Klimaatneutral

2.330 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38


Papiergewicht berekenen

Bereken aan hand van onze papiergewicht rekenmodule handig en gemakkelijk het gewicht van het drukwerk.

Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?

Neem dan contact met ons op wij helpen je graag: + 31 (0) 53 7 44 00 38


Onze service en voordelen

Aanbiedingen & Oplages

Simpel zelf samenstellen

altijd de beste aanbieding

Vanaf 1 tot 20.000 exemplaren

in alle oplages mogelijk

Bestandscontrole & verwerking

Optionele uitgebreide controle

door ons serviceteam van grafische specialisten

Instructies en werktekeningen

beschikbaar voor jouw drukwerk

Kostenloze standaard controle

en optimalisatie van de bestanden

Aannemen en verwerken

van PDF- , JPEG- of TIFF-bestanden

Bestellen & Betalen

Flexible betalingsmethoden

inclusief kopen op rekening

Online bestelbaar

24 uur per dag / 7 dagen in de week

Verzenden & Leveren

Gratis verzending

bij standaard levering

Neutrale verpakking

met jouw adres als afzender

Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

Plastic kaarten voor veelzijdige en succesvolle marketing

Legitimatiebewijzen, naambadges of ponskaarten - vroeger was alles van karton en vergankelijk. Er traden al snel slijtageverschijnselen op, de technische mogelijkheden waren begrensd, er werd veel geproduceerd en nog meer weggegooid. Tegenwoordig is er plastic, en ondanks zijn vaak slechte naam verricht het in de juiste vorm ware wonderen! Bij ons heeft u een ruime keuze uit plastic kaarten in alle mogelijke uitvoeringen. Ontwerp uw eigen legitimatie- of ledenpasjes, individuele klantenkaarten, persoonlijke deuropeners of betaalmiddelen. Onze bedrukte plastic kaarten worden precies afgestemd op uw behoeften, hebben een aantrekkelijk uiterlijk en zijn bijzonder praktisch in gebruik. Hoogwaardige kaarten met chip of magneetstrip werken met veel verschillende coderings- of leessystemen en zijn een effectief hulpmiddel voor talloze toepassingen. Een ongecompliceerde toegangscontrole voor gevoelige ruimtes, een betrouwbare urenregistratie voor uw medewerkers, het bijhouden van klantprofielen, en nog veel meer kan met het gebruik van individuele plastic kaarten worden ingericht, uitgevoerd en vergemakkelijkt. Daarbovenop komt nog een sterk wervend effect wanneer u de kaarten voorziet van uw eigen persoonlijke design!

Bij ons is de keuze aan u - maak daar gebruik van!

Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwerp uw kaarten precies zoals u dat graag wilt. Op onze shoppagina's kunt u uw eigen droomproject gemakkelijk configureren door verschillende combinaties uit te proberen in onze online calculator. Kies voor een standaardkaart van plastic met daarop een door u ontworpen opdruk of maak gebruik van de professionele ondersteuning van ons ervaren designteam dat u met een eersteklas ontwerp zal charmeren. RFID- of smartchips maken van de eenvoudige kaart een krachtige tool om deuren te openen of gegevens op te slaan. Indien gewenst nemen onze technische medewerkers het coderen van de magneetstrips of chips volgens uw instructies van u over. Er kunnen ook chips en magneetstrips worden gecombineerd voor dubbele efficiëntie. Plastic kaarten met perforatie kunnen gemakkelijk aan een koord of clip worden bevestigd - zo zijn uw kaarten altijd binnen handbereik en raken ze niet kwijt. Een schrijfvlak maakt het mogelijk om uw kaart met een gewone balpen te beschrijven, zodat uw klanten de kaart ter identificatie gemakkelijk en zonder uitvegen kunnen ondertekenen. Als alternatief voor de handtekening hebben we ook barcodekaarten die zijn voorzien van een unieke streepjescode. Om ze bijzonder handzaam te houden zijn de kaarten vervaardigd uit extra dun plastic dat wij in verschillende diktes op voorraad hebben. (NB: Wanneer u voor een kaart met chip kiest, is er om technische redenen een bepaalde minimale dikte vereist.) Ook bieden we u blanco witte kaarten aan, die u met een kaartenprinter zelf kunt bedrukken.

Wij werken snel en betrouwbaar

Het maakt niet uit naar welk model uw voorkeur uitgaat; alle individuele plastic kaarten worden geproduceerd volgens de hoge kwaliteitsstandaard van onze firma. De gebruiksmogelijkheden van onze kaarten zijn haast onbeperkt. Deel de kaarten uit onder uw klanten en medewerkers, optimaliseer voorheen omslachtige administratieve processen en verleen uw bedrijf extra professionaliteit. Deelnamekaarten voor tijdelijke reclameacties, club- en vip-kaarten, bezoekerspasjes, toegangspassen, sleutelkaarten, schoolpasjes en nog veel meer - bij ons beschikt u al vanaf kleine aantallen over passende kaarten voor iedere gelegenheid. Ook de eenvoudige standaarduitvoering is al effectief, maar voorzien van een gegevenschip of magneetstrip verkrijgen onze kaarten nog meer waarde als hulpmiddel dat ieder detail zorgvuldig voor u vastlegt. Bestel vandaag nog uw plastic kaarten en profiteer al snel van de talrijke voordelen! Wij verwerken uw opdrachten binnen enkele dagen en sturen de kaarten veilig verpakt en direct gebruiksklaar naar het door u opgegeven adres.