Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Al meer dan 10 jaar hoge kwaliteit en eerlijke prijzen

Notitie- en schrijfblokken in alle maten horen tegenwoordig niet alleen thuis in elk kantoor, maar ook op talrijke andere werkplekken en in de privésfeer. Bij een bijeenkomst of een spelletjesavond, wordt al snel naar een blok gegrepen en deze wordt dan ook dagelijks gebruikt. Bij onze online drukkerij kunt u schrijfblokken laten drukken die met uw embleem worden gepersonaliseerd. Gepersonaliseerde blokken bieden vele mogelijkheden, hetzij als speciale blikvanger, hetzij als reclamemiddel, en zijn effectief doordat ze vaak worden gebruikt.


Gemakkelijk blokken met logo online laten drukken

Gelijmde A4-blokken zijn nog altijd het basisgereedschap voor creatieve bezigheden, brainstorming, het uitwerken van concepten en wat dies meer zij. Tijdens de eerste voorbereidingen voor een digitale presentatie, grijpen veel mensen graag even naar een mooi bedrukte schrijfblok om hun gedachten vast te houden of notities te maken. In onze shop kunt u blokken laten drukken met heel verschillende ontwerpen. U heeft de keuze tussen blokken met blanco, geruit of gelinieerd papier en voor grafische doeleinden met gestippelde papier. Verder heeft u de mogelijkheid om zelf een lichte achtergrond te ontwerpen.

Formaten in ons assortiment:

 • A4, A5, A6
 • Telkens in staand formaat of dwarsformaat
 • Per blok 25, 50 of 100 vel papier

Hoeveel blokken u laat drukken hangt er natuurlijk vanaf of u ze alleen laat drukken voor gebruik door uw medewerkers, of dat ze ook als reclamemiddel moeten dienen. Als u uw klanten wilt voorzien van schrijfblokken, profiteert u van voordelige voorwaarden, omdat de stukprijs lager wordt bij een groter opdrachtvolume. De professionele productie van de standaardblokken inclusief een stevige rug in grijs karton, blokken met perforatie of blokken met spiraalbinding vindt binnen vijf tot zes werkdagen plaats. Als er een keer haast bij is, produceren wij ook hoge aantallen tegen akkoordloon binnen drie tot zes dagen.


Onze service en voordelen
Aanbiedingen & Oplages

Simpel zelf samenstellen

altijd de beste aanbieding

Vanaf 1 tot 20.000 exemplaren

in alle oplages mogelijk

Bestandscontrole & verwerking

Optionele uitgebreide controle

door ons serviceteam van grafische specialisten

Instructies en werktekeningen

beschikbaar voor jouw drukwerk

Kostenloze standaard controle

en optimalisatie van de bestanden

Aannemen en verwerken

van PDF- , JPEG- of TIFF-bestanden

Bestellen & Betalen

Flexible betalingsmethoden

inclusief kopen op rekening

Online bestelbaar

24 uur per dag / 7 dagen in de week

Verzenden & Leveren

Gratis verzending

bij standaard levering

Neutrale verpakking

met jouw adres als afzender


Blokken laten drukken in verschillende uitvoeringen

Bij het ontwerpen van schrijfblokken zorgen wij voor een maximale keuze aan ontwerp- en designmogelijkheden. Wij bieden u de mogelijkheid om schrijfblokken te laten drukken die zeer individueel, kleurrijk en uniek zijn. Wij geven u daarbij een kader voor de talrijke drukgegevens waaraan u zich moet houden. Als alle details voldoen aan de eisen, ontvangt u een topkwaliteit reclamemiddel voor bedrijfsevenementen, beurzen of voor elke dag op kantoor en dat geheel aan uw voorstellingen voldoet. Wij kunnen uw blokken veredelen met een hoogwaardige plastificering van de dekbladen of omslagen. Verder kunt u bij ons terecht, als u brochures wilt laten drukken om aan geïnteresseerden uit te delen.


Vaak gebruikt voor: schrijfblokken in de praktijk

 • Geheugensteuntjes
 • Aantekeningen voor concepten
 • Verslagen
 • Notulen
 • Giveaways voor bedrijfsevenementen
 • Weggevertjes op beurzen
 • Bedrukte, gepersonaliseerde geschenken
 • Puntentelling bij spelletjesavonden
 • Rekenhulpje
 • Brainstorming
 • Creatieve werkzaamheden
 • Krabbel- en inspiratieblok

Vragen die klanten veel stellen

Wat is een perforatie bij collegeblokken?

Iedereen kent wel de 'afscheurlijntjes' bij tegoedbonnen en coupons waarmee ze uitgescheurd kunnen worden. Op deze wijze wordt ook de perforatie bij blokken gebruikt zodat u individuele pagina's gemakkelijk kunt uitscheuren en archiveren. Kies bij onze collegebloken onder 'Binnenwerk' de afscheurperforatie. Wij leggen deze vervolgens gratis aan in uw gegevens.

Moet ik de liniëring in mijn gegevens aanleggen?

Nee, u kunt er ook voor kiezen om ons de liniëring te laten drukken. Daarvoor kiest u onder 'Binnenwerk' bij 'Druk' de uitvoering (gelinieerd, geruit of gestippeld) uit en wij leggen deze in uw drukbestanden aan. Na de keuze van de gewenste liniëring heeft u bovendien de mogelijkheid om het gratis sjabloon te downloaden en eventueel uw ontwerp aan te passen. Verder kunt u een 'eigen ontwerp' kiezen en ons uw individuele drukgegevens toezenden.

Waar moet ik bij de liniëring op letten?

Ongeacht of u voor stippels, lijntjes of ruiten kiest, de minimumlijndikte bedraagt altijd 0,25 pt. (dat komt overeen met 0,09 mm). Om technische redenen kunnen wij geen dunnere lijnen drukken. Denkt u er verder aan zeer dunne lijntjes met een inktbezetting van minimaal 40 % te gebruiken, omdat ze anders onnauwkeurig kunnen worden.

Uit welk materiaal bestaat de binding?

Onze Wire-O, dan wel spiraalbinding, bestaat uit een gecoate metalen draad die u naar wens links of aan de kopkant kunt laten aanbrengen. Bij de draad kunt u kiezen uit de kleuren zwart, wit of zilver. Houd rekening met een veiligheidsafstand van 10 mm aan de bindzijde van uw drukbeeld, zodat er geen belangrijke teksten of afbeeldingen worden geperforeerd.


Schrijfblokken zonder dekblad

Een eenvoudige schrijfblok met het bedrijfslogo aan de rand van de pagina werkt rustig en stijlvol. Tijdens het werk valt de blik automatisch op de kleuren en belettering van uw bedrijf en deze blijven hangen in het geheugen.

Schrijfblokken met dekblad

Als u een heel bijzondere presentatie van uw bedrijf plant, kunnen wij blokken met dekblad bedrukken volgens uw eigen design dat bijzonder in het oog valt. Zo laat u een zeer creatieve en tegelijkertijd ook persoonlijke boodschap achter bij de ontvangers. Als de schrijfblokken worden voorzien van reclameslogan en logo, is dat een manier om een boodschap met een handig gebruiksvoorwerp te verbinden. Een motiverende uitspraak, informatie over na te streven doelen of over jubilea, zijn maar enkele voorbeelden van thema's voor de omslag van een schrijfblok die wij voor uw medewerkers kunnen verzorgen.

Collegeblokken

Het is mogelijk de schrijfblokken die bedrukt moeten worden gericht op de doelgroep af te stemmen. U kunt de blokken laten bedrukken om de aandacht te vestigen op uw bedrijf als werkgever. Het ideale reclamemiddel voor carrière- en opleidingsbeurzen zijn individueel ontworpen collegeblokken, die wij graag voor u in een fris en kleurrijk jasje steken om uw bedrijf goed voor de dag te laten komen.

Milieubewuste schrijfblokken laten drukken en gebruik maken van een pienter reclamemiddel

Wij produceren al ons drukwerk volgens moderne milieunormen en klimaatneutrale drukprocedés. Schrijfwaren, schrijfblokken en posters worden efficiënt gedrukt zonder het milieu te belasten. Voor verdere vragen over onze producten, productieprocessen en andere onderwerpen kunt u contact opnemen met onze vriendelijke medewerkers die van maandag tot zondag, van 7 tot 24 uur, bereikbaar zijn.

Gemakkelijk blokken met logo