Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Onderzetters berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Onderzetters

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Product
  Hoogwaardige onderzetter met een antislip onderkan van rubber.
  Druk
  4/0 full colour
  Materiaal
  Een afwasbare harde PVC-Folie bovenkant (250µ, doorzichtig). Daar onder bevind zich een tussenstuk – daarover een 4/0 Full color bedrukte Flyer geplakt.
  Onderkant: 1,5 mm dik, anti-slip laag uit rubber.
  Uitvoering
  Uit verschillende stanscontouren te kiezen.
  Opmaakservice
  Tegen meerkosten mogelijk.
  Verwerking
  Aan de hand de gekozen contour uitgestanst.

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Onderzetters bedrukken - bierviltjes, maar dan anders

  Onderzetters zijn populair en veelzijdig te gebruiken. Ze beschermen kwetsbare oppervlakken tegen vocht, hitte of wasdruppels en voorkomen lelijke kringen. De bekendste onderzetter is het bierviltje, dat gewaardeerd wordt in de horeca en thuis. Naast hun praktische gebruik zijn onderzetters ook een veelgebruikte vorm van effectieve reclame! Er zijn niet veel bedrijven die hun logo nog niet op een bierviltje hebben vereeuwigd. Ook u kunt profiteren van dit voordeel wanneer u uw onderzetters individueel laat bedrukken om zo voor een persoonlijke noot te zorgen. Gepersonaliseerde onderzetters zijn een ideaal advertentiemiddel voor uw eigen bedrijf en een graag gezien relatiegeschenk voor uw klanten. PRIMUS biedt u alle mogelijkheden: deel onderzetters uit die opvallen zonder te storen, en maak met vorm en ontwerp een tactvol statement. Onze bedrukte onderzetters van rubber zijn gemakkelijk schoon te maken en hebben een lange levensduur zodat uw boodschap er goed uitziet en lang blijft bestaan. Bestel uw onderzetters vandaag nog in onze online shop - natuurlijk in de beste kwaliteit tegen een voordelige prijs!

  Ontwerp onderzetters in uw onmiskenbaar eigen stijl

  Wij bieden u talloze opties, de keuze is aan u! Bepaal zelf hoe uw onderzetters eruit moeten zien: natuurlijk hebben wij het klassieke, ronde model in ons assortiment, maar wat denkt u van een origineler design? Onze onderzetters zijn rechthoekig of zeshoekig, in de vorm van een kopje of telefoon, auto, steen of cadeau - perfect voor glazen, mokken en allerlei soorten drankjes! Op aanvraag stansen we ook graag andere vormen voor u. In combinatie met de juiste opdruk zijn zulke gepersonaliseerde onderzetters echte blikvangers die u en uw klanten meteen goed zullen bevallen. U kunt de afbeelding zelf vormgeven, daarvoor stellen wij u handige downloadbare sjablonen ter beschikking. U bepaalt zelf of u een logo, sprekende foto, pakkende slogan of combinatie hiervan op uw onderzetters laat drukken. Het door u gemaakte design kunnen wij het beste verwerken vanuit een drukklaar PDF-bestand. Als u moeite heeft met grafische vormgeving, hebben wij voor u de perfecte oplossing. Tegen een kleine vergoeding nemen wij die klus gewoon van u over! Het resultaat zal u overtuigen, daarvoor zorgt ons weergaloze drukwerk in full colour Euroscala. Met onze handige online rekenhulp stelt u op elk gewenst tijdstip het door u gewenste pakket samen dat qua prijs en prestaties perfect aansluit bij uw verwachtingen. Wij voeren uw opdracht zo snel mogelijk voor u uit en helpen u altijd graag met individuele aanvragen!

  Onderzetters bedrukken in weergaloze kwaliteit

  Het maakt niet uit of u ronde onderzetters wilt of een van onze talloze bijzondere vormen - u ontvangt altijd de gewaarborgde premium kwaliteit van PRIMUS. Onze onderzetters bestaan uit meerdere lagen van verschillende materialen en worden zorgvuldig afgewerkt. Een transparante PVC-folie beschermt het oppervlak van de full colour bedrukte flyer die wij op een stabiliserende tussenlaag lijmen. De onderzijde van antisliprubber zorgt ervoor dat de onderzetter er niet alleen goed uitziet, maar ook zijn taak betrouwbaar vervult. Natuurlijk leveren wij uw bestelling kant-en-klaar gestanst en handzaam verpakt - zo kunt u direct na ontvangst beginnen met uitdelen of verzenden. Voor het bedrukken van uw onderzetters zet ons team van professionals in op de modernste offset-druktechniek en vele jaren praktijkervaring. U bestelt en ontvangt een hoogwaardig product dat zijn gebruikers overtuigt en u voorziet van een positief reclame-effect. Stuur ons vandaag nog uw opdracht en profiteer van onze professionele drukkunst!