Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Horeca notitieblokje berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Horeca notitieblokje

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Product
  Kelnerblokken (Horeca-notitie blokjes)
  Formaat
  62 x 148 mm (Staand)
  Omvang
  Te kiezen uit 25, 50 of 100 vellen per blok
  Druk
  Elk vel 4/0 full colour of met 1/0 zwart bedrukt. Bij een aflopend drukbeeld graag 2 mm Afloop aanbrengen.
  Materiaal
  80g/qm of 90g/qm wit Offsetpapier.
  Verwerking
  Bovenaan verlijmt, incl grijs onderkarton

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Horeca notitieblokjes drukken en je merk versterken

  In de horeca is het vaak hollen en draven. Vaak moet er snel een rekening worden opgemaakt, een bon worden uitgeschreven of iets anders worden genoteerd. Dan is een horeca notitieblok erg handig, helemaal als hij in de broekzak of borstzak van de bediening past. Maar ook in andere branches is dit kleine hulpmiddel onmisbaar en heel populair. En dat levert jou een mooie kans op: versterk het merk van je bedrijf met gepersonaliseerde horeca notitieblokjes en doe klanten een plezier met een notitieblok als origineel relatiegeschenk. Horeca notitieblokken met jouw logo, het motto van je bedrijf of een opvallend ontwerp zijn een effectieve manier van reclame maken. Een horeca notitieblok komt echt altijd en overal van pas! Telkens als er iets moet worden opgeschreven of er een bonnetje wordt overhandigd sta jij in de kijker. Heel subtiel en niet opdringering, maar wel consequent. In onze onlineshop bieden wij je een ruime keuze aan notitieblokken in verschillende uitvoeringen, die je geheel naar eigen wens kunt vormgeven.

  Horeca notitieblokjes drukken à la carte

  Alles draait om service, dat weten we allemaal! Wij willen jou overtuigen, zodat jij op jouw beurt jouw klanten kunt overtuigen. Met producten die bij jou passen en de stijl en uitstraling van je bedrijf onderstrepen. Wij bieden je diverse mogelijkheden, dus maak er handig gebruik van! Kies het juiste formaat: het handige A6-formaat, het grote A4-formaat of als compromis A5, en bepaal vervolgens of je notitieblokken met 25, 50 of 100 vellen wilt bestellen. Het ontwerp bepaal je helemaal zelf! Om het je zo makkelijk mogelijk te maken kun je bij ons kiezen uit meerdere sjablonen als basis voor jouw favoriete design. Het resultaat lever je bij voorkeur aan als pdf in hoge resolutie. Wij doen de rest voor jou! Met onze handige online calculator kun je jouw product 24/7 samenstellen: kies een lijmbinding boven of links. De lijmbinding zorgt ervoor dat alle velletjes goed samenblijven maar toch makkelijk afgescheurd kunnen worden. Geef aan of je een voordelige zwart-wit opdruk wilt, full colour CMYK, of misschien zelfs speciale kleuren. Mis je een bepaalde optie die je toch graag wilt? Stuur ons gewoon je aanvraag! Onze medewerkers zijn je graag van dienst en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we jouw horeca notitieblokjes precies naar jouw wensen bedrukken!

  Wij zijn specialist in het drukken van horeca notitieblokjes

  Je mag van PRIMUS veel verwachten en dat altijd tegen voordelige prijzen! Om jouw horeca notitieblokjes te bedrukken zetten we in op onze uitgebreide knowhow en geavanceerde techniek. We halen alles uit jouw ontwerp door te drukken op hoogwaardig, zuiver wit en houtvrij printpapier waarop ieder ontwerp optimaal overkomt. De notitieblokken krijgen een achterzijde van stevig grijs karton, zodat je ook op het laatste blaadje nog goed kunt schrijven. Daarnaast voorzien we je notitieblokken op aanvraag van twee of vier perforatiegaatjes. Zo kun je belangrijke rekeningen altijd netjes en makkelijk opbergen. Ons vakkundige team is trouwens zeer flexibel: desgewenst drukken wij je horeca notitieblokken ook op een andere papiersoort, bijvoorbeeld op voordelig kopieerpapier. Onze schrijf- en notitieblokken zijn altijd handig en echt overal te gebruiken, want niet alleen op het werk, maar ook thuis valt er altijd wel wat te noteren. Neem nu zelf de proef op de som en stel vandaag nog je eigen product samen.