Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Posters vanaf 100 stuks (Offsetdruk) berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Werktekening voor Posters vanaf 100 stuks (Offsetdruk)

  Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


  Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
 • Product informatie
Vragen over het product?
Offerte op maat aanvragen
Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
Technische beschrijving
Druk
4/0 bedrukt full colour Bij aflopende druk zorgen voor 2 mm Afloop.
Papierkwaliteit
Te kiezen uit de volgende soorten:

 • Gesatineerd MC of Mat MC
 • na formaat: blueback poster papier
Papiergewicht
Afhankelijk van de papierkwaliteit is er de keuze uit de volgende soorten:

 • 100g/m² (Gesatineerd MC of Mat MC)
 • 115g/m² (Gesatineerd MC of Mat MC)
 • 135g/m² (Gesatineerd MC of Mat MC)
 • 170g/m² (Gesatineerd MC of Mat MC)

Technische wijzigingen voorbehouden!

Posters drukken - bij PRIMUS eenvoudiger dan ooit!

Een poster trekt aandacht! Of u nu meedoet aan de verkiezingen of uw bedrijf meer aandacht wilt geven, posters zijn echte blikvangers en vallen op de juiste plek gegarandeerd in het oog. Als u uw posters bij ons online laat drukken, dan profiteert u meteen van meerdere voordelen. Wij zorgen niet alleen voor eersteklas kwaliteit en leveren het drukwerk binnen enkele dagen, maar bieden u daarnaast ook een betrouwbare gegevenscheck en een excellente service. Uiteraard helpen wij u ook graag bij het ontwerpen van uw posters om ze nog effectiever te maken en de inhoud vakkundig onder de aandacht te brengen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies waar het bij het drukken van posters op aankomt en deze kennis delen wij graag met u. Wij willen dat u tevreden bent - maak nog vandaag gebruik van onze aanbieding!

Alles voor uw succes: uitgebreid assortiment en het beste advies

Als u ervoor kiest om uw posters bij PRIMUS te laten drukken, dan kunt u kiezen uit verschillende formaten, varianten en oplagen. Hebt u misschien alleen een kleine poster nodig voor gebruik binnen, bijvoorbeeld voor op het prikbord in uw bedrijf? Of hebt u grootformaat posters nodig voor een opvallende reclamecampagne of actie in het stadscentrum of voor een groot evenement? Om uw posters nog meer uitstraling te geven, adviseren wij u gebruik te maken van de optie ‘Drukveredeling’. Bovendien kunt u uw motieven mat of glanzend op de poster laten drukken. Wilt u liever een ander formaat, een andere oplage of hebt u vragen? Neem dan contact met ons op en stel ons geheel vrijblijvend uw vraag! Wij staan voor u klaar en zetten alles op alles om uw eigen wensen en ideeën te realiseren. Want het maakt niet uit waarvoor u een effectvolle poster wilt, wij zijn er zeker van dat we de optimale oplossing voor u hebben!Kleine bespaartip: wist u trouwens dat wij u niet alleen blijvend lage prijzen aanbieden, maar ook regelmatig aantrekkelijke kortingen en prijsacties voor u in petto hebben? Wij bieden uitstekende kwaliteit voor een lage prijs - zo voordelig is het nergens!

Persoonlijke tips voor de lay-out: houd het kort!

Als u posters wilt laten drukken doet u er goed aan ze niet met informatie te overstelpen. Uit onderzoek blijkt dat een poster doorgaans maar drie tot vijf seconden wordt bekeken. U hebt dus maar heel kort de tijd om de lezer te overtuigen van uw reclameboodschap! Daarom geldt ook bij het drukken van posters: less is more! Verzin dus een kernachtige, pakkende slogan en houd het kort! Ook uw bedrijfslogo moet er altijd duidelijk herkenbaar op staan en mag niet door andere lay-outelementen te veel naar de achtergrond worden gedrukt. Speel met kleurcontrasten, grijze tinten komen saai over en gaan onder in de massa. Wat de lettergrootte betreft, adviseren wij u deze ten minste 15 procent van de totale grootte van de poster te laten uitmaken. Als u deze tips opvolgt wordt uw poster vast en zeker een groot succes! Trouwens, bij ons kunt u verschillende posters laten drukken en uw projecten voorzien van individuele projectnamen. Zo kunt u later handig uw gegevens terugvinden.

Leveringsvoorwaarden bij PRIMUS

U kunt bij ons al posters laten drukken vanaf een oplage van slechts 100 stuks. Maar wij helpen u uiteraard ook als u snel een groot aantal posters voor promotie- of reclamedoeleinden nodig hebt: tot maar liefst 5000 posters drukken wij snel en betrouwbaar voor u. Een tip voor iedereen die graag geld bespaart: hoe meer reclameposters u bestelt, hoe goedkoper het meestal wordt. Maak uw keuze uit drie verschillende papiergewichten, ontwerp uw posters geheel naar uw wensen en leg ze vervolgens in het winkelmandje. U hoeft dan alleen nog maar uw leveringsadres in te voeren en een betaalmethode te kiezen. U kunt zowel standaardverzending als expresverzending kiezen. Uw drukwerk wordt nog sneller bezorgd als u kiest voor betaling via overschrijving vooraf.Kortom: wilt u graag posters voordelig online laten drukken? Dan is PRIMUS uw ideale partner! Overtuig uzelf van ons veelzijdige aanbod, onze waanzinnig scherpe prijzen en onze eersteklas service. U bestelt uw posters comfortabel in onze onlineshop en wij doen de rest - al na een paar dagen wordt uw nieuwe drukwerk thuisbezorgd.