Klimaatneutral

1.876 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Meer dan 10 jaar ervaring met hoge kwaliteit en eerlijke prijzen

Zorg met topkwaliteit posters voor een perfecte eerste indruk bij potentiële klanten. Een sprekende reclameposter in huisstijl trekt de aandacht. Zo bereikt u iedereen die nieuwsgierig is en meer wil weten, maar ook iedereen die twijfelt. Posters hebben een grote zichtbaarheidsfactor voor en op evenementen bijvoorbeeld.

Onze online drukkerij Primus-Print.nl ondersteunt u professioneel bij uw reclame. Wij drukken posters in het gewenste formaat en ontwerp vanaf 100 stuks in offsetdruk. Uitstekende kwaliteit kan betaalbaar blijven, daarom bieden wij onze posters aan tegen aantrekkelijke prijzen. Profiteer van de snelle productie en korte levertijden. Want: alleen wie de aandacht trekt, kan succes boeken!

Als professionele drukkers bieden wij u in onze online shop een groot aantal andere printmedia die u geheel naar eigen inzicht kunt ontwerpen. Geef contactgegevens meteen aan prospects mee. Laat uw persoonlijke visitekaartjes online drukken zodat u geen potentiële klanten misloopt.


Posters snel en voordelig online laten drukken

Posters laten drukken? Gemakkelijker dan ooit! U kunt direct met het bestelproces beginnen. Met onze praktische online-calculator hebt u de beschikking over alle mogelijkheden. U hoeft alleen nog maar te kiezen. Infovlakken geven u tips voor de verschillende ontwerpvarianten voor uw posters. Geef uw project een duidelijke naam zodat het altijd te vinden is. U krijgt meteen een kostenoverzicht van uw opdracht.

Als u uw berekening wilt opslaan op uw volglijst om hem later te versturen, moet u inloggen zodat uw gegevens bij het verlaten van de website niet verloren gaan.

Als u uw bestelling hebt bevestigd, kunt uw drukbestanden uploaden. U kunt kiezen uit verschillende betaalmethodes: vooraf, online overboeking, credit card of PayPal. Als wij uw bestelling hebben ontvangen, sturen wij u een ontvangstbevestiging. Een gratis basiscontrole van de bestanden is inbegrepen. Zodra u van ons de bindende opdrachtbevestiging met opdrachtnummer in uw inbox vindt, drukken wij uw project zo snel mogelijk af en leveren uw bestelling af op het door u opgegeven adres. Snel en efficiënt!


Onze service en voordelen

Aanbiedingen & Oplages

Simpel zelf samenstellen

altijd de beste aanbieding

Vanaf 1 tot 20.000 exemplaren

in alle oplages mogelijk

Bestandscontrole & verwerking

Optionele uitgebreide controle

door ons serviceteam van grafische specialisten

Instructies en werktekeningen

beschikbaar voor jouw drukwerk

Kostenloze standaard controle

en optimalisatie van de bestanden

Aannemen en verwerken

van PDF- , JPEG- of TIFF-bestanden

Bestellen & Betalen

Flexible betalingsmethoden

inclusief kopen op rekening

Online bestelbaar

24 uur per dag / 7 dagen in de week

Verzenden & Leveren

Gratis verzending

bij standaard levering

Neutrale verpakking

met jouw adres als afzender


Uw professionele drukker voor posters

Bij professioneel drukwerk hoort een uitgebreide serviceverlening. Het feit dat we een gecertificeerde Trusted Shop zijn, heeft heel wat voordelen voor u. Het deskundige personeel van Primus-Print.nl staat klaar om u te voorzien van professioneel advies. Wij ondersteunen u graag bij het maken en ontwerpen van uw reclameposters. Heeft u uw waren op zeer korte termijn nodig, dan kunt u ook gebruikmaken van de mogelijkheden voor een extra snelle productie of expreslevering. Op wens kunnen wij uw posters ook klimaatneutraal drukken.

Uw voordelen:

  • lange bereikbaarheid, van maandag t/m zondag tussen 7.00 en 24.00 uur.
  • deskundig advisering door onze experts
  • kopen op rekening met een betalingstermijn van 60 dagen
  • 5 % onlinekorting

Posters laten drukken voor de meest uiteenlopende gelegenheden

Een aantrekkelijke blikvanger zorgt altijd op een gepaste manier voor aandacht. Op de beurs als informatief overzicht voor uw klanten, als poster voor makelaars, reclame voor circusvoorstellingen of als verkiezingsposter, u kunt uw fantasie de vrije loop laten.

Dankzij onze jarenlange ervaring en het gebruik van krachtige drukwerktechnologie voeren wij uw opdrachten voordelig en nauwkeurig uit. Ons doel is tevreden klanten: uw succes is ook ons succes.

Naast opdrachten voor grote aantallen hoogwaardige posters, kunt u ook individuele posters al van één exemplaar in een door u gekozen formaat bij Primus-Print.nl bestellen voor zakelijke of privé doeleinden. De perfect aanvulling voor uw beursstand of hal.

A1 en A2 posters voordelig drukken

Met posters spreekt u mensen rechtstreeks aan. Vandaar dat het nog steeds een zeer werkzaam medium is. En soms spelen de afmetingen een beslissende rol. A1 en A2 posters bereiken een veel grotere zichtbaarheid dan A4 reclamemiddelen, die alleen van dichtbij de aandacht trekken.

Trek direct de aandacht van uw klanten met onze A1 en A2 posters. Uw product, uw reclameslogan, uw evenement al van verre goed zichtbaar maken. Uw reclame komt dankzij het vierkleurige Euroscala prachtig naar voren.

Let erbij het ontwerpen van uw drukbestanden erop, dat er twee millimeter snijmarge nodig zijn. Daarom mogen er vlak aan de randen geen objecten worden geplaatst, die na het snijden onvolledig zouden zijn.

U weet niet zeker of u de opties goed heeft geselecteerd? Neem contact met ons op! Als online drukkerij behoren wij tot de marktleiders in Europa en zijn gespecialiseerd in efficiënte reclamemiddelen op het gebied van drukwerk. Samen maken we er een geweldig project van. De materialen in topkwaliteit en de mogelijkheden tot personaliseren zult u beslist kunnen waarderen.

De reclame die van verre zichtbaar is door posters, kunt u nog aanvullen met flyers. Met onze flyerdruk maakt u snel perfecte flyers. Een reclamemiddel dat ook gemakkelijk kan worden meegenomen.