Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Inpakpapier berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Werktekening voor Inpakpapier

  Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


  Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
 • Product informatie
Vragen over het product?
Offerte op maat aanvragen
Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
Technische beschrijving
Product
Ontwerp je eigen inpakpapier, je eigen design dus helemaal eenmalig.
Formaat
Tussen de grootste maat (92 x 67 of 90 x 64 cm) en de kleinste maat(44 x 63 cm) in kan elke afmeeting gekozen worden.
Druk
4/0 kleuren Fullcolour (eenzijdig)
Materiaal
Verschillende materialen verkrijgbaar:
 • 100 grs mat MC
 • 100 grs glanzend MC
 • 115 grs mat MC
 • 115 grs glanzend MC
 • 90 grs Offsetpapier wit
Opmaakservice
Voor een voordelige prijskunnen wij het produkt naar wens opmaken.
Verwerking
Het inpakpapier word op eindformaat gesneden en plano verpakt geleverd.

Technische wijzigingen voorbehouden!

Inpakpapier voor Bedrijfsklanten: Zet je bedrijfskenmerk of logo al bij het geven van een cadeau in een goed licht

Niemand weet wat er in zit maar weet wel gelijk waar het vandaan komt. Pak de cadeaus gelijk als je klanten ze kopen in en laat zo zien waar het vandaan komt. Bij Primus-Print kunnen wij inpakpapier met jouw CI, slogan of je reclame bedrukken. Met weinig moeite kan je met kerst, pasen, valentijnsdag, moederdag of ook met verjaardagen en bruiloften je merk laten zien.

Inpakpapier voor privé klanten: voor de kerst, buriloften en verjaardagen

Hoe zouden familie en vrienden reageeren als ze een cadeau met jou eigen design kregen. Dat kan een vakantiefoto, familiefoto, fotos van zelf getekende beelden van de kinderen of een ander design. De mogelijkheden zijn grenzeloos. Als je zelf niet de mogelijkheid hebt om een ontwerp te maken stuur ons een foto en wij maken een opmaak voor een klein bedrag. Geef een maat aan en wij herhaalen dan het motiev tot de papierboog vol is. Maakt niet uit of het voor kerst, een verjaardag of andere feestjes je gaat met eigen inpakpapier iedereen verrassen!
Ook cadeaus voor een bruiloft kunnen zo individueel en uniek worden. Wij bieden 3 soorten Papier aan: een glanzend gestreken, een mat gestreken en een offsetpapier met bijzondere haptische touch. Het MC papier bieden wij in 100 en 115 grs aan. Het Offsetpapier hebben wij hiervoor in 90 grs. Deze soorten kunnen uitstekend gevouwen en verwerkt worden. Verder heb je de optie om tussen de kleinste maat (44x 63 cm) en de grootste(92 x 67 cm) elke maat te kiezen. Dat heeft het voordel dat als je altijd pakjes in dezelfde maat verpakt je ze zonder verder te knippen en zonder onnodig afval kunt inpakken. Bestell je producten bij de proffessional voor reclamemiddelen en promotieartikelen- Primus-Print heeft de juiste producten voor jou bedrijf!

Inpakpapier met eigen opmaak bij Primus-Print

Als je je cadeaus vanaf nu met uniek inpakpapier in wil pakken dan is Primus-Print de juiste partner. Als de hier aangegeven maximaale oplaage niet genoeg is bieden wij zover mogelijk doormiddel van de “individueele aanvraag” ook hogere oplages aan. Wij bieden ook reeds verpakte blikjes met drank aan. Zet met Primus-Print op kwaliteit en snelle levering! Voor elk event altijd de passende reclamemiddelen voor jou actie.