Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38


Papiergewicht berekenen

Bereken aan hand van onze papiergewicht rekenmodule handig en gemakkelijk het gewicht van het drukwerk.

Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?

Neem dan contact met ons op wij helpen je graag: + 31 (0) 53 7 44 00 38


Onze service en voordelen
Aanbiedingen & Oplages

Simpel zelf samenstellen

altijd de beste aanbieding

Vanaf 1 tot 20.000 exemplaren

in alle oplages mogelijk

Bestandscontrole & verwerking

Optionele uitgebreide controle

door ons serviceteam van grafische specialisten

Instructies en werktekeningen

beschikbaar voor jouw drukwerk

Kostenloze standaard controle

en optimalisatie van de bestanden

Aannemen en verwerken

van PDF- , JPEG- of TIFF-bestanden

Bestellen & Betalen

Flexible betalingsmethoden

inclusief kopen op rekening

Online bestelbaar

24 uur per dag / 7 dagen in de week

Verzenden & Leveren

Gratis verzending

bij standaard levering

Neutrale verpakking

met jouw adres als afzender

Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

Spandoeken bedrukken: reclame in XXL-formaat

Niemand loopt zomaar aan u voorbij. Reclamespandoeken in een XXL-formaat zoals steigerbanners trekken de aandacht en worden in openbare ruimtes niet over het hoofd gezien. Bij PRIMUS bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van spandoekdruk. Wij kunnen spandoeken drukken die niet alleen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, maar die ook kenmerkend voor uw bedrijf zijn! Uw bijzonder persoonlijke spandoeken bedrukken we geheel zoals u dat wilt, waarvoor we u een flink aantal vormgevingsmogelijkheden ter beschikking stellen. U bepaalt helemaal zelf of u de voorkeur geeft aan reclamespandoeken van weersbestendig pvc, of winddoorlatende mesh-banners. Wij bieden u voordelig bedrukte banners voor bouwhekken, dranghekken, steigers, zalen en vrijwel elk ander doeleinde dat u zich maar kunt bedenken. Via onze onlineshop kunt u heel eenvoudig spandoeken laten drukken die exact aan uw voorstellingen voldoen en uw bedrijfsprofiel perfect aanscherpen. Laat u adviseren door ons team van professionals en maak op indrukwekkende wijze reclame. Wij helpen u graag om uw reclameboodschap professioneel vorm te geven - op een manier die past bij u en uw bedrijf, zodat u zo goed mogelijk voor de dag komt.

Spandoeken bedrukken op uw manier

Wanneer wij spandoeken bedrukken is de keuze aan u. Allereerst bepaalt u of we uw reclamespandoeken van weersbestendig, B1-gecertificeerd pvc-materiaal moeten vervaardigen, of liever van winddoorlatend pvc-meshdoek. Beide materiaalsoorten zijn moeilijk ontvlambaar en zowel geschikt voor gebruik binnen als buiten. Onze praktische online calculator biedt u deze en vele andere opties, die u met een paar muisklikken kunt uitkiezen om zo uw eigen reclamespandoeken te configureren. U kunt kiezen tussen meerdere standaardformaten, waaronder speciale formaten voor bouw- en dranghekken; maar ook kunt u uw eigen wensformaat bepalen. Uw spandoeken bedrukken we enkelzijdig in fullcolour, waarbij u de vormgeving van het ontwerp in handen heeft. Tegen een voordelige vergoeding kan ons ervaren serviceteam deze taak ook van u overnemen - natuurlijk met intensief overleg en geheel volgens uw voorschriften. Indien gewenst, wordt elk van uw spandoeken met een eigen, individueel ontwerp bedrukt, zodat u bijvoorbeeld bij elkaar passende reclame kunt plaatsen aan bouwhekken of dranghekken. Om onnodige compatibiliteitsproblemen te voorkomen, onderwerpen wij al uw drukbestanden aan een basischeck die grove fouten aan het licht brengt. Op aanvraag kunt u ook tegen een kleine vergoeding gebruikmaken van een uitgebreide zekerheidscontrole, waarvan we de resultaten met u bespreken. Als u een optie mist in onze online calculator, kunt u ons een kort bericht sturen - ons enthousiaste team zal dan zo snel mogelijk een geschikte oplossing vinden.

Spandoeken drukken in professionele kwaliteit

Voor het bedrukken van uw spandoeken vertrouwen we uitsluitend op kwalitatief hoogwaardige materialen. Op ons intensief witte, matte pvc-folie komen ook opvallende kleurdrukken goed tot hun recht, ons meshdoek is bovendien geschikt voor een optimale drukkwaliteit. Dankzij de jarenlange ervaring van onze experts en dankzij onze moderne drukmachines garanderen wij u hierbij altijd een uitmuntende kwaliteit tegen voordelige fabrieksprijzen. We voeren uw drukopdracht binnen enkele dagen na vrijgave uit en leveren uw reclamebanners gebruiksklaar op. Daarbij bepaalt u zelf of we de spandoeken alleen moeten snijden of ook rondom zomen en van oogjes voorzien. Als optioneel accessoire bij uw banners bieden we spanhaken ter bevestiging aan. Het gewenste aantal kunt u zelf in onze calculator invoeren. Om u op weg te helpen, geven we op basis van de tot dan toe gemaakte selectie een aanbevolen hoeveelheid als richtlijn aan. Spandoeken en reclamebanners van PRIMUS vormen een unieke kans op een spectaculair wervend effect - probeer het uit en laat u overtuigen van onze kwalitatief hoogwaardige reclame in XXL-formaat!