Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Bedrukte planovellen berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Werktekening voor Bedrukte planovellen

  Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


  Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
 • Product informatie
Vragen over het product?
Offerte op maat aanvragen
Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
Technische beschrijving
Druk
4/0-bedrukt full colour
4/4-bedrukt full colour
1/1 bedrukt zwart
1/0 bedrukt zwart
Materiaal
Te kiezen uit de volgende soorten:

 • 80g/m² wit Offset papier
 • 90g/m² wit Offset papier
 • 100g/m² wit Offset papier
 • 120g/m² wit Offset papier
 • 150g/m² wit Offset papier
 • 250g/m² wit Offset papier
 • 80g/m² wit Recycling offset
 • 250g/m² wit Recycling offset
 • 90g/m² houtvrij gesatineerd of mat mc
 • 100g/m² houtvrij gesatineerd of mat mc
 • 115g/m² houtvrij gesatineerd of mat mc
 • 135g/m² houtvrij gesatineerd of mat mc
 • 150g/m² houtvrij gesatineerd of mat mc
 • 170g/m² houtvrij gesatineerd of mat mc
 • 200g/m² houtvrij gesatineerd of mat mc
 • 250g/m² houtvrij gesatineerd of mat mc
 • 300g/m² houtvrij gesatineerd of mat mc
 • 300g/m² Chromosulfaatkarton
Looprichting
Volgende Opties zijn verkrijgbaar:
 • breed spoor
 • smal spoor
Afwerking
Druklak optioneel verkiezbaar afhankelijk van het materiaal en de kleur.
Verwerking
onbesneden, plano aangeleverd

Technische wijzigingen voorbehouden!

Hoogwaardige plano-drukvellen: Wij drukken voor drukkerijen

Uw onderneming staat voor kwaliteit, uw klanten zijn een hoge standaard gewend en u heeft een betrouwbare partner nodig? Dan zijn wij voor u de beste keuze! Wij leveren onze hoogwaardige drukvellen niet alleen in recordtijd, maar garanderen u ook de kwaliteit die u voor uw klanten verlangt! Ga voor onze eersteklas plano-drukvellen, optimaliseer uw productieprocessen, maak uw klanten enthousiast en verhoog uw winst! Met behulp van ons voordelige aanbod wordt het makkelijk om grote opdrachten aan te nemen en uw klanten uitstekende prijsvoorwaarden te bieden. Wij werken voor u en met u - snel, betrouwbaar en goed. Voor drukkerijen en wederverkopers vormen onze plano-drukvellen een ideale oplossing, die individueel wordt vormgegeven. U stuurt ons uw sjabloon toe en wij leveren u binnen enkele dagen kant-en-klare plano-drukvellen, die u direct zelf verder kunt verwerken. Voor iedere opdracht kunt u op ons rekenen - wij zorgen samen met u voor tevreden klanten en een soepel verloop!

Bestel drukvellen op maat voor uw drukkerij

Wij bieden u onze plano-drukvellen in vier verschillende formaten, waarbij u steeds kunt kiezen uit talloze beschikbare materialen. Met onze intuïtief bedienbare online-rekenhulp heeft u toegang tot alle opties. Denk goed na over de mogelijke samenstellingen, totdat u een product naar wens heeft geconfigureerd. Kies voor geschikt drukmateriaal, waarbij u de keuze heeft tussen eenvoudig wit offsetpapier of hoogwaardig kunstdrukpapier in verschillende diktes, mat of glanzend gestreken. Wij bedrukken uw drukvellen dubbelzijdig in één kleur of vierkleurig volgens het voordelige en aantrekkelijke Euroscala-profiel. In onze overzichtelijk gestructureerde webshop vindt u passende voorbeelden die als leidraad dienen bij het ontwerpen van uw drukvlak. Let a.u.b. op de correcte paginastand en stuur ons uw drukwerk in een drukklaar inslagschema met snijtekens! Wij kunnen uw sjabloon het gemakkelijkst vanuit een PDF-bestand met hoge resolutie verwerken, maar uiteraard kunt u ook een ander bestandsformaat gebruiken. Voor verdere vragen kunt u gebruikmaken van ons contactformulier, waarmee u uw individuele aanvraag snel kunt verzenden. Onze toegewijde medewerkers zien uw vraag graag tegemoet en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wij voelen ons betrokken bij onze klanten

Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Dit principe geldt des te sterker wanneer we samenwerken met professionals zoals u. Het maakt niet uit voor welk drukmateriaal u kiest, wij garanderen u altijd de hoogste kwaliteit. Al onze hoogwaardige materialen zijn op betrouwbare wijze geproduceerd. Voor het verwerken van uw opdracht gebruiken we moderne offsetmachines voor een resultaat dat u en uw klanten iedere keer weer overtuigt. Wij werken nauwkeurig aan de hand van uw vereisten en laten de rest aan u over, zodat u de eindafwerking geheel in eigen hand heeft. Nadat de drukopdracht is vrijgegeven, hebben wij normaliter slechts vijf werkdagen nodig om uw opdracht uit te voeren en één dag voor verzending. Wij leveren uw plano-drukvellen veilig verpakt op een pallet, uiteraard ongesneden en direct klaar voor verdere verwerking. Vereenvoudig uw interne werkprocessen en bestel uw plano-drukvellen bij ons om zo kosten te besparen - wij staan garant voor dezelfde hoge standaard die u ook binnen uw eigen bedrijf gewend bent!