Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Drukbestanden

Drukbestanden

Er zijn veel verschillende eisen waaraan de aan te leveren bestanden moeten voldoen om een optimale resultaten te behalen.

Voldoen de bestanden niet aan onze aangegeven eisen zijn wij helaas niet aansprakelijk voor het uiteindelijke resultaat. Daarnaast kan de productie- en levertijd veranderen of verschuiven wegens het wachten op de aanlevering van nieuwe of juiste bestanden.

De volgende pagina's geven gedetaileerde informatie over de eisen waaraan de aan te leveren bestanden moeten voldoen.


Overzicht van de onderwerpen

Voor de controle van de aangeleverde bestanden kan er gekozen worden tussen een kosteloze Standaard controle en een Uitgebreide controle. Waneer je niet zeker bent kies dan voor de uitgebriede controle. Onder de sectie Overzicht bestandscontrole kan je zien welke onderdelen er gecontroleerd worden bij de standaard en uitgebreide controle.

Wanneer de bestanden klaar zijn om te drukken, zijn er verschillende mogelijkheden om de Bestandenoverdracht . Onze voorkeur gaat uit naar de overdracht tijdens het online bestellen of de overdracht op onze anonieme FTP-server.

Het Aanleverspecificaties is niet altijd makkelijk, daarom hebben wij een gedetailleerde Checklist voor het opmaken van de bestanden samengesteld.