Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Draagbandsets berekenen

Product
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
  • Werktekening voor Draagbandsets

    Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


    Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Vragen over het product?
Offerte op maat aanvragen
Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

Draagbandsets drukken voor tweevoudig voordeel op kantoor en in de home-office

Meteen twee wensen vervullen in één klap? Dat klinkt als een onmogelijke belofte uit een reclamespot - maar dit is wel mogelijk wanneer u hoogwaardige draagbandsets bestelt bij PRIMUS. Dit originele en praktische product combineert het beste uit twee werelden en biedt u dubbel voordeel voor één prijs! Stel u eens sets met afscheurperforatie voor op een draagband, welke u gemakkelijk met uw matrixprinter kunt invullen, zonder continu papier toe te hoeven voegen en de boel in de gaten te moeten houden. Scheur het beschreven formulier af, gewoon zoals u het gewend bent, en gebruik de draagbandset vervolgens opnieuw als notitieblad. Op deze manier slaat u twee vliegen in één klap. Het werk met sets met afscheurperforatie wordt aanzienlijk eenvoudiger en u hoeft geen aparte notitieblokken meer te laten drukken. De draagbandsets zorgen ervoor dat u maar één keer zelfkopiërende producten hoeft te bestellen, terwijl u in al uw behoeften bent voorzien. Klinkt dat niet geweldig? Laat u direct overtuigen door ons professionele product en laat uw eerste draagbandsets drukken bij PRIMUS!

Draagbandsets als memo en doorslagformulier

Wij willen draagbandsets drukken die u verder helpen. Wanneer u in plaats van enkelvoudige doorschrijfproducten onze sets met afscheurperforatie op draagband gebruiken, versterkt u uw uitgangspositie en schept u meer orde en overzicht in een eindeloze hoeveelheid papieren en documenten. Vanaf nu hoeft u niet meer moeizaam en gehaast op zoek te gaan naar doorschrijfformulieren en notitieblaadjes. Uw draagbandsets drukken we op kettingpapier waarop vervolgens de door u gewenste doorslagformulieren of etiketten worden gelijmd. Beiden kunnen bijzonder eenvoudig in uw voordelige matrixprinter worden gespannen om deze wanneer nodig gemakkelijk vanaf de computer te laten beschrijven. Wanneer u dan bij verspreiding of opbergen van het verwijderde doorslagformulier aanvullende punten te binnen schieten die u even snel wilt noteren, kunt u rustig het daarvoor bestemde veld op de overgebleven draagbandset gebruiken. Stress en haast had u gisteren, vandaag laat u draagbandsets drukken! De mogelijkheden die u hebt zijn nagenoeg onbeperkt en bijna alle opties die wij voor normale sets met afscheurperforatie aanbieden, kunnen ook voor zelfkopiërende producten op draagbandset worden gekozen.

Draagbandsets drukken en klanten overtuigen

Individueel vormgegeven kantoorartikelen beschikken altijd over een zekere herkenningswaarde en helpen u bij de belangrijke klantenbinding - en dat op lange termijn! Dat geldt natuurlijk ook voor onze draagbandsets. Hier heeft u dankzij de bijzondere producteigenschappen zelfs de mogelijkheid om direct tweevoudig voor een goede indruk te zorgen. PRIMUS biedt u niet alleen kant-en-klare standaardformulieren zoals overal te vinden zijn, maar vervaardigt geheel persoonlijke draagbandsets. Want bij ons kunt u draagbandsets bestellen die exact voldoen aan uw wensen! Dit aanbod geldt uiteraard voor beide onderdelen. Bepaal niet alleen het uiterlijk van uw doorschrijfsets, maar leg ook vast in welk ontwerp u de notitieblaadjes wilt laten drukken. De standaardmemo's vervangen wij graag door uw eigen formuleringen. U weet het beste wat uw klanten willen - wij zorgen ervoor dat deze kennis zich loont en zetten dit om in een bijzondere persoonlijke noot voor uw kantoormaterialen door uw draagbandsets te drukken. En het beste daarvan is dat aan onze steevast hoge kwaliteit een klein prijskaartje hangt! Hiervoor zorgen onze sterke offset-machines waarmee we uitstekende draagbandsets kunnen drukken onder gunstige voorwaarden - hoeveel exemplaren u ook nodig heeft. Bestel vandaag nog uw individuele draagbandsets of neem contact met ons op wanneer u speciale wensen heeft voor uw product. Wij kijken ernaar uit samen met u een persoonlijk product te ontwerpen zoals u het zich wenst!