Klimaatneutral

1.876 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38


Onze service en voordelen

Aanbiedingen & Oplages

Simpel zelf samenstellen

altijd de beste aanbieding

Vanaf 1 tot 20.000 exemplaren

in alle oplages mogelijk

Bestandscontrole & verwerking

Optionele uitgebreide controle

door ons serviceteam van grafische specialisten

Instructies en werktekeningen

beschikbaar voor jouw drukwerk

Kostenloze standaard controle

en optimalisatie van de bestanden

Aannemen en verwerken

van PDF- , JPEG- of TIFF-bestanden

Bestellen & Betalen

Flexible betalingsmethoden

inclusief kopen op rekening

Online bestelbaar

24 uur per dag / 7 dagen in de week

Verzenden & Leveren

Gratis verzending

bij standaard levering

Neutrale verpakking

met jouw adres als afzender


Formulieren creëren bij een van Europa's toonaangevende formulierdrukkerijen

Heeft u hoogwaardige formulieren nodig voor uw bedrijf? Dan bent u bij PRIMUS, een van de grootste formulierdrukkerijen van heel Europa, aan het juiste adres. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor doorschrijfsets, kettingformulieren, facturatieformulieren, sets met afscheurperforatie, bonnenboekjes, draagbandsets en acceptgiro's, maar u kunt ook talrijke andere formulieren samenstellen die u ondersteunen bij het dagelijkse kantoor- en werkleven. Deze formulieren zijn over het algemeen dubbelzijdig bedrukt, zodat de werkzaamheden van u en uw medewerkers uitstekend ondersteund worden. Laat bij PRIMUS de formulieren drukken die u bij de dagelijkse werkzaamheden nodig heeft - en dat voor een ongekend voordelige prijs!

Kettingformulieren: onmisbaar in het dagelijks beroepsleven

Bij PRIMUS vervaardigen we voor u kettingformulieren in alle gangbare formaten en afmetingen. Voor deze kettingformulieren gebruiken we uitsluitend kwaliteitspapier in de kleuren wit, geel, roze of blauw. Uiteraard voeren we bij het produceren van de formulieren ook het samenbinden, verlijmen, hechten en perforeren voor u uit. Het verlijmen verloopt naar keuze aan de bovenrand van de pagina of aan de linkerzijde - precies zoals u het wenst. Deze formulieren zijn bijvoorbeeld onontbeerlijk voor servicemonteurs; u kunt een doorslag bij de klant achterlaten. Ook afleveringsbewijzen vervaardigen we graag voor u - bepaal zelf welk formaat hiervoor uw voorkeur geniet.

Bovendien kunt u bij ons ook hoogwaardige zelfkopiërende sets laten drukken. Deze zelfkopiërende blokken zijn bijzonder geschikt voor rekeningen en afleveringsbewijzen, maar ook voor bestellingen. Bij ons zijn deze modellen verkrijgbaar in zowel staand als liggend formaat. Ook het laten drukken van doorschrijfsets zorgt voor een buitengewone verlichting van uw kantoortaken en administratieve rompslomp, en dankzij de verschillende kleuren papier wordt archiveren kinderspel. Wanneer u zelfkopiërende producten in onze onlineshop wilt bestellen, kunt u deze direct van uw bedrijfslogo voorzien! Zo kunt u geheel zonder bijkomende kosten reclame maken voor uw bedrijf. En wanneer u afleveringsbewijzen laat drukken, bespaart dit u geld, want deze worden met een zelfkopiërende set meestal samen met de factuur afgedrukt. Of wilt u uw klanten voor onnodig werk behoeden? Laat dan acceptgiro's drukken bij PRIMUS en stuur deze met de factuur mee. U zult zien dat wij voor alles een ideale oplossing bieden!

Online formulieren laten drukken - hierop moet u letten!

Alle formulieren van PRIMUS worden niet alleen in een bijzonder hoge kwaliteit geleverd, maar u ontvangt ze desgewenst ook voorzien van perforatie of paginanummering. De minimale afname ligt in de regel bij 500 stuks, maar ook als u grotere hoeveelheden van tot 25.000 stuks nodig heeft, zijn wij hiervoor uw betrouwbare partner. (Let op: de geldende minimale afname kan van product tot product variëren!) Hoe meer formulieren u laat drukken, des te voordeliger wordt de prijs per stuk. Verder bieden wij u onze gratis basischeck aan, of tegen een kleine meerprijs een betrouwbare professionele check, waarbij de verdere criteria zorgvuldig worden gecontroleerd. De standaard productietijd bedraagt bij PRIMUS zeven werkdagen. Als u de producten sneller nodig heeft, kunt u ook een spoedbestelling plaatsen. Wanneer u uw formulieren bij ons laat drukken, worden deze overigens gratis bezorgd - eenvoudiger en voordeliger kan bijna niet!

Heeft u ondanks het omvangrijke aanbod in de categorie 'formulieren vervaardigen' nog niet gevonden wat u nodig heeft? Ook speciale wensen nemen wij graag in behandeling - stuur ons daarvoor gewoon een individuele aanvraag!

Conclusie: het samenstellen van formulieren was nog nooit zo eenvoudig en voordelig als bij PRIMUS. Profiteer niet alleen regelmatig van aantrekkelijke online kortingen en langdurig voordelige prijzen, maar ook van de jarenlange ervaring van onze medewerkers, onze exclusieve service en ons deskundige advies!