Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Zelfdoorschrijvende blokken berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Zelfdoorschrijvende blokken

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Product
  Doorschrijfblokken
  Omvang
  Naar keuze 25, 50 of 100 sets per blok. De omvang is afhankelijk van het aantal vellen per set.

  De hoeveelheid van de enkele sets word berekend als volgt. Voorbeeld: 100 blokken met 50 sets = 5000 sets

  Druk
  De druk kan 1/0 zwart of 4/0 Full colour of 1/0, 2/0 , 3/0 of 4/0 Steunkleuren plaatsvinden. Kies de speciale kleuren.
  Voor formulierproducten mag de oppervlaktebedekking (bv. achtergrondafbeelding) op de volgende vellen niet meer dan 25% bedragen, aangezien de kopieerbaarheid van het zelfkopiërende papier negatief kan worden beïnvloed.

  Bij een rondom aflopend drukbeeld alstublieft 2 mm overvul aanleggen.

  Materiaal
  Het topvel is in verschillende gramgewichten verkrijgbaar.
  De Middenvellen en het Eindvel zijn in wit, geel, roze, groen en blauw verkrijgbaar.
  Uitvoering
  Als gelijmde blok. Aan welke zijde deze gelijmd word is selecteerbaar.
  Verwerking
  Rug uit stevig grijskarton.

  Antidoorschrijfflap naar keuze los erbij of als verlengd rugkarton gerillt geproduceerd..

  Verschillende Perforatiemogelijkheiden verkiesbaar. (Ø 5,5 mm standaard).

  Bij gekozen nummering aangeven vanaf welk nummer en aan welke positie het nummer te plaatsen is.(max. 7 cijfers mogelijk)


  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Zelfkopiërende sets drukken in topkwaliteit

  Vergroot uw efficiëntie, vermijd onnodige herhaling en voltooi in één klap meerdere handelingen. Vertrouw op doorschrijfpapier en vul meerdere formulieren tegelijk in! Wij bieden u hiervoor alle mogelijke doorschrijfsets, bijvoorbeeld bonnenboekjes, bankgiroformulieren of levernota's. Dat alles kan bij ons ook met uw persoonlijke noot. Bij PRIMUS kunt u niet alleen kant-en-klare zelfkopiërende producten bestellen, maar u kunt ook samen met onze ervaren experts uw eigen zelfkopiërende sets ontwerpen. Kom uw klanten met een onmiskenbaar profiel tegemoet en laat bij hen een blijvende indruk achter. Uw individueel vormgegeven doorschrijfformulieren onderstrepen uw identiteit en zorgen voor een snelle en klantvriendelijke afhandeling. U vult alleen het origineel in - zo zorgvuldig en grondig als u dat altijd doet - en krijgt automatisch meerdere doorslagen in verschillende kleuren die zich perfect laten sorteren. Doorschrijfblokken zijn al jarenlang een beproefde en geliefde organisatiemethode voor alle branches - maak hier ook gebruik van!

  Zelfkopiërende sets bestellen voor een beter overzicht

  Ook in het computertijdperk is een papierloze afhandeling op veel plaatsen ondenkbaar - dat is onhandig voor u en vervelend voor uw klanten. Met doorschrijfpapieren wordt dat een stuk gemakkelijker. Laat uw formulieren als zelfkopiërende set drukken en profiteer samen met uw klanten van de veelzijdige mogelijkheden die het gebruik van doorschrijfsets met zich meebrengt. U hoeft zich niet meer door een onoverzichtelijk aantal ongesorteerde blaadjes te worstelen, omdat wij zelfkopiërende sets voor u drukken die geheel volgens uw wensen geordend en gesorteerd kunnen worden. U heeft daarbij keuze uit doorschrijfblokken in staand of liggend formaat, in overzichtelijke Euroscale-kleuren of opvallende sierkleuren, met zijverlijming, optionele perforatie en paginanummering. Stel gewoon het product samen dat u graag wilt hebben en laat zelfkopiërende sets drukken die het beste aansluiten bij uw werkprocessen. Indien onze standaardopties niet voldoen aan uw eisen, kunt u gewoon contact met ons opnemen - wij nemen graag uw individuele aanvraag aan en zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige oplossing die geheel is afgestemd op uw wensen. Bij en met ons kunt u zelfkopiërende sets creëren die uw bedrijfsfilosofie tot in de puntjes weerspiegelen.

  Doorschrijfpapieren zijn niet duur

  Ondanks alle geboden voordelen is het relatief voordelig om zelfkopiërende sets te laten drukken - tenminste hier bij ons. Bij PRIMUS verkrijgt u professionele topproducten tegen gunstige fabrieksprijzen, dankzij geoptimaliseerde productieprocessen en jarenlange ervaring. Wij zetten moderne offset-machines voor u in om doorschrijfformulieren van absolute topkwaliteit te drukken. U heeft zelf daarentegen geen dure kantooruitrusting nodig. Voor het invullen van onze zelfdoorschrijvende bonnenboekjes is in principe alleen een eenvoudige balpen nodig, sneller en gemakkelijker gaat het natuurlijk met een voordelige matrixprinter. Dure inktjet- en laserprinters kunnen daarentegen juist niet de schrijfsterkte bieden die nodig is om zelfkopiërende sets te drukken. Kies voor het bestellen van zelfkopiërende producten en til uw dagelijkse werkzaamheden naar een hoger organisatorisch plan. Uw klanten en zakenpartners zullen de geoptimaliseerde en snelle afhandeling zeer weten te waarderen, evenals uw werknemers die u hiermee onnodige moeite bespaart. Trap niet in een kostbare valstrik en vermijd dure meervoudige afdrukken en kopieën door tijdig de juiste zelfkopiërende sets te laten drukken. U hoeft niet bang te zijn voor gezondheidsrisico's - onze zelfkopiërende producten zijn geheel vrij van carbonpapier.