Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Wikkelgevouwen berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Wikkelgevouwen

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Druk
  Bedrukking 1/1 kleur zwart of 4/4 full colour. Bij aflopende druk zorgen voor 2 mm afloop.
  Papierkwaliteit
  Keuze uit vier soorten:

  • Gesatineerd MC papier
  • Mat MC papier
  • Offset papier
  • Recycling Offset papier
  Papiergewicht
  Keuze uit 14 soorten:

  • 90g/m² MC (glanzend of mat gestreken)
  • 100g/m² MC (glanzend of mat gestreken)
  • 115g/m² MC (glanzend of mat gestreken)
  • 135g/m² MC (glanzend of mat gestreken)
  • 150g/m² MC (glanzend of mat gestreken)
  • 170g/m² MC (glanzend of mat gestreken)
  • 200g/m² MC (glanzend of mat gestreken)
  • 250g/m² MC (glanzend of mat gestreken)
  • 300g/m² MC (glanzend of mat gestreken)
  • 80g/m² Offset papier
  • 90g/m² Offset papier
  • 120g/m² Offset papier
  • 150g/m² Offset papier
  • 80g/m² Recycling Offset papier
  Afwerking
  De volgende alternatieve opties zijn beschikbaar:
  • Druklak/persvernis
  • Glanslaminaat
  • Matlaminaat
  • Krasbestendig laminaat mat
  • Soft-touch-laminaat
  Voor verdere afwerkingssoorten zoals bijvoorbeeld Spot UV lak kann je een individueele aanvrag stuuren.
  Verwerking
  gevouwen op eindafmeting, optioneel ook met bundelen tot verschillende aantallen.

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Vouwbladen bedrukken: Sterke reclame voor je bedrijf

  Maakt niet uit of je eigenaar van een pizza-bezorgservice, een kappers salon of een klein winkeltje bent – proffessioneele reclame is ook bij een goed lopend bedrijf onontbeerlijk. Hiervoor is oud bewezen een kwalitatief hoogwaardige gevouwen folder met opdruk te laten maken een van de beste opties om aan de klanten of belanghebbende te verspreiden. Je vraagt je af waarom je hiervoor per se vouwbladen moet nemen? Nou, er zijn een hoop voordelen – van deze kan je op lange en op korte termijn profiteeren. Het wel handigste voordeel is de maat. Maak de keuze tussen een bedrukking van DIN A6 of DIN A7 formaat zo word de folder een werkzaam reclamemiddel, de klanten of interessenten kunnen deze zonder probleem in de tas doen aan andere mensen verder geven of als reminder an de muur te hangen. Bijzonder praktisch zijn ze verder omdat ze vanwege de kleine afmeting in elke brievenbus passen, zich achter de ruitenwisser laten klemmen en in elke wachtruimte geplaatst kan worden. Laat je brochures bedrukken, kan je hier ook makkelijk je folder bij in leggen. Maar ook de prijs is hier uitslaggevend – het drukken van folders is goedkooper dan bijvoorbeeld een poster reclame of het plaatsen van een reclameadvertentie.

  Folders bieden plek voor alle belangrijke informaties

  Als je vouwbladen laat bedrukken kann je duidelijk meer informatie inbrengen dan op een poster hier heb je meestal alleen ruimte voor een korte boodschap. Let er wel op dat je folder een indruk achter kan laten en verwerk fotos hierin: Visuele stimulatie zorgt voor afwisseling en word door het hersenen sneller opgeslagen dan allen tekst. Je fantasie zijn hierbij in principe geen grensen gezet – toegestaan is wat je bevalt en je doelgroep kan overtuigen.

  Vouwbladen bedruk je bij Primus-Print in beste kwaliteit

  In onze Online-Shop bieden wij flyers gevouwen en ongevouwen aan. Onze vouwbladen zijn in verschillende maaten en afwerkingen verkrijgbaar. Kies uit onze voorbeelden de variante die het beste bij je bedrijf, je product of je offerte passt. Naast de klassieke folder met staande opmaak vind je bij ons liggende en vierkant opgemaakte modellen. Stand en liggens zijn alle gangbaare afmetingen als A5, A4, A6 en A7 verkrijgbaar. Verder heb je keuze tussen verschillende vouwwijzes zoals parallel-, wikkel-, zigzag- en doppelparallelgevouwen of gesloten altaarvouw. Ook kruis-wikkel en kruis-zigzaggevouwen zijn mogelijkheden naast de omgekeerde versies wikkel-kruis en zigzag-kruisgevouwen. Hier naast kan je flexibel tussen onze verschillen papierkwaliteiten kiezen: Heb je liever opvallend glanzend macopapier of is mat maco eerder jou keuze? Of wil je liever de haptiek van offset of recyclingpapier? Om zelfs de hoogste vorderingen te kunnen vervullen hebben wij verder verschillende papiergewichten om te kiezen: Van eenvoudig 90 grs tot aan luxe 300 grs. Bij ons is dat alles verkrijgbaar.

  Je top voordeelen bij Primus-Print.nl

  Weet je nog niet zeker hoe je flyer eruit moeten zien? Of weet je niet hoe je reclameflyers kunt opmaken? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en helpen je om echt alles uit je drukwerk te halen. Op basis van de hoeveelheid informatie die u aan uw klanten en belangstellenden wilt presenteren, adviseren wij u een folder met vier, zes, acht, twalf of zelfs met zestien zijden en bieden wij drukwerk in zwart-wit of full colour. Je hebt de folders snel nodig? Dan maak gebruik van onze Spoedservice: Een Spoedopdracht kunnen wij na 3 werkdagen al verstuuren.
  Top-Tip: Overigens kan je bij ons niet alleen folders en flyers bestellen, ook posters en stoepborden en zelfs bierviltjes met eigen bedrukking. Hierbij profiteer je van een gratis levering aan huis of bureau en een 60 dagen betaaltermijn.
  Conclusie: gevouwen flyers bedrukken – een uitgebreide procedure? Niet met Primus-Print.nl, wij maken de bestelprocedure gemakkelijk. Ook individueele aanvraagen bewerken wij graag met groot zicht op het detail. Overtuig je zelf: Wij zijn jou betrouwbaare partner voor proffessioneele reclamebedrukking en meer!