Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Vloersticker berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Vloersticker

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Formaat
  • Verschillende standaard formaten om uit te kiezen

  of

  • Een eigen wensformaat ingeven - met minimaal formaat: 20cm x 20cm Maximaal formaat: Korte zijde maximal 135 cm, lange zijde maximaal 1000 cm

   Grotere afmetingen op aanvraag mogelijk.
  Druk
  Voorkant 4/0 bedrukt.
  Materiaal
  witte sterk hechtende PVC-folie
  Afwerking

  Vloerstickers worden altijd met een special gecertificeerd anti-slip laminaat (speciale PVC folie, doorzichtig met zandkorrelstructuur) afgewerkt.

  De vloerstickers kunnen hierdoor zonder gevaar gebruikt worden en het drukwerk wordt hierdoor nogeens extra beschermt tegen slijtage.

  Verwerking
  Naar wens kunnen wij de vloersticker naar een eigen gewenste contourvorm binnen het gekozen formaat maken. De gewenste contourvorm mag niet groter zijn dan het gekozen formaat.

  Leg de contour aan als een extra steunkleur "Contourvorm" aan, die je als alternatieve kleur van CMYK 0/100/0/0 defineert. Later moet de steunkleur compleet op overdruk (OPM1), anders wordt deze als witte lijn in het drukbeeld zichtbaar. De contour mag alleen uit een gesloten vector ruimte bestaan . Verwerk de contour al in het bestand, een apart bestand de contour kunnen wij niet verwerken.

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Vloerstickers drukken - kleurrijke wegwijzers voor uw klanten

  "De weg is het doel!" zou de Chinese filosoof Confucius hebben gezegd. Wij vinden dat de man gelijk heeft - vooral wanneer die weg met vloerstickers van PRIMUS is geplaveid. Die zien er vlot uit, wekken veel interesse en zorgen ervoor dat de grauwe vloer in een handomdraai een bonte reclameruimte wordt. Onze stickers zijn geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. Dankzij een effectieve antisliplaag vormen ze ook bij vochtig weer geen risico. Maar uw grootste voordeel is de exclusiviteit: ons team van professionals kan vloerstickers voor u drukken die er precies zo uitzien als u wilt! Onze vloerstickers vormen een pad in uw richting en brengen u nieuwe en terugkerende klanten. Probeer het uit en ontwerp uw eigen vloerstickers voor reclame in een bijzondere vorm - het gewenste effect zal niet lang op zich laten wachten. Wanneer u de juiste vloerstickers laat drukken gaat niemand meer aan uw aanbod voorbij. Met vloerstickers van PRIMUS geeft u op korte en middellange termijn een nieuwe impuls aan uw reclameacties!

  Vloerstickers drukken naar uw eigen ontwerp

  Het maakt niet uit of uw voorkeur uitgaat naar indoor vloerstickers (voor gebruik binnen) of outdoor vloerstickers (voor gebruik buiten): onze gemakkelijk te gebruiken online rekenhulp biedt u alle opties die u nodig heeft voor uw eigen drukontwerp. En het beste is dat u daarmee op ieder gewenst tijdstip kunt beginnen! Wij bieden u verschillende standaardformaten van DIN A3 tot DIN A0, maar leveren op aanvraag ook graag diverse speciale formaten. Uw zelf vormgegeven vloerstickers drukken wij full colour op een wit, sterk klevende PVC-folie, die wij bovendien van een speciaal antislip-laminaat voorzien - uiteraard gecertificeerd voor verzekering! Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kunnen uw klanten zonder bezwaren of risico's over uw vloerstickers lopen. De deklaag zorgt bovendien voor een sterk verminderde slijtage, wat uw vloerstickers een aanzienlijk langere levensduur geeft. De nabewerking verloopt met de beproefde kwaliteit van PRIMUS - indien gewenst voorzien we uw vloerstickers ook van een opvallende uitsnede waarmee het design er nog beeldender en levendiger uitziet. Servicetip: u heeft weinig tijd of ervaring met grafische vormgeving? Maak dan gebruik van onze voordelige ontwerpservice! Ons betrokken serviceteam ontwerpt uw persoonlijke vloerstickers graag voor u - uiteraard in nauw overleg met u.

  Vloerstickers drukken tegen aantrekkelijke prijzen

  Als kwaliteitsbewuste fabrikant voelen we ons ook verantwoordelijk voor de kwaliteit van uw vloerstickers en we zetten alles op alles om u altijd topproducten te leveren tegen fantastische prijzen. Dat garanderen onze jarenlange ervaring en de hypermoderne offset drukmachines die wij voor al uw opdrachten gebruiken. Bovendien staan we altijd open voor uw wensen en beschikken we over veel flexibiliteit. Indien u in onze online rekenhulp een optie mist, kunt u hiervoor gewoon een individuele aanvraag versturen - dan vinden we samen zeker weten de perfecte oplossing! Het drukken van vloerstickers is niet duur maar wel zeer effectief: fraaie kleurvlakken op de vloer vallen gegarandeerd op en wekken de nieuwsgierigheid al van verre. Maak reclame voor kortlopende kortingsacties, wijs de weg naar een heropening, jubileum of ander bijzonder evenement. Voor welke kleuren u ook kiest, vloerstickers van PRIMUS vormen altijd een rode loper die uw klanten verwelkomt. Wij leveren uw bestellingen doorgaans binnen enkele werkdagen na het vrijgeven van de druk, zodat u ook op korte termijn bonte acties kunt inplannen en het enthousiasme van uw klanten kunt wekken. Laat u overtuigen!