Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Kartonnen display berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Kartonnen display

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Formaat

  Minimale formaat: 30 cm x 150 cm
  Maximale formaat: 92cm x 192 cm

  Zorg dat de afmetingen van het gewenste ontwerp binnen de aangegeven minimale - en maximale formaten past.
  Het maximale formaat zorgt nog voor een optimale stabiliteit. Het minimale formaat is nodig om het achter aangebrachte steunsysteem compleet te bedekken.

  De display is gemakklijk in te klappen en te vervoeren

  Druk
  Eenzijdig 4/0 bedrukt
  Materiaal
  Dubbelzijdig wit gelaagd golfkarton (EB 2.3 Kraftliner wit)

  Rugsteun:

  De rugsteun is onbedrukt en heeft een formaat van
  25 cm x 144 cm.

  De rugsteun wordt door ons aan het ontwerp vast gemaakt. De display wordt afgewerkt geleverd.

  Verwerking
  Naar het gewenste ontwerp kan er gekozen worden of het ontwerp bestaat uit een rechthoekig formaat of dat het ontwerp in een eigen gewenst figuur uitgesneden moet worden.
  Snijkanten
  Wij maken om uw ontwerp een ca. 5mm breedte witte rand aan. Deze rand zorgt er voor dat details en onderdelen aan de buitenkant van het ontwerp niet wegvallen en het ontwerp zo geschikt is voor het figuurlijk uitsnijden.

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Kartonnen displays drukken: reclame met een persoonlijke touch

  Levensgrote kartonnen displays zijn een echte blikvanger en als reclamemiddel heel geschikt om alle aandacht te trekken. Onze experts maken reclamedisplays en stoepdisplays volgens jouw wensen en zodat jouw boodschap op beeldende wijze wordt overgebracht. Onze kartonnen figuren zijn van hoogwaardige kwaliteit en komen bijzonder exclusief over. Voor jouw klanten is dat letterlijk reclame om aan te raken, want de boodschap komt direct bij de ontvanger binnen wanneer de klant oog in oog staat met de cardboard cutout. Of het nu gaat om mensen of bepaalde voorwerpen, bij ons kun je kartonnen displays laten drukken die precies datgene afbeelden wat jij voor ogen hebt. In de briljante drukkwaliteit die je van PRIMUS gewend bent. Onze unieke reclamedisplays A1 produceren wij al vanaf een minimum oplage van slechts 1 stuk. Geef je promotie dus een echte boost en koop een op maat gemaakte kartonnen display! Wij bieden alle opties om jouw individuele product geheel op basis van jouw wensen samen te stellen. Zo eenvoudig kan reclame met een persoonlijke touch zijn.

  Kartonnen displays drukken en profiteren van extra service

  Om ervoor te zorgen dat jouw reclamedisplays er precies zo uitzien zoals jij je dat voorstelt, kun je jouw eigen drukontwerp maken en deze als pdf-document in hoge resolutie naar ons sturen. Op onze productpagina's vind je diverse voorbeelden om alvast inspiratie op te doen. Je drukbestand wordt in ieder geval op de belangrijkste punten gecontroleerd om grote fouten uit te sluiten. Een uitgebreide bestandscontrole kun je als optie aanvinken in onze praktische online calculator. Indien gewenst verzorgen wij tegen een kleine vergoeding ook de volledige vormgeving van je stoepdisplay. In dat geval hebben we van jou alleen eventueel logo's, foto's en teksten nodig, de rest doen wij! Als je kartonnen displays laat drukken door onze professionals, zet je in op moderne techniek en jarenlange ervaring. Het resultaat ziet er natuurlijk net zo professioneel uit, dat spreekt voor zich. Je kartonnen displays drukken wij op dubbelzijdig gelamineerd wit golfkarton van uitstekende kwaliteit. Dat is de ideale basis voor een enkelzijdige, digitale full colour druk in topkwaliteit. Het resultaat is een opvallende cardboard display die zeker een goede indruk achterlaat: stevig, kleurrijk en origineel. Jij bepaalt of we je display uitsnijden als een rechthoek of alle randen netjes bijsnijden. Dat laatste ziet er heel karakteristiek uit en geeft de cardboard display extra uitstraling. Houd er wel rekening mee dat het technisch gezien niet mogelijk is om scherpe hoeken of heel fijne details uit te werken. Om ervoor te zorgen dat de display toch een levendige indruk maakt, voorzien wij hem gratis van een vloeiend verlopende rand. Hierdoor zien alle details er mooier uit en maakt de display in zijn geheel een verzorgde indruk.

  Reclame die je snel neerzet: wij drukken jouw kartonnen displays in topkwaliteit

  Wij leveren jouw reclamedisplays kant-en-klaar. Dat wil zeggen, inclusief onbedrukte rugsteun. Je kunt dus meteen aan de slag met je nieuwe reclamemiddel. Voor de levering vouwen wij jouw kartonnen display één keer. Maar maak je geen zorgen, als hij rechtop staat is daar niets meer van te zien. We drukken jouw kartonnen displays binnen enkele dagen nadat wij jouw drukklaar bestand en akkoord hebben ontvangen. Je krijgt de displays gratis bij je thuis of op kantoor bezorgd. Voor optimale stabiliteit van je kartonnen display adviseren wij het maximum formaat te nemen. Om je display eenvoudig te transporteren kan hij gewoon worden in- en uitgeklapt. Kleiner dan het minimum formaat kunnen wij je display helaas niet produceren, anders zou de steun aan de achterkant zichtbaar zijn. Heb je een vraag of een speciale wens? Neem gerust contact met ons op. Ons team van enthousiaste en deskundige medewerkers staat klaar om je van advies te dienen en al je vragen te beantwoorden!