Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Steeds een overzicht van alle afspraken met kalenders van Primus-Print.nl

Ook in het digitale tijdperk komen kalenders nog steeds van pas bij de planning voor de komende weken en maanden.  Op die manier ziet u belangrijke afspraken en verjaardagen niet meer over het hoofd en bewaart u het overzicht over wat er gaat komen. Als alle belangrijke afspraken op de kalender staan, kunt u zich helemaal op de dagelijkse activiteiten concentreren zonder er over hoeven na te denken. Primus-Print.nl heeft een hele serie uiteenlopende kalenders in verschillende afmetingen en formaten die geschikt zijn voor diverse soorten gebruik. In onze online drukkerij vindt u het passende product voor iedere behoefte, zoals tafel-, brochure- of maandkalenders. Natuurlijk kunt u alle kalenders die wij aanbieden personaliseren om uw persoonlijke voorkeuren te benadrukken of om uw bedrijf perfect te presenteren bij uw zakelijke relaties.


Eigenschappen en voordelen van deze producten

Kalenders vallen gegarandeerd in het oog en zijn dan ook een favoriete reclameplatform voor bedrijven. Een kalender heeft steeds een praktische functie, waar hij ook staat, hangt of ligt. Waarom dan niet uw reclameboodschap en uw bedrijf onder de aandacht brengen met een kalender? Primus-Print.nl maakt dit mogelijk dankzij een grote keuze uit verschillende modellen. Welke vorm u ook kiest, een kalender heeft een niet te overtreffen voordeel: klanten en zakelijke relaties zullen u een jaar lang blijven herinneren.


Onze service en voordelen
Aanbiedingen & Oplages

Simpel zelf samenstellen

altijd de beste aanbieding

Vanaf 1 tot 20.000 exemplaren

in alle oplages mogelijk

Bestandscontrole & verwerking

Optionele uitgebreide controle

door ons serviceteam van grafische specialisten

Instructies en werktekeningen

beschikbaar voor jouw drukwerk

Kostenloze standaard controle

en optimalisatie van de bestanden

Aannemen en verwerken

van PDF- , JPEG- of TIFF-bestanden

Bestellen & Betalen

Flexible betalingsmethoden

inclusief kopen op rekening

Online bestelbaar

24 uur per dag / 7 dagen in de week

Verzenden & Leveren

Gratis verzending

bij standaard levering

Neutrale verpakking

met jouw adres als afzender


Keuze van het juiste soort kalender

Compact formaat en effectief reclame maken

Compacte kalenders, zoals tafelkalenders, zijn terecht veel gebruikte en gewaarde reclamemiddelen. Je kunt ze snel en gemakkelijk een plaatsje geven op een bureau of sideboard. Met een individuele tafelkalender legt u een reclameboodschap volgens uw eigen vormgeving bij uw klanten op tafel of u doet uw medewerkers een plezier met een handig cadeautje dat iedere dag weer van pas komt. Bij de productie maakt Primus-Print.nl gebruik van hoogwaardige materialen en hecht veel waarde aan de kwaliteit van het drukwerk.


Veel gebruikt: kalenders in de praktijk

 • Agenda
 • Dagplanner
 • Jaarplanner
 • Seizoenskalender
 • Afvalkalender
 • Bedrijfskalender
 • Reclamekalender aan het einde van het jaar
 • Maandkalender
 • Muurkalender
 • Fotokalender
 • Vakantieplanner
 • Posterkalender

Vragen die klanten veel stellen

Hoe kan ik mijn maandkalenders het beste versturen?

Voor een perfecte verzending kunt u ook kartonnen kalenderenveloppen bestellen als toebehoren. De exacte pasvorm biedt een perfecte bescherming voor uw kalenders. Het golfkarton voorkomt kreuken van de kalenders tijdens de verzending.

Is de binding van invloed op het drukbeeld?

De wire-o-binding neemt slechts weinig plaats in beslag bij het drukbeeld. Bij het aanleggen van uw drukgegevens moet u daarom rekening houden met een veiligheidsbereik van 10 mm aan de kant van de binding om te voorkomen dat de perforatie door belangrijke delen van de inhoud gaat. Ter oriëntatie kunt u gebruik maken van onze maattekeningen of gratis sjablonen die als download bij de verschillende producten beschikbaar zijn.

Wat wordt bedoeld met afdekfolie bij wandkalenders met wire-o-binding?

Deze afdekfolie is een extra ‘kalenderblad’ dat wij nog voor het dekblad als eerste blad aanbrengen. Deze folie is transparant, zodat het drukbeeld zichtbaar is. Tijdens de verzending beschermt de folie uw kalenders tegen verontreinigingen en zorgt bovendien voor een nog luxere uitstraling.


Overzichtelijk, decoratief en handig

Onze maandkalenders zijn de favorieten onder onze kalenders omdat ze vanwege hun indeling zeer overzichtelijk zijn. Al naargelang de uitvoering hebt u overzicht over 3 tot 4 maanden, zodat u heel snel kunt zien op welke termijn u een afspraak kunt plannen. In combinatie met uw eigen ontwerp van de koptekst is dit soort kalender het ideale reclamegeschenk. Bij onze multiblokkalenders hebt u bovendien de ruimte om bij iedere maand belangrijke informatie over uw bedrijf onder te brengen. Dit alles drukken wij voor u op stevig papier en met een hoge mate van kwaliteit van het drukwerk zodat wij u een jaar lang plezier zult hebben van de kalender.

De klassieke wandkalender

De wandkalender in de meest uiteenlopende formaten geldt als het klassieke product onder de kalenders. Als hij op een goede plek hangt, is al een blik in het voorbijgaan genoeg om te zien welke afspraken of verjaardagen eraan gaan komen. Om ook nog de herinnering aan uw bedrijf bij klanten of zakelijke partners op te roepen is een goed geplaatste reclameboodschap van onschatbare waarde. Bij Primus-Print.nl stemmen wij uw wandkalenders helemaal af op uw wensen en voorbeelden voor een perfecte presentatie van uw bedrijf. Wandkalenders met meerdere bladen bieden veel ruimte voor uw ideeën. Dankzij de uiteenlopende afmetingen en formaten beschikt u over de nodige ruimte voor uw bedrijfspresentatie, waarbij u ook nog een mooie blikvanger creëert voor uw medewerkers thuis of voor de zakelijke ruimten van uw klanten of zakelijke partners. Een speciaal soort karton biedt een stevige basis voor de wandkalender zodat de ontvangers er 12 maanden lang plezier aan zullen beleven.

Heel elegant

Brochurekalenders zijn een heel elegante, esthetisch aantrekkelijke en informatieve versie van de kalender. Net als met een fotoboek, wekt u iedere maand weer het enthousiasme van klanten of medewerkers met mooi vormgegeven kalenderbladen. Wij kunnen de motieven en foto's in mat of in glans afdrukken. Omdat het ontwerp van de kalender op uw wensen kan worden afgestemd, krijgt u met medewerking van Primus-Print.nl de beschikking over een elegant product van hoge kwaliteit dat over de hele linie overtuigt en uw boodschap optimaal weergeeft.

Bijzondere attenties voor de Kerst

Steeds weer wordt u tegen het einde van het jaar geconfronteerd met de vraag waarmee u klanten zou kunnen verrassen. Wees uw concurrenten te vlug af en doe adventskalenders cadeau. Met deze uitvoering onderscheidt u zich al een paar dagen of zelfs weken eerder van de grijze massa. Maak gebruik van de 24 deurtjes en verras uw klanten iedere dag met een kleinigheid. Dat kan met een fantasierijke spreuk of een waardebon voor uw producten. U ontwerpt uw favoriete motief, stuurt het naar ons op en wij nemen de uitvoering voor onze rekening. Binnen de kortste keren houdt u een blikvanger voor de Kerst in handen.

Nu de verscheidenheid aan kalenders bij Primus-Print.nl bekijken

Als u een keuze hebt gemaakt voor een bepaald soort kalender, maakt u in de productconfigurator een voorstelling van hoe uw kalender eruit moet gaan zien. Afhankelijk van het model, kunt u kiezen uit verschillende formaten, staand of liggend, papiersoorten en opties voor veredeling.
Met name in de huidige tijd is een personalisering van kalenders van groot belang om u te onderscheiden van de concurrentie. Daarom kunt u in de online calculator uw eigen ideeën configureren en vervolgens zullen wij uw creatieve concepten omzetten in een product. U weet precies hoe de kalender als reclamegeschenk van uw bedrijf aan uw klanten eruit moet zien? Dan kunt u ons een drukbeeld opsturen of het project bespreken met onze klantenservice. Uniekheid en kwaliteit staan bij Primus-Print.nl helemaal bovenaan. Vandaar dat onze klantenservice 7 dagen per week, van 7 tot 24 uur, voor u bereikbaar is en u deskundig adviseert, over kalenders, brochures of flyers. Primus-Print.nl is de partner met wie u contact opneemt als het online drukwerk moet zijn.