Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Meer dan 25 jaar ervaring, hoge mate van kwaliteit en eerlijke prijzen

Formulieren horen net zo bij het werk van alledag als printerpatronen bij een printer. Ze maken het werk op tal van gebieden een heel stuk gemakkelijker: als weekstaten voor trainees, controle van verrichte werkzaamheden door personeel en zelfstandigen, aanmeldingsformulieren voor verenigingen, formulieren voor retourbonnen in de logistiek of voor de goedereninventarisatie.

Onze online-drukkerij Primus-Print.nl biedt u een ruime keuze voor het drukken van uw eigen formulieren met uw eigen logo en in uw eigen kleuren aan. Zonder veel problemen en exact volgens uw wensen voldoen wij aan uw behoeften. De druk op gekleurd papier kan worden uitgevoerd in zwart, 1-4-kleurig volgens Euroscale, of in speciale kleuren zoals HKS of Pantone. U kunt tal van opties voor lijmbinding, perforatie voor de archivering en nummering apart configureren. Onze deskundige adviseurs ondersteunen u graag bij de bestelling en uitvoering van uw drukvoorbeeld. Natuurlijk kunt u ook tegen een vaste vergoeding gebruik maken van onze designdienst of professionele gegevenscontrole voor een perfect eindproduct.


Kettingformulieren voor eindeloos printen

Kettingformulieren zijn bijzonder geschikt voor bedrijven die grote hoeveelheden facturen of afleveringsbonnen moeten afdrukken. Door de combinatie van kettingformulieren en matrixprinter is het papiervak in vergelijking met de klassieke printers steeds goed gevuld omdat u minder vaak papier moet vullen. En u hebt gelijk ook een kopie om op te bergen voor uw administratie. Primus-Print.nl biedt u kwalitatief uitstekende kettingpapier om zelf te bedrukken met de opties die u zelf kiest:

 • Afscheur-perforatie / dwars- of lengteperforatie
 • Verbinding set: crimplock of multiflex
 • Indelingstabellen (afmetingen, kleur, positie individueel in te stellen)
 • Nummering en langsbelijming
 • Pinfeedranden (randperforatie in het papier) voor een precieze geleiding van het kettingformulier in de printer
 • Neutralisering van de doordrukcapaciteit: verhindert de doordruk op bepaalde plaatsen.

Onze service en voordelen
Aanbiedingen & Oplages

Simpel zelf samenstellen

altijd de beste aanbieding

Vanaf 1 tot 20.000 exemplaren

in alle oplages mogelijk

Bestandscontrole & verwerking

Optionele uitgebreide controle

door ons serviceteam van grafische specialisten

Instructies en werktekeningen

beschikbaar voor jouw drukwerk

Kostenloze standaard controle

en optimalisatie van de bestanden

Aannemen en verwerken

van PDF- , JPEG- of TIFF-bestanden

Bestellen & Betalen

Flexible betalingsmethoden

inclusief kopen op rekening

Online bestelbaar

24 uur per dag / 7 dagen in de week

Verzenden & Leveren

Gratis verzending

bij standaard levering

Neutrale verpakking

met jouw adres als afzender


Wij hebben de kennis in huis om uw formulieren te drukken

Met perfecte printmedia creëert u professionaliteit en vertrouwen in uw onderneming. Wij drukken met de modernste technologieën en maken daarbij gebruik van uitstekende papiersoorten en drukinkten om te voldoen aan de hoge eisen die gelden voor het drukken van formulieren. Dankzij ons machinepark en onze deskundige medewerkers kunnen wij zelfs formulieren in oplagen tot 100.000 stuks binnen 7 werkdagen vakkundig drukken. Als drukkerij voor wederverkopers versturen wij ook neutraal rechtstreeks aan uw klanten. Drukwerk is onze passie en dat blijkt ook uit onze dienstverlening:

 • lange bereikbaarheid, van maandag t/m zondag van 7.00 tot 24.00 uur
 • deskundig advies van onze experts
 • kopen op rekening, met een betalingstermijn van 60 dagen
 • talloze persoonlijke varianten mogelijk
 • 5% onlinekorting

Bedrukte doordrukformulieren in de praktijk

 • Officiële formulieren
 • Protocollen voor de overdracht van woningen
 • Registratieformulieren voor binnenkomende goederen en retourzendingen in de logistiek
 • Aanmeldingsformulieren
 • Betalingsbewijzen
 • Donatiebewijzen
 • Controleformulieren voor MKB-bedrijven en dienstverleners
 • Rapportboeken, protocollen van overdracht
 • Kwitantieformulieren, kasformulieren
 • Doktersverklaringen
 • Vragenlijsten voor patiënten
 • Formulieren voor ziektemeldingen
 • Verwijzingen naar medisch specialisten

Vragen die klanten veel stellen

Wat verstaat men onder ‘plaatwissel’ bij formulieren?

Primus-Print.de levert formulieren in offsetdruk van een hoge kwaliteit. Dit procedé maakt het nodig voor iedere drukkleur een aparte metalen plaat te maken om de kleuren op het formulier te drukken. Als u een formulier van meerdere pagina's met meerdere drukbeelden bestelt, is er minimaal één plaatwissel nodig. Voor de extra plaat brengen wij u een kleine meerprijs in rekening.

Hoe komt de opeenvolgende nummering bij formulieren tot stand?

De nummering voeren wij steeds uit in het lettertype ‘Lether Gothic’ met lettergrootte 18 pt. Nummering is mogelijk vanaf min. 4 tot max. 7 cijfers.

Belangrijk: U moet ons laten weten waar wij de nummering moeten plaatsen. U kunt de nummering als overdrukkende speciale kleur in het Pdf-bestand aanleggen, of ons de afmetingen laten weten bij de bestelling in het venster voor opmerkingen of via een aparte e-mail. Hier leest u er meer over: Pdf-bestand voor nummering downloaden.

Wat zijn neutralisering?

Neutralisering voorkomen dat bepaalde delen van een formulier doordrukken op het volgende blad. Op een werkplaatsformulier, bijvoorbeeld, moet een keuze van interne afkortingen worden gedrukt die van geen belang zijn voor de klant. Voor de delen die moeten worden geneutraliseerd, legt u bij de gegevens een kleurvak als speciale kleur aan onder vermelding ‘overdrukken'. Dit doet u voor alle vellen die u wilt neutralisering.


Formulieren ontwerpen samen met een van de toonaangevende drukkerijen in Duitsland

Perfect gedrukte formulieren laat u drukken bij Primus-Print.nl. Een van de grootste drukkerijen voor formulieren in Duitsland. Bij ons kunt

 • doordruksets,
 • kettingformulieren,
 • rekeningformulieren,
 • kopgelijmde sets,
 • kwitantiebloks,
 • kettingformulieren met perforatiestroken en
 • overboekingsformulieren

naar eigen wensen laten produceren. U kunt formulieren die u dagelijks nodig heeft voor overeenkomsten of lidmaatschappen dubbelzijdig laten drukken met ruimte voor de algemene voorwaarden of bijzonderheden over de overeenkomst op de achterzijde. En dat tegen prijzen die niet te overtreffen zijn!

Kettingformulieren: onmisbaar in de dagelijkse praktijk

Bij Primus-Print.nl produceren wij kettingformulieren in vijf formaten in oplagen tot 100.000 stuks binnen 8 werkdagen. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige 60-, 70- of 80-grams offsetpapiersoorten. Het dekblad voeren wij uit in wit. De kleuren wit, geel, roze, groen of blauw voor de 1 tot 4 middelste vellen kunt u zelf in de configurator selecteren. Voor overboekingsformulieren adviseren wij de keuze van ons 90-grams OCR papier. Natuurlijk kunnen wij na het drukken ook de verdere verwerking voor onze rekening nemen, zoals de binding van sets, langsbelijming of perforatie voor de archivering. De verlijming van de doordruksets wordt geheel naar wens links of rechts aangebracht.

Doordruksets en -bloks voordelig laten drukken

In onze drukkerij kunt u doordruksets volgens uw eigen wensen laten drukken. Deze doordrukbloks zijn niet alleen geschikt voor rekeningen en afleveringsbonnen, maar ook voor opdrachten. Bij ons zijn deze leverbaar in staand en liggend formaat. Als u doordruksets laat drukken maakt dat het dagelijkse kantoorwerk en administratie een heel stuk gemakkelijker. Dankzij de verschillende kleuren papier is archiveren nu een fluitje van een cent.

Formulieren laten drukken - waar u op moet letten!

Primus-Print.nl levert alle formulieren niet alleen in een buitengewoon hoge kwaliteit, maar u kunt ze ook bestellen met een perforatie voor archivering of met nummering. Afhankelijk van het type product variëren de minimale oplagen van 25 tot 500 stuks. Zelfs als u grotere hoeveelheden tot 100.000 stuks nodig hebt, zijn wij nog steeds de partner waarop u kunt rekenen. Hoe hoger de oplage, hoe voordeliger de stukprijs.

Ieder drukmodel controleren wij middels onze gratis basiscontrole. Als u er zeker van wilt zijn dat afloop, volgorde en beeldresoluties correct zijn, adviseren wij u gebruik te maken van onze professionele controle. Deze kunt u tegen een geringe meerprijs in de configurator boeken.

Onze standaardproductie ligt voor alle oplagen tussen de 7 tot 9 werkdagen. Als u de formulieren sneller nodig hebt, kunt u bij bepaalde formulieren tegen meerprijs gebruik maken van onze spoedbestelling (4 werkdagen). Wij leveren zonder verzendkosten in een neutrale verpakking zonder vermelding van afzender, of in uw naam als onderdeel van onze leveringen aan wederverkopers. Ideaal voor wederverkopers, franchisenemers of voor leveringen aan verschillende filialen.

U kunt in onze shop niet het formulier vinden dat voldoet aan uw behoeften? Geen probleem! Onze afdeling calculatie ziet graag persoonlijke aanvragen tegemoet. U hoeft alleen nog maar ons aanvraagformulier in te vullen. Wij nemen omgaand contact met u op.