Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Maak gebruik van de hele bandbreedte van reclameartikelen

Er bestaan de meest uiteenlopende manieren om uw reclame aantrekkelijk vorm te geven. Samen met u komen wij tot praktische reclameartikelen die niet alleen uw bedrijf een eigen gezicht geven, maar die ook nog functioneel en bruikbaar zijn. De eerste indruk telt en bedrukte reclameartikelen verzekeren dat u in de herinnering blijft bij uw klanten. Met een uitgekiende reclametechniek trekt u niet alleen nieuwe klanten over de streep, maar ook diegenen die eerst nog aarzelden. Wij helpen u een handje!

Als online drukkerij weten wij wat telt: eersteklas kwaliteit, een aantrekkelijke vormgeving en originaliteit. Op beurzen, bij evenementen en andere activiteiten trekt u de aandacht. U kunt uw point of sale voorzien van reclameboodschappen om nieuwe artikelen aan te prijzen of de aandacht te vestigen op spannende aanbiedingen.

Wij verzorgen ook het drukwerk voor brochures, roll-up banners en nog vele andere artikelen die onderdeel zijn van uw reclame. Met uniform drukwerk krijgt uw beursstand in uw eigen corporate design een professionele uitstraling. Uw bedrijf komt perfect tot zijn recht. Met de Flyerdruk ronden wij onze portfolio af en bieden u een uitgebreide selectie van uitstekende printmedia voor een briljant optreden.


Voor iedere gelegenheid het perfecte reclamemiddel

Reclamemiddelen kunt u op vele manieren gebruiken, als promotiemateriaal, of als ondersteunend materiaal bij evenementen. Voor iedere bedrijfstak is er een passende basis te vinden voor individuele reclame.

Bij Primus-Print.nl bedrukken wij inlegvellen voor cd- en dvd-doosjes, duimstokken, plastic kaarten, bierviltjes, drankblikjes, flessenhangers, cadeaupapier, fanklappers, bladwijzers, wobblers, sedkaarten, spiegelhangers, tafelkaarten, deurhangers en onderzetters in uw eigen favoriete design. U kunt het ideale reclamemiddel kiezen dat is afgestemd op de doelgroep. U krijgt de aandacht die u en uw producten of dienstverlening toekomt.

Reclame is een prima gelegenheid om creatief te zijn en met originele ideeën de belangstelling te wekken van potentiële klanten.

Wij helpen niet alleen bedrijven, maar ook modellen bij hun reclameactiviteiten. Met de kwalitatief uitstekende sedkaarten uit onze online drukkerij kunnen zij zich van hun beste kant laten zien. De volgende opdracht als model wacht al.


Onze service en voordelen
Aanbiedingen & Oplages

Simpel zelf samenstellen

altijd de beste aanbieding

Vanaf 1 tot 20.000 exemplaren

in alle oplages mogelijk

Bestandscontrole & verwerking

Optionele uitgebreide controle

door ons serviceteam van grafische specialisten

Instructies en werktekeningen

beschikbaar voor jouw drukwerk

Kostenloze standaard controle

en optimalisatie van de bestanden

Aannemen en verwerken

van PDF- , JPEG- of TIFF-bestanden

Bestellen & Betalen

Flexible betalingsmethoden

inclusief kopen op rekening

Online bestelbaar

24 uur per dag / 7 dagen in de week

Verzenden & Leveren

Gratis verzending

bij standaard levering

Neutrale verpakking

met jouw adres als afzender


Vaak gebruikt voor: Reclameartikelen in de praktijk

 • Reclameacties
 • Productpresentaties
 • Bedrijfspresentaties
 • Relatiegeschenken
 • Giveaways
 • Strooiartikelen
 • Beursgeschenken
 • Klantenwinning
 • Klantenbinding
 • Aandacht wekken
 • Fanartikelen
 • Sportartikelen
 • Benodigdheden voor verenigingen

Reclamemiddelen voor promotiestands

PVC pasjes printen van Primus-Print.nl

Leg cd's en dvd's neer op uw promotiestand. Deze zijn veelzijdig bruikbaar: als geluidsdragers voor muziek, luisterboeken, voor films of doe-het-zelf clips. Met een interessant inlegvel verzekert u de perfecte setting voor uw reclamemiddel.

U wilt uw vereniging promoten? Wat dacht u van fanklappers? Deze zijn uiterst veelzijdig in het gebruik, als fanklappers met een slogan die goed blijft hangen, als waaiers als het warm is, als bescherming tegen een zomers buitje of als onderleggers tijdens een spontane picknick. Fanklappers brengen vaart in het leven bij sportevenementen, maar ook in het bedrijf, bij klanten en zakelijke partners. Het voordeel is dat u over een groot oppervlak beschikt voor uw boodschap op een trendy reclamemiddel.

Plastic kaartjes kunt u bijvoorbeeld gebruiken als identiteitsbewijzen, lidmaatschapskaarten, clubkaarten, kaartjes voor evenementen, klantenkaarten, bonuskaarten, kortingskaarten of als vouchers. Laat uw fantasie de vrije loop met onze veelzijdig toepasbare plastic kaarten, hetzij bedrukt, hetzij als blanco kaarten voor een heel eigen vormgeving.

Reclameartikelen met het eigen logo laten bedrukken

tafeldisplays van Primus-Print.nl

Maak handig gebruik van reclame en laat uw printmedia bedrukken met uw eigen logo. Uw logo staat onopvallend en toch goed herkenbaar op het cadeaupapier waarin het geschenk voor uw medewerker met de lange staat van dienst verpakt is.

Drankblikjes en flessenhangers met uw eigen design zijn prima geschikt om reclame te maken voor dranken. Verschaf uw producten een eigen setting met uw logo.

Deurhangers zijn in hotels niet alleen praktische accessoires om informatie te geven, maar u kunt ze ook gebruiken om uw dienstverlening aan te prijzen. Spiegelhangers voor de auto en tafelkaarten doen het ook goed om de aandacht te vestigen op uw producten en dienstverlening. Maak reclame voor uw bedrijf met spiegelhangers in uw huurauto's of met fraaie tafelkaarten op het feestje.

In de boekhandel zorgen wobblers voor een beter overzicht. Bovendien verleiden zij de klanten ertoe een boek van de plank te nemen. Een POS met de perfecte reclamestrategie.

Reclamegeschenken naar eigen ontwerp laten bedrukken.

bierviltjes en onderzetters van Primus-Print.nl

Perfecte reclamegeschenken zijn, bijvoorbeeld, onderzetters, bladwijzers, bierviltjes of duimstokken.

Een duimstok in het eigen corporate design vestigt op een heel bijzonder manier de aandacht op uw ambachtelijke bedrijf. U laat u van uw praktische kant zien en dat komt goed aan bij de klanten die op uw vakbekwaamheid zullen vertrouwen.

Bladwijzers komen leerlingen en boekenwurmen altijd wel van pas. De bladwijzers met uw eigen design zijn een handig hebbedingetje voor geïnteresseerde klanten. Zij zullen zich uw zaak herinneren en weer terug komen.

Bierviltjes en onderzetters doen het altijd goed als reclamegeschenken. Iedereen zal uw reclame zien, op de onderzetter voor het glas water bij de vergadering of op het bierviltje op het zomerfeestje.

Uw reclameartikelen snel en eenvoudig bestellen

Met Primus-Print.nl is de vormgeving van uw reclameartikelen eenvoudiger dan ooit. Kies eerst het soort reclamemiddel. Voer dan de gewenste opties in de online calculator in. Er verschijnt onmiddellijk een opstelling van de kosten voor een nauwkeurige calculatie van uw budget.

Als u de bestelling hebt bevestigd, gaat u verder met de upload van de drukgegevens. Bij de betalingsmogelijkheden hebt u de keuze uit betaling vooraf, online overboeking, betaling met kredietkaart of via PayPal. Bij de gratis basis-check controleren wij uw bestanden om de onberispelijke kwaliteit van uw reclameartikelen te garanderen. Aansluitend ontvangt u per e-mail een bindende orderbevestiging en een opdrachtnummer. Uw project gaat rechtstreeks naar de drukker en wordt zo snel mogelijk op het aangegeven adres afgeleverd. U hebt nog een vraag? Ons deskundige team van de serviceafdeling adviseert u graag.