Klimaatneutral

2.706 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Sedkaarten berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Sedkaarten

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Druk
  Beide zijdig een of vier kleuren in Full colour.
  Papierkwaliteit
  300g mat MC (andere papiersoorten op aanvraag).
  Afwerking

  Uw sedkaarten worden standaard dubbelzijdig afgewerkt met een vuilafstotende matte coating.

  Ook bieden wij verschillende laminaat soorten als afwerking aan.

  • glanzend laminaat
  • mat laminaat
  • Krasbestendig laminaat
  • Soft-touch-laminaat

  Zo krijgt Uw sedkaarten een bijzonder edele look en touch.

  Verwerking
  Enkele kaarten rondom schoongesneden.
  Dubbele kaarten asl 4 pagina's in het midden gerillt en gevouwen.

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Comp cards drukken voor een professionele casting

  Je bent bijzonder en dat zie je meteen, ten minste op onze comp cards. Het team van PRIMUS zorgt er met zijn kennis en ervaring voor dat jouw comp card fotoshoot een succes wordt. Wij laten je foto's optimaal tot hun recht komen, zodat jij er op je best uitziet. Op onze enkele en dubbele cards steel jij de show! Ga de uitdaging aan en kies voor onze catwalk van premium papier, mat gestreken en voorzien van een luxe afwerking! Maak indruk, trek de aandacht en zorg ervoor dat jij in het middelpunt staat! Laat je comp cards door ons drukken, dan zorgen we er samen voor dat jouw carrière een boost krijgt. Met professioneel gedrukte comp cards die jouw persoonlijkheid weerspiegelen gaan alle deuren voor je open. Om te voldoen aan jouw eisen, zetten wij in op onze én jouw kwaliteiten: jij vertelt ons je wensen en wij maken het product dat jij wilt! Ontdek jezelf in een nieuw licht - met professioneel gedrukte comp cards van PRIMUS.

  Op onze comp cards laat je je van je beste kant zien!

  In het modellenwerk hangt veel af van de eerste indruk die je maakt en vaak zijn je comp cards het eerste wat een toekomstige opdrachtgever van je ziet. Laat dus niets aan het toeval over! Jij kent je sterke punten tenslotte het beste, en daarom bepaal je zelf welke foto's wij op jouw comp cards drukken. Kies het passende formaat en bepaal of je de voorkeur geeft aan een enkele of dubbele fotokaart. Een dubbele kaart met vier zijden biedt veel ruimte en laat jouw foto's optimaal tot hun recht komen, maar ook onze enkele fotokaart met voor- en achterzijde is een prima optie. Bovendien heb je keus uit de papierformaten A5 en A4. Vooral het laatste formaat komt heel goed over. Voor alle varianten stellen we praktische templates ter beschikking die je kunt downloaden en waarmee je net zolang kunt oefenen totdat alle foto's precies op de juiste plek staan. Zo kun je heel gemakkelijk een ontwerp voor jouw comp cards maken, wat je vervolgens bij voorkeur als pdf in een hoge resolutie aanlevert. Met behulp van onze gebruiksvriendelijke online calculator kun je zelf heel eenvoudig je gewenste product samenstellen: wil je een bedrukking in subtiel zwart-wit of liever in full colour indruk maken? Welke afwerking past bij jouw stijl? Jij alleen bepaalt op welke manier jouw comp cards worden gedrukt. Mis je een optie, dan kun je altijd contact opnemen met onze enthousiaste medewerkers.

  Comp cards van professionals, voor professionals

  Voor het geld hoef je het niet te laten, want voor onze comp cards hoef je niet diep in de buidel te tasten. In onze onlineshop bieden wij je absolute topkwaliteit voor een kleine prijs. Wij beschikken over jarenlange ervaring en geavanceerde machines voor offsetdruk, zodat wij in staat zijn comp cards tegen de beste voorwaarden te drukken. Het resultaat is een kwalitatief hoogwaardig en uniek product dat wij gebruiksklaar leveren, compleet met luxe afwerking, netjes uitgesneden en indien gewenst ook gerild en gevouwen. En het beste is dat wij supersnel leveren. Nadat wij jouw akkoord drukklaar hebben ontvangen, duurt het maar een paar dagen voordat je jouw eigen comp cards krijgt thuisbezorgd. Om ervoor te zorgen dat er niets fout gaat, is een basischeck van je drukbestand inbegrepen bij de prijs. Als je dat graag wilt, kunnen we jouw bestand voor een kleine toeslag ook onderwerpen aan een uitgebreide controle. Op die manier weet je zeker dat je comp card er uiteindelijk ook zo uitziet zoals jij je dat hebt voorgesteld. We kijken uit naar je bestelling!