Voor het drukken van brochures zijn kennis en vaardigheden vereist. U heeft de keuze om het wiel opnieuw uit te vinden of een veilige weg in te slaan. Kies ervoor om uw brochures online te drukken en profiteer daarbij van onze ervaring met brochuredrukwerk. Wij drukken brochures en hechten deze met voordelige nietjes, met opvallende oognietjes, met kwalitatief hoogwaardige verlijming of met een optisch bijzonder aansprekende ringbandbinding. Neem op uw gemak een kijkje in onze omvangrijke online shop en ontdek producten die perfect op uw behoeften aansluiten - wij kijken ernaar uit om u bij uw project te mogen ondersteunen!