Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Boekenleggers berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Boekenleggers

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Formaat
  5,0 x 14,8 cm
  Druk
  Beide zijdig een of vier kleuren in Full colour.
  Papierkwaliteit
  300g mat MC (andere papiersoorten op aanvraag).
  Afwerking

  Uw boekenleggers worden standaard dubbelzijdig afgewerkt met een vuilafstotende matte coating.

  Ook bieden wij verschillende laminaat soorten als afwerking aan.

  • glanzend laminaat
  • mat laminaat
  • Krasbestendig laminaat
  • Soft-touch-laminaat

  Zo krijgt Uw boekenleggers een bijzonder edele look en touch.

  Verwerking
  Vierzijdig rondom schoongesneden.

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Boekenleggers drukken voor perfecte reclame bij het lezen

  Sommige mensen denken dat het gedrukte boek geen toekomst heeft. Maar niets is minder waar: het papieren boek is nog steeds een bestseller. Maar het wordt zelden in één ruk uitgelezen, en daarom is ook de boekenlegger of bladwijzer nog steeds heel populair om bij te houden op welke pagina je bent. Dat is voor jou een grote kans: zorg ervoor dat je klanten bij het lezen telkens aan jou denken en laat je eigen boekenleggers bedrukken die jouw persoonlijke handtekening dragen en tegelijkertijd heel nuttig zijn. Wij produceren voor jou de ideale reclamedrager: of je nu een boekenlegger met logo, kenmerkende slogan of zelfs met een foto wilt, wij verzorgen graag het drukwerk. Met gepersonaliseerde boekenleggers kan geen enkele klant meer om jou heen. Tijdens een ontspannen leesuurtje breng je jezelf en je bedrijf telkens weer subtiel onder de aandacht. Verrijk het dagelijks leven van je klanten en laat hen een lichtje opgaan - met persoonlijke boekenleggers van PRIMUS!

  Wij drukken boekenleggers geheel naar jouw wensen

  Een goede reclameboodschap zegt veel over jezelf en daarom bepaal je ook zelf wat onze experts op je boekenleggers mogen drukken. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken bij het ontwerpen, stellen wij je in onze onlineshop een handige template ter beschikking die je kunt downloaden. Je kiest zelf de elementen voor je boekenlegger: tekst, afbeeldingen of iets heel aparts - je kunt je creatief helemaal uitleven. Het is bijzonder effectief om je boekenlegger dubbelzijdig te laten bedrukken, dan komt je boodschap altijd over, hoe je het ook wendt of keert. Of je deze boodschap liever in zwart-wit of toch in full colour CMYK wilt hebben, laten we aan jou over, net als de keuze voor een luxe afwerking. Om ervoor te zorgen dat je boekenleggers lang mooi blijven, kun je ze laten voorzien van een laag druklak of een laag dunne folie. Daardoor is het oppervlak van de boekenlegger aanzienlijk beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Ons papier is van een uitstekende kwaliteit en bij uitstek geschikt voor het drukken van foto's. Voor jouw eigen persoonlijke boekenleggers hoef je alleen maar je template als drukklare pdf of in een ander compatibel formaat aan te leveren (alle geschikte formaten vind je in onze praktisch online calculator). Op die manier waarborgen wij dat ook jouw boekenlegger met foto goed overkomt en een professionele indruk bij je klanten achterlaat. Mocht je niet 100% tevreden zijn met onze standaardopties en wil je graag iets anders, dan kun je altijd contact opnemen met onze enthousiaste medewerkers. Wij zullen ons uiterste best doen om jouw ideeën en wensen in mooi drukwerk om te zetten!

  Boekenleggers drukken - een bestseller van PRIMUS

  Als onze experts jouw persoonlijke boekenleggers drukken, dan profiteer je meteen dubbel: je krijgt drukwerk van absolute topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze jarenlange ervaring en de moderne machines voor offsetdruk waarmee we werken, maken het mogelijk. Promoten met gepersonaliseerde boekenleggers is een voordelige en effectieve manier om reclame te maken. Tenslotte worden jouw boekenleggers bijna dagelijks vastgepakt en bekeken. Een kleine investering die zeker de moeite waard is! Om jouw boekenleggers te drukken gebruiken we uitsluitend de beste materialen en grondstoffen. Het eindproduct zal jou en je klanten gegarandeerd tevredenstellen. We nemen je bestelling snel in behandeling en sturen je een kant-en-klaar product. Je ontvangt je boekenleggers dus geheel uitgesneden en kunt meteen beginnen met het verspreiden. Een betere prijs-kwaliteitsverhouding vind je nauwelijks! Gun jezelf en je klanten een positieve leeservaring en bestel je eigen boekenleggers bij PRIMUS! Als onze experts jouw persoonlijke boekenleggers drukken, dan profiteer je meteen dubbel: je krijgt drukwerk van absolute topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze jarenlange ervaring en de moderne machines voor offsetdruk waarmee we werken, maken het mogelijk. Promoten met gepersonaliseerde boekenleggers is een voordelige en effectieve manier om reclame te maken. Tenslotte worden jouw boekenleggers bijna dagelijks vastgepakt en bekeken. Een kleine investering die zeker de moeite waard is! Om jouw boekenleggers te drukken gebruiken we uitsluitend de beste materialen en grondstoffen. Het eindproduct zal jou en je klanten gegarandeerd tevredenstellen. We nemen je bestelling snel in behandeling en sturen je een kant-en-klaar product. Je ontvangt je boekenleggers dus geheel uitgesneden en kunt meteen beginnen met het verspreiden. Een betere prijs-kwaliteitsverhouding vind je nauwelijks! Gun jezelf en je klanten een positieve leeservaring en bestel je eigen boekenleggers bij PRIMUS!