Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Spiegelhangers met persoonlijke reclameopdruk vallen gegarandeerd op

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Spiegelhangers

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Druk
  Beide zijdig een of vier kleuren in Full colour.
  Materiaal
  300g mat MC – ander papier op aanvraag mogelijk
  Afwerking
  Optioneel met Druklak/persvernis of Laminaatlaag Mat/glanzend
  Verwerking
  In de vorm gestanst en uitgebroken.

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Altijd een blikvanger: spiegelhangers vallen gegarandeerd op

  Bij iedere autorit wordt er in de achteruitkijkspiegel gekeken. Daarbij is het daadwerkelijke blikveld groter dan het spiegeloppervlak - wat u de ideale gelegenheid biedt om met uw klanten in contact te komen! Met een persoonlijk vormgegeven spiegelhanger trekt u de aandacht zonder uzelf op te dringen of het rijcomfort te verstoren. Deze vorm van reclame is bijzonder geschikt voor autoverhuur. Iedere huurauto kan moeiteloos met een passende hanger worden uitgerust. Zo bent u aanwezig zonder uw klanten te hinderen! In onze online shop krijgt u tegen een voordelige prijs een product geheel naar eigen inzicht, waarmee u iedere auto van uw eigen persoonlijke noot voorziet. Al onze hangers bieden ruimschoots advertentieruimte die u zelf kunt invullen - uniek en stijlvol. De beste oplossing voor taxibedrijven, expediteurs en simpelweg iedereen die in de autobranche werkzaam is! Geef gas met uw onderneming en verrijk uw auto's met uw eigen persoonlijke spiegelhangers!

  Een product geheel naar eigen wens

  Bij ons draait alles om uw wensen en onze online shop is ervoor ingericht uw ideale product te realiseren. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, vindt u op onze website niet alleen allerlei uitgebreide informatie over ons aanbod, maar ook onze eenvoudig te gebruiken online rekenmachine, waarmee u alle beschikbare opties snel en vrijblijvend kunt bekijken. Kies tussen de geweldige modellen "Memphis" en "Satelit", welke wij in een handig, compact formaat op eventueel gelamineerd karton drukken, en creëer uw eigen drukontwerp dat u ons eenvoudigweg als bestand in hoge resolutie (bij voorkeur PDF) aanlevert. Hiervoor kunt u gebruik maken van de handige sjablonen die u kosteloos kunt downloaden op onze shop-pagina's. Heeft u nog meer wensen? Stuur ons dan een persoonlijke aanvraag - in onze webshop vindt u een simpel formulier om snel contact met ons op te kunnen nemen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet en zullen zo snel mogelijk een oplossing vinden voor uw verzoek!

  Hoge kwaliteit tegen een lage prijs

  Gunstige prijzen voor de beste kwaliteit - dat is bij ons vanzelfsprekend! Dankzij onze jarenlange beroepservaring hebben wij met verschillende toeleveranciers een netwerk opgebouwd om u hoogwaardige producten te kunnen bieden tegen zeer goede voorwaarden. Het motief op uw spiegelhangers drukken we tweezijdig in één kleur of in full colour Euroscala op 300 grams karton met luxueuze matte afwerking. Andere kwaliteiten kunt u indien gewenst opvragen. Bovendien bieden wij u direct twee verschillende veredelingen aan: u kunt het drukwerk laten lakken of lamineren, waarbij u steeds de keuze heeft tussen een matte of glanzende afwerking. Beide varianten zien er aantrekkelijk uit en zorgen voor een sterke verhoging van de levensduur van uw hangers. Voor het uitvoeren van uw opdracht hebben we slechts enkele werkdagen nodig; al na enkele dagen ontvangt u uw bestelling zorgvuldig verpakt, kant-en-klaar gestanst en uitgedrukt. Het maakt niet uit of u nu een expediteurs-, taxi- of autoverhuurbedrijf heeft, of het om dienst- of huurauto's gaat - met de persoonlijk vormgegeven spiegelhangers uit onze online shop krijgt uw reclame altijd voorrang!