Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Kanaalplaten berekenen

Product
Accessoires en toebehoren
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Kanaalplaten

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Formaat
  Uit verschillende standaard formaten te kiezen.
  Druk
  Eenzijdig 4/0 Full colour bedrukt.
  Materiaal

  Witte Polypropyleen (pp) -Kanaalplaat met 'Kanaalstructuur'. Kanaalplaten met 'Kanaalstructuur' is een aan de binnenkant door een kanalenstructuur verstevigd plaatmateriaal. Zeer licht en stevig.

  Te kiezen uit 3 verschillende uitvoeringen:

  • Dikte 3mm – 450 g/m²
  • Dikte 3,5mm – 600 g/m²
  • Dikte 5mm – 1050 g/m²

  of optioneel

  Witte Polypropyleen (pp) -Kanaalplaat met 'Honingraadstructuur'.De binnenkant van het materiaal bestaat uit een stabiele honingraadstructuur en is bijzonder robuust en duurzaam.
  • Dikte 3,3 mm - 900 g/m² -
   Brandvertragend (B1-gecertificeerd)
  Materiaaleigenschappen

  Kanaalplaten zijn ondanks hun lage gewicht enorm stabiel en robuust. Het materiaal is weersbestendig en scheurvast.

  Ze zijn zeer licht en stevig. De kanaalplaten worden daarom vaak ingezet als alternatief voor posters en kartonen afichers voor verkiezingen. De platen laten in tegenstelling tot de hiervoor genoemde producten niet los, vervagen niet en hoeven niet extra te worden nageplakt.

  De eigenschappen in een overzicht:

  • Licht gewicht
  • Hoge stabiliteit en robuustheid
  • Weerbestendig
  • Scheurvast
  • Duurzaam - Te hergebruiken
  Toepassingen
  Kanaalplaten met 'Kanaalstructuur' worden voornamelijk voor buiten gebruikt. erg veelzijdig en voor veel toepassingen goed geschikt, zoals instore communicatie, presentaties en makelaarsborden. Tegenwoordig worden ze ook vaak gebruikt voor verkiezingsposters. Ze zijn ook geschikt voor binnen gebruik. Kanaalplaat met 'Honingraadstructuur' worden voornamelijk gebruikt als posters voor buiten, zoals bijv aankondigingsposters en verkiezingsposters. Wegens het B1-Certificaat(zeer brandvertragend) ook ideeal voor binnen gebruik.
  Verwerking
  Optioneel kunnen de kanaalplaten van een eigen contour worden voorzien.

  Kies hier het formaat van het bord zo uit, dat de contourvorm binnen het gekozen formaat uitgesneden worden kan.

  Let hierbij op, dat bij het door u gekozen ontwerp een minimale hoek afstand van 4 mm gekozen worden kan. Een kleinere hoekafstand is wegens technische redenen niet mogelijk. Hou een zekerheidsafstand van 4 mm aan tussen het te bedrukken opervlak en de uit te snijden contourvorm. De contourvorm kan licht afwijken.

  Leg de contour aan als een extra steunkleur "Contourvorm" aan, die je als alternatieve kleur van CMYK 0/100/0/0 defineert. Later moet de steunkleur compleet op overdruk (OPM1), anders wordt deze als witte lijn in het drukbeeld zichtbaar. De contour mag alleen uit een gesloten vector ruimte bestaan . Verwerk de contour al in het bestand, een apart bestand de contour kunnen wij niet verwerken..
  Boorgaten

  Optioneel kunnen de kanaalplaten van boorgaten worden voorzien.

  Hiervoor zijn uit verschillende mogelijkheden te kiezen (niet voor alle formaten mogelijk). Geef aan welke boorgaten uit de volgende mogelijkheden gewenst zijn:

  • Zonder boorgaten
  • 4 gaten in de hoeken
   De boorgaten van de kanaalplaaten worden aangebracht in elke hoek

  • 4 gaten in midden
   Hierbij worden de gaten met twee stuks in het midden boven en onder aan de plaat met een afstand van 15 cm gemaakt. Deze boorgaten zijn geschikt om de platen aan een lantaarnpaal vast te maken.

  • 8 gaten
   Dit is zijn de standaard boorgaten om de platen aan een lantaarnpaal te bevestigen. Er worden 4 gaten in de hoeken aangebracht,evenals de gaten met twee stuks in het midden boven en onder aan de plaat met een afstand van 15 cm. Deze gaten zijn geschikt voor het bevestigen van twee platen aan een lantaarnpalen of masten.

  • 10 gaten
   Bij deze variant worden ook 4 gaten in de hoeken aangebracht, evenals de twee stuks in het midden boven en onder aan de plaat met een afstand van 15 cm. Extra word in het midden aan de linker en rechter kant een gat aangebracht. Vooral bij grote kanaalplaten zorgen de extra boorgaten voor een nog vastere grip, wanneer de kanaalplaten met twee stuks bevestigd worden.
  Ontzorgen/afvalverwerking
  Wij kunnen (bij overname van de verzendkosten voor retourzenden door U) de kostenloze opruiming en afvalverwerking verzorgen. Voor het afstemmen hiervan wordt er telefonisch contact op genomen.

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Voordelig borden op kanaalplaat laten drukken: voor reclame die opvalt

  Ben je op zoek naar bijzonder stevige, scheurvaste posters die je meerdere malen kunt gebruiken? Dan ben je bij PRIMUS aan het juiste adres. Wij bieden voordelige borden op kanaalplaat in vier verschillende uitvoeringen. Ontdek bij ons naast speciale circusborden en makelaarsborden, diverse straatborden en verkiezingsborden die dankzij hun afmetingen en de hoogwaardige kwaliteit een goed zichtbare reclame vormen die meteen de aandacht trekt. Op de juiste plek geplaatst vallen onze borden op kanaalplaat meteen op en laten een positieve indruk achter die nog lang blijft hangen. Want zelfs in ons digitale tijdperk zijn borden een populaire vorm van reclame die vooral voor buiten uitermate geschikt is. Kies in onze onlineshop uit de verschillende bordvarianten de uitvoering die optimaal aansluit bij jouw behoeften en laat je reclamebord comfortabel thuis bezorgen of rechtstreeks op je kantooradres.

  Verkiezingsborden drukken: superlichte uitvoering voor eenvoudig ophangen

  Ben je kandidaat voor de verkiezingen en wil je persoonlijke verkiezingsborden laten drukken? Prima, dan hebben wij de perfect aanbieding voor jou! Bij ons profiteer je niet alleen van een betrouwbare, tijdige levering van je verkiezingsborden, maar ook van onze prettige service. Onze verkiezingsborden worden naar keuze enkel- of dubbelzijdig bedrukt en zorgen dankzij de uitstekende kwaliteit ervoor dat jij en je boodschap goed overkomen en dus een nog groter publiek bereiken. Je hebt hierbij de keus uit een rechte structuur of honingraatstructuur. Als je de verkiezingsborden meermaals wilt gebruiken neem je het beste de kanaalplaat met honingraatstructuur. De kanaalplaat met rechte structuur is vooral geschikt voor eenmalig gebruik. In onze onlineshop kun je alle verkiezingsborden doorgaans vanaf een oplage van één stuk bestellen. Er is dus geen minimum hoeveelheid voor je bestelling. Wij voorzien je verkiezingsborden graag gratis van boorgaatjes, zodat ze heel eenvoudig zijn op te hangen. Om het je gemakkelijk te maken leveren wij uiteraard ook het bijpassende bevestigingsmateriaal. Dat kun je dus gelijk meebestellen. Op aanvraag verzorgen wij tevens de afvalverwijdering van gebruikte borden. In dat geval komen alleen de verzendkosten voor jouw rekening. Alle genoemde opties gelden overigens ook voor de makelaarsborden, die ook prima door andere bedrijven als reclamebord gebruikt kunnen worden. Ook onze straatborden en circusborden die je doelgericht kunt inzetten om jouw evenement of de volgende show aan te kondigen, leveren wij naar keuze enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt.

  Borden van kanaalplaat van PRIMUS: voordelig, hoogwaardig en duurzaam

  Onze borden van kanaalplaat worden in tegenstelling tot gewone borden niet op een dragermateriaal als hout of karton gelijmd en kunnen dus ook niet meer losraken van de ondergrond. Als je bij ons je borden op kanaalplaat voordelig laat drukken, verlies je geen tijd meer met eventueel nog een keer vastlijmen, want lelijke losgeraakte randen zijn verleden tijd. In plaats daarvan worden alle borden op kanaalplaat vervaardigd van weerbestendig kunststof, dat ook nog eens recyclebaar is. Kies je voor bedrukte borden op kanaalplaat van PRIMUS, dan kun je de borden hierdoor zowel binnen neerzetten of buiten ophangen. Wij leveren de borden tevens in een moeilijk ontvlambare B1-kwaliteit, wat afhankelijk van het gebruik en de plek waar ze gebruikt worden soms is aan te bevelen. Kun je het optimale bord voor jouw toepassing in onze shop niet vinden? Wij hebben voor jou vast en zeker een passende oplossing! Want bij ons ben je niet gebonden aan een bepaald verkiezings-, makelaars-, straat- of circusbord. Je hebt ook de mogelijkheid om een maatwerk bord op kanaalplaat te laten drukken, natuurlijk voor een scherpe prijs. Het minimum formaat voor deze borden op kanaalplaat is doorgaans 20 x 20 centimeter. Neem contact op met ons en vertel ons hoe jouw persoonlijke bord eruit moet zien!

  Leverings- en productievoorwaarden voor borden op kanaalplaat van PRIMUS

  Omdat wij je altijd de beste service willen bieden en willen zorgen voor een soepele gang van zaken bij het bestellen, hanteren wij zoals reeds vermeld geen minimum bestelhoeveelheid als je bij ons je borden op kanaalplaat laat drukken. Heb je maar één bord nodig? Dat is wat ons betreft geen probleem. We geven je echter graag een tip: de totaalprijs voor het drukken van borden wordt lager naarmate je meer borden bij ons bestelt. Maar ook bij een lagere bestelhoeveelheid profiteer je bij ons altijd van aantrekkelijke online kortingen en prijsacties. Het drukken van borden op kanaalplaat bij PRIMUS biedt jou als consument nog meer voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld tegen een kleine toeslag kiezen voor extra snelle productie en levering binnen maximaal twee werkdagen. De basisbestandscontrole is natuurlijk bij de prijs inbegrepen. Daarnaast staan er voor het drukken van je borden op kanaalplaat drie verschillende materiaaldiktes ter beschikking. Het ligt er natuurlijk maar net aan waar en hoe lang je jouw borden op kanaalplaat wilt aanbrengen, of je karton met een normale dikte neemt of liever karton van een heel zware kwaliteit kiest. Denk eraan dat je voor het ophangen van borden bijvoorbeeld aan de openbare weg eerst toestemming moet vragen aan de gemeente waar mogelijk kosten aan zijn verbonden. Hang dus niet zomaar een bord op als je geen toestemming hebt. Je riskeert anders een fikse boete. Wat je ook wilt promoten, bij PRIMUS kun je hoogwaardige borden op kanaalplaat bestellen onder bijzonder gunstige voorwaarden. Zet je persoonlijke borden op kanaalplaat op strategische locaties om voor jou en je bedrijf reclame te maken en met jouw boodschap een blijvende indruk achter te laten.