Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Vouwbaar reclameplatform met veel reikwijdte

Zelfs het allerbeste zakelijke idee is niet voldoende als het niet goed wordt gepresenteerd en belangstellenden niet onder ogen komt. Bij reclame is het belangrijk onderscheidend te zijn om bij anderen in herinnering te blijven. Dat is waar Primus-Print.nl uitblinkt, want met ons legt u het beste fundament voor uw zakelijke imago. Bijzonder hoogwaardige folders vormen een uitstekende mogelijkheid om reclame te maken die men mee kan nemen. Folders bieden informatie over uw bedrijf of een nieuw project, ze kunnen op beurzen of toonbanken worden neergelegd en kunnen vooral ook door belangstellenden worden meegenomen, aangezien ze altijd in de broekzak of tas passen. Laat uw zakelijke succes niet aan toeval over, maar stuur uw imago aan met hoogwaardig drukwerk van Primus-Print.nl.


Folders met breed effect

Er bestaan folders in verschillende varianten en met verschillende vouwwijzen. Toch hebben alle versies één ding met elkaar gemeen. U kunt er veel informatie in kwijt op een klein oppervlak. Zo kunnen folders op beurzen als aanvulling op uw banners of presentatiewand prima dienen om uw boodschap aan belangstellenden mee te geven. Maar ook in winkels en of showrooms zijn bedrukte folders geschikt om de aandacht op uw onderneming te vestigen.
Natuurlijk komt het altijd aan op de kwaliteit van de reclamefolders, want dit advertentiemiddel moet meteen overtuigen. Daarbij speelt design een even grote rol als de daadwerkelijke inhoud. Of u nu folders laat drukken of een andere vorm van reclamedrukwerk wilt ontwerpen, bij Primus-Print.nl bent u ervan verzekerd dat uw reclamedoeleinden ons aan het hart gaan.


Onze service en voordelen
Aanbiedingen & Oplages

Simpel zelf samenstellen

altijd de beste aanbieding

Vanaf 1 tot 20.000 exemplaren

in alle oplages mogelijk

Bestandscontrole & verwerking

Optionele uitgebreide controle

door ons serviceteam van grafische specialisten

Instructies en werktekeningen

beschikbaar voor jouw drukwerk

Kostenloze standaard controle

en optimalisatie van de bestanden

Aannemen en verwerken

van PDF- , JPEG- of TIFF-bestanden

Bestellen & Betalen

Flexible betalingsmethoden

inclusief kopen op rekening

Online bestelbaar

24 uur per dag / 7 dagen in de week

Verzenden & Leveren

Gratis verzending

bij standaard levering

Neutrale verpakking

met jouw adres als afzender


De verschillende mogelijkheden voor het drukken van gevouwen folders

Aangezien niet iedere folder hetzelfde is, bieden we u uiteraard uiteenlopende varianten aan.
Wie een klassieke vorm zoekt, kan terecht bij folders met een enkele vouw of parallelvouw. Deze zijn niet alleen als reclamemiddel geschikt, maar kunnen ook als uitnodiging voor een bijzondere gelegenheid dienen. Een andere mooie vorm om reclame aan de man (en vrouw) te brengen, is de folder met zigzagvouw. Hierbij wordt uw boodschap in de vorm van een trekharmonica op een rij gezet op tot wel 14 pagina's.

Een folder met luikvouw is bijzonder geschikt wanneer u een centrale boodschap in het middelpunt wilt stellen. Deze vouwwijze trekt de blik van de lezer naar de kern.

Folders met kruisslagvouw zijn ware ruimtewonders. Hiermee kunt u bijzonder veel informatie kwijt op een klein oppervlak. U kunt hierbij tot wel 16 pagina's met informatie vullen.


Gedrukte folders in de praktijk

 • Nieuwe klanten winnen
 • Bedrijf voorstellen
 • Informatiebrochure op beurzen
 • Nieuwe projecten uitlichten
 • Acties voor een bepaalde gelegenheid promoten
 • Marktpositie versterken
 • Informatie over evenementen
 • Informatie over service-aanbod
 • Compact
 • Handzaam
 • Flexibel
 • Doelgroepen gericht bereiken zonder verspilling

Vragen die klanten veel stellen

Wat heb ik nodig om een folder te ontwerpen?
U heeft opmaak- of dtp-software nodig om een zo professioneel mogelijk bestand te creëren. De bekendste hiervan zijn Adobe Indesign of Illustrator. U kunt onze gratis sjablonen voor het betreffende product downloaden. Daarin zijn het eindformaat, hulplijnen en aanwijzingen opgenomen. Let bovendien op een resolutie van ten minste 250 px.
Hoe voorkom ik witte randen op de folder?
U vermijdt witte randen door motieven die tot aan de rand lopen een zogenaamde snijmarge of afloop van 2 mm buiten de rand te geven. Daarmee zit u veilig. Voor de inhoud geldt een veiligheidsafstand van 4 mm binnen de rand, om ervoor te zorgen dat er geen belangrijke zaken worden afgesneden.
Welke vouw is het beste?
Hierop bestaat geen eenduidig antwoord. De beste vouwwijze hangt af van de inhoud en het doel van de folder. Als u koste wat kost wilt opvallen, kiest u een ongebruikelijk formaat met de vaak onderschatte luikvouw. Zoiets krijgen uw klanten niet vaak onder ogen. De klassieke wikkelvouw en zigzagvouw staan garant voor een serieus imago. Wilt u met een breed assortiment scoren? Een tot 16 pagina's dikke zigzag-kruisslagvouw biedt plek voor al uw aanbiedingen. Dit zijn slechts enkele van de talrijke mogelijkheden.

Heel eenvoudig folders drukken

Bij Primus-Print.nl creëert u uiterst eenvoudig een folder die exact aan uw verwachtingen voldoet. Hoe dat gaat? Heel simpel. Zodra u een foldervariant heeft gekozen, kunt u in de calculator die achter ieder product verscholen zit uit de aangegeven mogelijkheden een uitvoering kiezen die het beste voor u past. Op de betreffende productpagina's kunt u bovendien de drukafmetingen en opmaakvereisten downloaden. Aan de hand van die gegevens ontwerpt u dan uw eigen reclameboodschap. Wanneer het drukbestand gereed is, stuurt u deze het beste in pdf-, jpeg- of eps-formaat met uw order mee. Voordat uw folders gedrukt worden, controleren we natuurlijk uw drukbestanden, zodat we zeker weten dat alles klopt en u achteraf exact het door uw gewenste product in handen krijgt. Doordat de prijs voorafgaand aan uw bestelling wordt berekend, komen er geen onverwachte uitgaven bij kijken. U weet dus voordat u de order plaatst al hoeveel het hoogwaardige reclamemiddel zal kosten.

Zo werkt onze calculator

In de calculator kiest u uit de verschillende dropdownmenu's de versie die het beste voor u is. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen hoe groot de oplage moet zijn die we voor u zullen drukken. Ook de afdrukstand, het eindformaat, de kleurenschaal en op welk papier uw reclame moet komen te staan. Bovendien heeft u ook keuzemogelijkheden voor wat betreft een klimaatneutrale druk of een eventuele productsponsoring. Na elke afzonderlijke keuze wordt steeds het bruto-totaalbedrag onderaan de calculator aangepast. Zo heeft u altijd kijk op de kosten.

Uw voordelen bij Primus-Print.nl

Alle redenen op een rij, waarom u bij Primus-Print.nl aan het juiste adres bent voor succesvolle reclame:

 • Orders worden 24/7 aangenomen
 • Individuele hulp bij het aanmaken van drukbestanden
 • Express- of overnight-verzending
 • Competent advies van deskundige medewerkers
 • Prijsberekening voorafgaand aan de order via online calculator
Bovendien profiteert u van papier en drukwerk van de hoogste kwaliteit, met schitterende kleuren dankzij een hoogwaardig offsetdrukproces.
Doorgaans wordt het door u bestelde reclamedrukwerk al na 5-6 werkdagen bij u bezorgd. Aarzel dus niet langer, maar vertrouw ons uw reclamedromen toe. U zorgt voor het creatieve gedeelte, wij drukken het.