Klimaatneutral

2.715 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Schrijfblok met voorblad berekenen

Product
Omslag
Binnenwerk
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Schrijfblok met voorblad

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Omvang
  De keuze uit 25,50 of 100 vellen.

  Andere papierdikte op aanvraag leverbaar.

  Druk
  Het voorblad kan in 1/0 zwart of 4/0 Full colour worden bedrukt.

  Voor de inhoud van het schrijfblok kan er uit onbedrukt, gelinieerd, geruit of gestippeld gekozen worden. Of laat het naar eigen keuze zoals het voorblad bedrukken.

  Bij een aflopend drukbeeld graag altijd 2 mm overlap aanbrengen.

  Materiaal omslag
  Kies hier de materiaalsoort en dikte van het papier.

  Meerdere papierdikte en materiaalsoorten op aanvraag mogelijk.

  Afwerking omslag
  De volgende alternatieve opties zijn beschikbaar:

  • Druklak/persvernis – eenzijdig (buitenzijde)
  • Glanslaminaat – eenzijdig (buitenzijde)
  • Matlaminaat – eenzijdig (buitenzijde)
  • Krasbestendig laminaat mat – eenzijdig (buitenzijde)
  • Soft-touch-laminaat – eenzijdig (buitenzijde)
  Voor verdere soorten van afwerking zoals bijvoorbeeld Spot UV lak kunt u een individueele aanvraag stellen.
  Materiaal binnenwerk
  Kies hier de materiaalsoort en dikte van het papier.

  Meerdere papierdikte en materiaalsoorten op aanvraag mogelijk.

  Verwerking
  Het schrijfblok kan naar keuze bovenaan of links verlijmd worden. Ook het voorblad kan bovenaan of links verlijmd worden.

  De achterkant bestaat uit een stevig kartonnen onderbord.

  Verschillende opberggaten mogelijkheden beschikbaar.
  (Ø 5,5 mm standaard)


  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Blocnotes drukken in topkwaliteit

  Op kantoor op het bureau of thuis op het aanrecht: notitieblokken zijn tegenwoordig overal te vinden en genieten nog altijd grote populariteit. Daar ligt voor u een grote kans om tactvol maar indrukwekkend aanwezig te zijn in het dagelijks leven van uw klanten en werknemers. Laat individuele blocnotes drukken die onmiskenbaar met u en uw bedrijf in verbinding worden gebracht! Bij PRIMUS bieden we u kwalitatief hoogwaardige schrijfblokken die deskundig en zorgvuldig worden afgestemd op uw wensen. Vertegenwoordig uw bedrijf middels schrijfblokken met daarop uw logo, uw adres of een markante reclameleus. Bij ons kunt u blocnotes laten drukken die niet alleen door hun hoge doelmatigheid van zich doen spreken, maar ook dankzij hun individuele, scherpe design. Bij iedere notitie, bij ieder boodschappenlijstje, bij ieder snel genoteerd telefoonnummer bent u erbij - onopdringerig, onmiskenbaar en onmisbaar. Schrijfblokken in de beproefde topkwaliteit van PRIMUS maken het mogelijk - laat deze kans niet schieten!

  Schrijfblokken met handige zijverlijming

  Voor het drukken van blocnotes is kennis en ervaring nodig - en wij beschikken over beide! Bij PRIMUS worden uitsluitend technisch geavanceerde offset-machines ingezet, die worden bediend door gewetensvolle medewerkers met jarenlange ervaring. Het resultaat mag er altijd zijn. Onze notitieblokken met zijverlijming doorstaan met gemak iedere test in het dagelijks werk! Daarbij heeft u de keuze uit twee varianten. Enerzijds bieden wij u de klassieke, beproefde en geliefde verlijming aan de kopse kant - precies zoals u schrijfblokken kent en u zich doorgaans voorstelt. Anderzijds bestaat de mogelijkheid blocnotes te laten drukken en aan de linkerzijde te laten verlijmen. Dit is een handig notitieschrift, waar u moeiteloos bladzijdes uit kunt scheuren wanneer nodig. Daarbij bieden we u ook nog een optionele 2-gaats-perforatie aan de linkerzijde aan - zodat u en uw klanten aparte vellen altijd in bestaande dossiers kunnen opbergen. U bepaalt helemaal zelf welke blocnotes wij bedrukken! En mocht u in ons standaardaanbod niet vinden wat u zoekt, kunt u ons ook een individuele aanvraag sturen. Onze professionals kijken ernaar uit ook voor u passende blocnotes te mogen bedrukken!

  Blocnotes drukken en ontwerpen: individueel, flexibel en snel

  Bij ons kunt u niet alleen blocnotes laten bedrukken, maar ze ook individueel ontwerpen. Hiervoor bieden wij u een breed scala aan creatieve voorbeeldontwerpen die u als sjabloon kunt downloaden om te gebruiken als basis voor uw eigen design. Op deze manier kunnen blocnotes worden bedrukt die er precies zo uitzien als u het zich voorstelt! Wij vervaardigen uw unieke item in serie en dat tegen een ongeëvenaarde prijs. Dankzij onze geoptimaliseerde productiemethoden zijn we in staat uw notitieblokken tegen voordelige fabrieksprijzen te vervaardigen - uiteraard zonder op kwaliteit in te leveren! Ons papier is zuiver wit, houtvrij en in minimaal twee verschillende diktes verkrijgbaar. U bepaalt hoe wij uw blocnotes bedrukken: in zakelijk zwart, voordelig full colour of met opvallende luxe kleuren. Wilt u graag vellen met lijntjes, ruitjes of punten? Een basis uit stabiel grijs karton zorgt ervoor dat er ook bij snelle notities niets verschuift en er geen enkel belangrijk getal wordt uitgeveegd. Laat uw werknemers beschikken over werkmateriaal dat bij uw bedrijf past en dat het gevoel van identificatie versterkt, of verspreid ze onder klanten als relatiegeschenk, zodat zij bij gebruik steeds weer aan u worden herinnerd.