Klimaatneutral

2.706 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Klantenservice

Betaalmethoden

Bij PRIMUS kunt u gemakkelijk op 4 verschillende manieren uw drukwerk betalen:

1. Vooruitbetaling (kosteloos)

Vooruitbetaling vragen wij als u een nieuwe klant bent en als de waarde van de eerste bestelling onder de € 500,- excl. BTW (= € 595,- incl. BTW) ligt. Bestelt u nog eens of vaker, dan tellen wij het totaal bij elkaar op. Na verloop van tijd, als u regelmatig bestellingen boven de grens van € 500,- ex. BTW heeft, kunt u uw bestelling betalen na ontvangst van de factuur.

Bij vooruitbetaling kunnen wij helaas geen kortingen geven i.v.m. de hoge verwerkingskosten.

Vooruitbetalende klanten maken het bedrag dat op de opdrachtbevestiging vermeld staat over naar het aangegeven rekeningnummer. Vergeet niet het opdrachtnummer te vermelden!

De bovenstaande regeling geldt alleen voor bedrijven. Particuliere klanten kunnen uitsluitend bij vooruitbetaling bestellen.

Opgelet!

Wij beginnen pas met het produceren van uw opdracht als de vooruitbetaling op onze rekening is bijgeschreven. De in onze opdrachtbevestiging vermelde productietijd gaat pas in als de betaling op onze rekening is bijgeschreven!

Verschoven levertijden wegens vertraagde betaling (om welke reden dan ook) vallen buiten de verantwoordelijkheid van PRIMUS.

Het rekeningnummer voor voorafbetalingen is:

PRIMUS international printing GmbH
RABO Bank
IBAN: NL03RABO0127292713
BIC: RABONL2U

Betaling op rekening - GEEN vooruitbetaling (kosteloos)

Als u als nieuwe klant eenmaal 595,- euro, inclusief btw, bij ons hebt omgezet, hoeft u bij uw daaropvolgende bestellingen niet meer vooruit te betalen en kunt u op rekening bestellen. We controleren dan gratis uw kredietwaardigheid. Als uw kredietwaardigheid goed wordt bevonden, kunt u meteen op rekening en zonder vooruitbetaling betalen.

U voldoet uw facturen op de bankrekening van onze factormaatschappij:

abcfinance GmbH 
Deutsche Bank AG 
Konto-Nr.: 170 707 431
BLZ.: 370 700 60
IBAN: DE78 3707 0060 0170 7074 31
BIC: DEUTDEDK

0% drukkostenfinanciering (kosteloos)

Als factuurklant heeft u de keuze voor het betaalen van de factuur binnen 14 dagen met 2% betalingskorting of betaling binnen 60 dagen netto. Dit geldt niet voor eventuele speciale overeenkomsten.

Betaling per creditcard (kosteloos)

Particuliere en zakelijke klanten kunnen altijd per creditcard betalen. Creditcardbetalingen worden behandeld als vooruitbetalingen en zijn eveneens onderworpen aan de bepalingen van artikel 1.

Het te betalen bedrag is altijd het in het besteloverzicht gemarkeerde bruto totaalbedrag zonder aftrek.

Alle creditcardbetalingen ontvangen automatisch een transactie-ID, die we ook vermelden in de orderbevestiging die u van ons ontvangt.

Wij beginnen pas met de productie voor uw order na ontvangst van de bevestiging van uw betaling op onze rekening.

Opmerking:

Bij betaling per creditcard zijn we afhankelijk van de bepalingen en technische voorschriften van uw creditcardinstelling. We kunnen niet garanderen dat betaling per creditcard altijd technisch uitvoerbaar is. Als de betalingstransactie wordt afgebroken, keert u automatisch terug naar onze bestelpagina. U hebt dan de mogelijkheid om een andere betaalwijze te selecteren of nogmaals een creditcardbetaling te proberen. Er wordt niets van uw rekening afgeschreven, voordat de bestelling is afgerond.

Betaling per PayPal (kosteloos)

De betaling via PayPal is zowel voor particuliere als zakelijke klanten te gebruiken. Zij wordt behandeld als een vooruitbetaling en zo gelden ook hiervoor de bepalingen uit PUNT 1.

U moet een geregistreerde en geverifieerde Paypal-klant zijn om deze betalingswijze te kunnen gebruiken. De dienovereenkomstige bepalingen kunt U via de PayPal-website bekijken.

Te betalen is altijd de in het bestelformulier totale bruto bedrag zonder aftrek.

Alle Paypal-betalingen krijgen automatisch een transactie-ID, die ook in de reeds verstuurde opdrachtbevestiging genoemd staat.

Wij beginnen met de productie van Uw opdracht zodra de betaling op onze rekening bevestigd is. Bij betalingen zoals automatische afschrijving of transacties via een credit card wordt de betaling meestal direct bevestigd. Via GiroPay of een bankoverdracht is dit afhankelijk van de betreffende bank en kan zo vertraging opleveren.

Opmerking:

De afwikkeling van de betaling met PayPal is geheel afhankelijk van de bepalingen en technische uitvoering van PayPal. Wij kunnen niet garanderen dat PayPal altijd technisch uitvoerbaar is. In het geval van een betalingsstoring komt U automatisch weer bij ons terug bij het besteloverzicht en dan kunt U het daarna nogmaals proberen via PayPal of via een andere betalingsvorm. Er wordt niets van uw rekening afgeschreven, voordat de bestelling is afgerond.