Klimaatneutral

2.706 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Mesh Spandoek berekenen

Product
Accessoires en toebehoren
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Werktekening voor Mesh Spandoek

  Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


  Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
 • Product informatie
Vragen over het product?
Offerte op maat aanvragen
Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
Technische beschrijving
Formaat
 • Te kiezen uit verschillende standaard formaten
 • of
 • Geef een eigen wensformaat op - met
  • minimale formaat: 50 x 50 cm
  • maximale formaat:
   korte zijde maxi. 2,5 m x lange zijde maximaal 10 m
Druk
Voorkant 4/0 bedrukt, achterkant onbedrukt
Materiaal

300g/m² Meshgeweven/PVC

 • Winddoorlatend
 • Hoogste afdrukkwaliteit
 • Weerbestendig en afwasbaar
 • Brandvertragend (klasse B1) - mit B1 Certificaat zowel binnen als buiten te gebruiken
Afwerking

Opioneel te kiezen:

 • alleen gesneden, zonder ringen

  De spandoeken worden na het drukken alleen bijgesneden.

 • rondom van ringen voorzien

  De spandoeken worden rondom op een onderlinge afstand van ca 20-100 cm van ringen voorzien .

 • rondom omgezoomd en van ringen voorzien

  De spandoeken worden rondom omgezoomd en op een onderlinge afstand van ca 20-100 cm van ringen voorzien.

 • korte zijde omgezoomd en van ringen voorzien

  De spandoeken worden alleen rechts en links omgezoomd en en op een onderlinge afstand van ca 20-100 cm van ringen voorzien.

 • lange zijde omgezoomd en van ringen voorzien

  De spandoeken worden alleen aan de twee lange zijden omgezoomd en op een onderlinge afstand van ca 20-100 cm van ringen voorzien oogjes voorzien.

Toebehoren (optioneel)
We bieden voor de bevestiging van de banners als accessoire spanhaken. U kunt het gewenste aantal spanhaken zelf selecteren. Ter ondersteuning hebben we het aanbevolen aantal spanhaken voor de door u gekozen uitvoering al ingevuld. Daarbij is rekening gehouden met het formaat, het aantal stuks en de afwerking. U kunt dit aantal naar wens veranderen.

Technische wijzigingen voorbehouden!

Mesh banners drukken: reclame die opvalt

Reclamespandoeken en steigerbanners van mesh-weefsel maken van huismuren, bouwsteigers, hekken en afzettingen een niet te overzien visitekaartje - en als u wilt kan het úw visitekaartje zijn! Wij van PRIMUS zijn specialisten in het drukken van spandoeken en banners van eersteklas kwaliteit, en wij willen samen met u spandoeken drukken die precies zijn afgestemd op uw wensen en ideeën en die uw profiel goed zichtbaar maken. Onze reclamebanners van mesh-weefsel worden verwerkt op basis van uw eisen en bedrukt met de motieven die u wenst. Bij ons kunt u heel snel banners laten drukken, waarmee u zich onderscheidt van uw concurrenten, en bij uw potentiële klanten een positieve en professionele indruk achterlaat. Ons hoogwaardige mesh-weefsel is flexibel en stevig, en is uitstekend geschikt voor het weergeven van complexe reclameboodschappen buitenshuis. Ontwerp en maak uw eigen printbeelden die wij op uw spandoeken drukken en maak een duidelijk statement dat voor iedereen goed zichtbaar is. Start gewoon met onze configurator, stel het product samen dat u wenst en bereken vrijblijvend de prijs!

Maak wind- en weerbestendig reclame - met onze mesh banners

Er zijn goede redenen voor het drukken van spandoeken op basis van mesh-weefsel: ons mesh-weefsel van pvc is winddoorlatend, weerbestendig en afwasbaar, en bovendien moeilijk ontvlambaar (certificaat brandklasse B1) en daarmee in ieder opzicht geschikt voor gebruik binnen en buiten. Het is daarnaast speciaal gemaakt voor hoogwaardige drukkwaliteit, zodat ook spandoeken bedrukt met complexe motieven er altijd fantastisch uitzien. U kunt kiezen uit meerdere standaardformaten (staand, liggend, vierkant) en enkele speciale formaten voor bouwhekken en afzettingen. Daarnaast hebt u natuurlijk de mogelijkheid uw persoonlijke formaat te bepalen, maximale afmetingen zijn 2 bij 10 meter. Uw mesh banners drukken wij enkelzijdig in full colour en het design van de lay-out bepaalt u helemaal zelf. Vóór het drukken controleren wij uw bestand altijd aan de hand van een korte basischeck om grote missers uit te sluiten. Desgewenst kunt u ook voor een geringe meerprijs kiezen voor een uitgebreide controle van uw template. Mocht u er de voorkeur aan geven de vormgeving van de lay-out geheel aan ons over te laten, dan verzorgen wij dat eveneens graag voor een voordelig vast tarief. Natuurlijk altijd in overleg met u en geheel op basis van uw eisen. Tegen een kleine meerprijs is het bovendien mogelijk ieder apart mesh-spandoek te voorzien van een uniek en nieuw motief. Zo veel afwisseling trekt bij uw doelgroep nog meer aandacht en maakt op elkaar afgestemde en elkaar aanvullende reclameboodschappen mogelijk. Mocht u in onze configuratie-software een door u gewenste keuzemogelijkheid missen, dan kunt u met uw vraag altijd bij ons terecht. Onze betrokken servicemedewerkers nemen zo snel mogelijk contact met u op om een oplossing te vinden die optimaal op u is afgestemd.

Mesh banners drukken en profiteren van beproefde topkwaliteit

Om uw banners te bedrukken maken wij gebruik van onze jarenlange ervaring in het vak en van moderne offetmachines Wij verwerken daarnaast uitsluitend de beste materialen en leveren uw spandoeken al binnen enkele dagen. Natuurlijk gebruiksklaar en geprepareerd volgens uw wensen. Ieder spandoek is kant-en-klaar uitgesneden en wordt optioneel van ringogen voorzien en gezoomd. Rondom of alleen aan de zijden waar u dat wilt. Voor een eenvoudige bevestiging adviseren wij het gebruik van spanhaken. Het aantal benodigde spanhaken wordt berekend door onze onlinecalculator op basis van uw productgegevens. Natuurlijk kunt u alle opties aanpassen op basis van uw wensen! Bij PRIMUS willen wij mesh banners drukken waarmee u zich kunt identificeren, en die een sterk signaal afgeven voor uw bedrijf of organisatie. Kortom: onze banners staan voor kwaliteit, vakkundigheid en perspectief. Overtuig uzelf!