Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Drukbestanden

Bestandenoverdracht

Voor het versturen van de te drukken bestanden heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden.


Alle mogelijkheden om de bestanden te versturen in een overzicht

  • Door het Uploaden van de bestanden in het bestelproces
  • Het beschikbaar maken van uw bestanden via een Cloud-Service
  • De bestanden versturen per E-Mail

Algemene informatie bij het uploaden van de bestanden

  • Zorg er voor, om zo veel mogelijk een eenduidige benaming voor uw project en de bestanden te gebruiken. Sla uw bestanden op onder bijv. het ordernummer (mocht u deze hebben ontvangen), het bestelnummer (wat begint met NL) of een duidelijke referentie die betrekking heeft op uw naam of het project bijv. NL123456_primus_voorbeeld_flyer.pdf.
  • Bij het verzenden van meerdere drukbestanden graag verpakken als Zip of StuffIt bestand.
  • Mocht u vragen hebben, stuur ons dan een e-mail aan info@primus-print.nl of bel ons op + 31 (0) 53 7 44 00 38.

Upload functie (aan het einde van het bestelproces)

De eenvoudigste manier om uw bestanden aan te leveren is via de uploadfunctie welke aan het einde van het bestelproces verschijnt.
Geef hiervoor op de overzichtspagina van uw bestelling, de manier van bestanden aanleveren via Shopupload (na afsluiten bestelling) aan.Op de volgende bevestigingspagina wordt nu voor elk bestelde artikel, waar drukbestanden nodig zijn, een upload veld aangegeven. Hier kunt u via Drag&Drop uw bestanden makkelijk heen slepen. Als andere mogelijkheid kunt u ook in het grijze veld klikken, waardoor zich een venster opend om te bladeren.Zodra u een toegestaan bestandstype (PDF, JPG, TIF, EPS, PS) of een ingepakt archief (RAR, ZIP) in het veld gesleept heeft, wordt het uploadproces automatisch gestart .
Tip: U kunt met een druk op de knop Na het uploaden automatisch afsluiten, de bestandsoverdracht zonder extra controle laten voltooien en afsluiten.Zijn uw drukbestanden succesvol aan ons overdragen, dan heeft u de mogelijkheid de bestanden nog eemaal te wijzigen door op de link Bestand verwijderen onder het bestandssymbool te klikken. In het rechterdeel van het uploadveld verschijnt de knop Afsluiten. Zijn uw bestanden compleet en in orde,bevestig deze dan door op de knop afsluiten te drukken en hiermee de bestandenoverdracht te bevestigen (wanneer u niet voor automatisch aflsuiten heeft gekozen).
Zorg er voor dat uw bestandenoverdracht bevestigd en afgesloten is. Niet afgesloten bestandenoverdrachten kunnen o.a. tot mogelijk een vertraging in orderverwerking en daarmee het begin van de productie leiden.

Heeft u een keer niet de bestanden direct aan het einde van de bestelling kunnen uploaden, heeft u bij de optieShopupload ook later nog de mogelijkheid daartoe uw bestaden eenvoudig via Bestelhistorie te uploaden. Houdt u er wel rekening mee dat een latere aanlevering van bestanden ook een vertraagde productie start tot gevolg heeft.

Klik hiervoor in de bestelhistorie in het vak van uw bestelling op de kleine pijl naar onderen, om de besteldetails te openen. Daar vind u aan de onderkant van de tabel het uploadveld, zoals hier boven weergegeven.Cloud-Service

Upload simpel de bestanden in een Cloud-Service naar eigen keuze en stuur ons de download link per e-mail toe.

Let op: zorg ervoor dat u de bestanden kenmerkt met het bestel- of ordernummer , zodat het voor ons mogelijk is de bestanden bij de juiste order te plaatsen.

Veel gebruikte Cloud Services om bestanden over te dragen zijn bijv Dropbox of WeTransfer.

per E-Mail

Als geen van de vorige manieren om bestanden te overdragen voor u geschikt is, heeft u natuurlijk ook de mogelijkheid om de bestanden per e-mail te versturen.

Checkliste voor het versturen van bestanden per e-mail

  • Maximaal 15 MB per e-mail
  • Meerdere bestanden graag verpakken als WinZip of StuffIt Archief
  • In de e-mail graag uw contactgegevens en de projectnamen aangeven
  • Verzenden aan drukbestanden@primus-print.nl

Let op: Alle afbeeldingen en teksten moeten ingesloten zijn of los meegeleverd worden.