Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Bureauleggers berekenen

Product
Accessoires en toebehoren
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Bureauleggers

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Omvang
  • 25 vel of
  • 50 vel per blok
  Materiaal
  • 80 g/m² Offsetpapier, wit
  • 90 g/m² Offsetpapier, wit
  Opmaakservice
  Voor een all-in prijs van slechts 49,– Euro excl. BTW voeren wij ook de vormgeving van uw reclameruimte uit. Indien gewenst bellen wij u hierbij op. Wilt u uw bedrijfslogo geplaatst hebben, dan levert u ons een drukklaar PDF-bestand aan. Eén correctiefase is in de prijs inbegrepen. Iedere verdere correctiefase kost 29,- Euro excl. BTW.
  Wenst u een geheel nieuw ontwerp of misschien het uitwerken van uw logo, dan berekenen wij dit als meerkosten.
  Wilt u foto’s of ander beeldmateriaal in uw ontwerp hebben, dan levert u ons bestanden aan met een hoge drukbare resolutie. Alternatief kopen wij dergelijke elementen in voor u en berekenen deze als gemaakte meerkosten.
  Het uitvoeren van extra aanpassingen, aan het door ons gratis ter beschikking gestelde kalendarium, is mogelijk tegen meerkosten. Ter afstemming bellen wij u graag op. Ook hier is één correctiefase kosteloos. Iedere verdere correctiefase kost 29,- Euro excl. BTW.
  Teksten kan je ons het beste als Wordbestand aanlevern zodat wij deze er in kunnen verwerken.
  Verwerking
  voet- of kopgelijmd, grijs kartonnen onderbordvvvvvvvv

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Bureauleggers bedrukken zoals u het zich voorstelt

  Ieder detail is belangrijk: werkprocessen en organisatiestructuren lijken in de basis erg op elkaar, maar verschillen toch in de fijne details. Dat weten we bij PRIMUS natuurlijk ook en we streven er altijd naar maatwerkproducten aan te bieden die perfect bij uw onderneming passen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld uw persoonlijke bureauleggers op papier laten drukken. Het maakt niet uit of u de bureauleggers wilt gebruiken als kalender, blocnote, reusachtig notitieblaadje of slechts ter decoratie of als ondergrond om uw bureau mee te beschermen - in onze onlineshop vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Waarom wij hier zo zeker van zijn? Omdat wij ons assortiment steeds weer opnieuw op de behoeften van onze klanten afstemmen en er geen trend voor ons verborgen blijft. Laat u overtuigen en laat uw eigen individuele bureauleggers bedrukken: bijvoorbeeld met een logo, een mooie afbeelding, met handige kalenders of andere elementen die u graag op een bureaulegger ziet. Maar het loont niet alleen voor particulier gebruik of dagelijks kantoorwerk om individuele bureauleggers te laten drukken. Ons drukwerk is evenzeer geschikt voor de meest uiteenlopende reclamedoeleinden en leent zich uitstekend als individueel relatiegeschenk. Wanneer u kiest voor bedrukte bureauleggers uit papier, haalt u hiermee een veelzijdig accessoire in huis dat zowel een onmisbaar hulpmiddel alsook een aantrekkelijke blikvanger vormt.

  Bureauleggers als blocnote gebruiken

  In de loop van een drukke en vaak stressvolle werkdag komt het telkens weer voor dat u even snel iets moet noteren. Dat is doorgaans precies de situatie waarin u dringend een notitieblaadje nodig heeft en er juist geen kunt vinden. Dan komt het toch goed uit dat u onze bureauleggers gewoon als blocnote kunt gebruiken! Toch zijn onze bureauleggers natuurlijk veel meer dan simpelweg een stel kladblaadjes. U krijgt weliswaar drukwerk op zuiver wit, houtvrij papier, maar daarnaast bieden wij u vooral de mogelijkheid een geheel eigen product te ontwerpen! Vergelijk onze kant-en-klare voorbeeldontwerpen, download onze sjabloons en pas alles aan zoals u het wilt, zodat wij uw persoonlijke bureauleggers exact volgens uw wensen kunnen bedrukken! Uiteraard staan onze ervaren medewerkers u hierbij graag ter zijde en zij begeleiden uw project vanaf vormgeving tot aan de verzending van het afgewerkte product. Stuur ons uw bedrijfslogo als drukklaar pdf-bestand toe, of geef ons de opdracht uw sjabloon opnieuw vorm te geven of aan te passen. Een standaardkalender is al bij de prijs inbegrepen, tegen een kleine meerprijs voeren wij ook graag grafische aanpassingen door om de bureauleggers geheel volgens uw wensen te bedrukken. Heeft u een tekst die wij moeten gebruiken? Ieder bestand in het veelgebruikte Word-formaat kan door ons worden verwerkt. Schroom niet ons uw wensen te vertellen - wij kijken uit naar uw aanvraag en zijn er zeker van dat we ook voor uw doel een ideale oplossing vinden.

  Bureauleggers drukken - in topkwaliteit tegen topprijzen

  Bij PRIMUS bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en prijs. Onze krachtige offset-machines en onze door jarenlange ervaring geoptimaliseerde productieprocessen maken het mogelijk uw producten naar de hoogste maatstaven te vervaardigen en u daarbij toch zeer schappelijke prijzen te bieden. Wanneer u kiest voor PRIMUS, kunt u erop vertrouwen dat u uitsluitend de hoogste kwaliteit ontvangt. Voor uw bureauleggers bedrukken we uitsluitend hoogwaardig papier, waarbij 25 of 50 vellen worden samengebonden op een achterzijde van stabiel karton in neutraal grijs. De hoogwaardige voet- of kopverlijming zorgt ervoor dat alle vellen netjes bijeen blijven, maar waar nodig ook gemakkelijk kunnen worden losgehaald. Het maakt niet uit in welke branche u werkzaam bent. Bij uw klanten zal zo'n handig relatiegeschenk zeker in de smaak vallen. Laat dus gepaste bureauleggers bedrukken - zodat alle gebruikers steeds weer met plezier aan u denken en uw bedrijf positief in herinnering blijft.