Klimaatneutral

2.138 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38


Papiergewicht berekenen

Bereken aan hand van onze papiergewicht rekenmodule handig en gemakkelijk het gewicht van het drukwerk.

Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?

Neem dan contact met ons op wij helpen je graag: + 31 (0) 53 7 44 00 38


Onze service en voordelen

Aanbiedingen & Oplages

Simpel zelf samenstellen

altijd de beste aanbieding

Vanaf 1 tot 20.000 exemplaren

in alle oplages mogelijk

Bestandscontrole & verwerking

Optionele uitgebreide controle

door ons serviceteam van grafische specialisten

Instructies en werktekeningen

beschikbaar voor jouw drukwerk

Kostenloze standaard controle

en optimalisatie van de bestanden

Aannemen en verwerken

van PDF- , JPEG- of TIFF-bestanden

Bestellen & Betalen

Flexible betalingsmethoden

inclusief kopen op rekening

Online bestelbaar

24 uur per dag / 7 dagen in de week

Verzenden & Leveren

Gratis verzending

bij standaard levering

Neutrale verpakking

met jouw adres als afzender

Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

Vouwbladen laten printen – bij Primus-Print zo makkelijk

Je bent op zoek naat vouwbladen/folders voor je bedrijf of product, die je goed representeeren? Dan is Primus-Print het juiste adres, want wij hebben ons assortiment voor jullie door een veeltal aan mogelijkheden en opties uitgebreid. Vouwbladen/Folders in alle afmetingen van het gangbaare materiaal en verschillende vouwwijzes kunnen online gekozen worden. De heele dag kunnen hierover online via onze site orders geplaatst worden. En dat natuurlijk voor een goede prijs! Maar wij bieden ook Flyers, Brochures en Presentatiemappen en een veeltal aan andere producten voor een goede prijs.

Vouwbladen zijn veelzijdig net als de verschillende vouwwijzes

Bedrijven gebruiken onze vouwbladen graag om de producten en activiteiten te presenteeren. Of als presentatiemateriaal liggend op een toog of in een prospectstandaard, om te verstuuren als mailing of om in de hand te geven bij een beurs. Elf verschillende vouwwijzes en een veeltal van verschillende papiersoorten zijn verkrijgbaar. Of voor privé gebruik of proffesioneel maakt niet uit. Er zijn zo veel manieren om het passende product te krijgen, bijvoorbeeld een gewoone klapkaart of een imagefolder met hierbij nog een speciaale laminaatlaag. Je kunt eenbreukgevouwn, klassiek 6- of 8 zijdig zigzaggevouwen, open altaar of gesloten altaarvouw tot aan 12 – of 16 zijdige kruisbreuk-wikkelvouw. Alles opties die proffessionals en ook privé klanten graag gebruiken. Laat bij ons vouwbladen bedrukken en maak hiermee een goede indruk bij je klanten achter.

Welk voordeel heeft reclame met vouwbladen?

Vouwbladen fallen op want bij Primus-Print kan je ze in alle kleuren opmaaken. Hierbij is het printen van vouwbladen veel goedekooper dan bijvoorbeeld een geheele brochure, publicatie in een krant of een grootformaat plakaat. Je wil een straalen eindresultaat kies dan het glanzende Papier. Als je bijzonder op de haptiek van je folder let haal dan het mat gestreken papier. Als je het voor een mailing gebruikt, let er op dat je niet te dun papier gebruikt. Primus-Print bied voor een veeltal aan bereiken het juiste materiaal. Niet elke vouwwijze is met alle papiersterktes haalbaar, daarom geven wij online aan wat er kan en wat niet. Heb je speciaale wensen voor een speciaal papier wat wij online niet aanbieeden, stuur graag een “individueele aanvraag”. Wij maaken dan zo snel mogelijk een passende offerte hiervoor klaar.

Onze tips voor meer attentie!

Vouwbladen vanaf een grammatuur van 135 grs kunnen worden voorzien van verschillende veredelingen. Van 135-170 grs kunnen gevouwen flyers extra met een druklak worden voorzien en vanaf een grammatuur van 200 grs ook met een van onze vier laminaatsoorten. Mat en glanzende folie zijn klassiek maar wij bieden ook nog krasbestendige mat folie en ook een softtouch folie aan. Softtouch heeft een bijzondere haptiek – vergelijkbaar met de zachte huid van een perzik.
Bij Primus-Print word de hoogwaardige druk transportzeker verpakt zodat het aan het einde goed gezekerd bij de klant binnen komt. Met de verschillende opties voor het bundelen geven wij de mogelijkheid het drukwerk voor latere inzet voraf al in verzendaantallen te pakken.

Verbazingwekkende keuze bij Primus-Print.nl: Overtuig je zelf!

Als je vouwbladen/folders bij ons wil laten bedrukken kan je natuurlijk op onze exclusieve service en ook makkelijke handling vertrouwen.
Hier nog een keer de belangrijkste voordeelen van Primus-Print.nl op een rij:
  • briljante druk
  • hoogwaardige offsetkwaliteit
  • aantrekkelijk prijs-prestatie-verhouden
  • geen vooruitbetaling, betaaltermijn van 60 dagen
Conclusie: Vouwbladen bij Primus-Print te bestellen bied jou en je potentiele klanten een veeltal aan voordelen. Calculeer zelf de inkoopprijs en kies uit een veeltal an verschillende maten, variantes en veredelingssoorten en maak zo jou product.