Klimaatneutral

2.715 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

PVC Spandoek berekenen

Product
Accessoires en toebehoren
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Werktekening voor PVC Spandoek

  Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


  Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
 • Product informatie
Vragen over het product?
Offerte op maat aanvragen
Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
Technische beschrijving
Formaat
 • Te kiezen uit verschillende standaard formaten
 • of
 • Geef een eigen wensformaat op - met
  • minimale formaat: 50 x 50 cm
  • maximale formaat:
   korte zijde maxi. 2,5 m x lange zijde maximaal 10 m
Druk
Voorkant 4/0 bedrukt, achterkant onbedrukt
Materiaal
500 g/m² PVC-Folie

 • Wit, PVC-banner materiaal
 • Stabiel, vlak en sterk
 • Mat
 • Watervast en afwasbaar
 • zowel binnen als buiten te gebruiken
 • ook met B1-certificaat (brandbeveiligingsklasse B1 - vlamvertragend) te bestellen
Afwerking

Opioneel te kiezen:

 • alleen gesneden, zonder ringen

  De spandoeken worden na het drukken alleen bijgesneden.

 • rondom van ringen voorzien

  De spandoeken worden rondom op een onderlinge afstand van ca 20-100 cm van ringen voorzien .

 • rondom omgezoomd en van ringen voorzien

  De spandoeken worden rondom omgezoomd en op een onderlinge afstand van ca 20-100 cm van ringen voorzien.

 • korte zijde omgezoomd en van ringen voorzien

  De spandoeken worden alleen rechts en links omgezoomd en en op een onderlinge afstand van ca 20-100 cm van ringen voorzien.

 • lange zijde omgezoomd en van ringen voorzien

  De spandoeken worden alleen aan de twee lange zijden omgezoomd en op een onderlinge afstand van ca 20-100 cm van ringen voorzien oogjes voorzien.

Toebehoren (optioneel)
We bieden voor de bevestiging van de banners als accessoire spanhaken. U kunt het gewenste aantal spanhaken zelf selecteren. Ter ondersteuning hebben we het aanbevolen aantal spanhaken voor de door u gekozen uitvoering al ingevuld. Daarbij is rekening gehouden met het formaat, het aantal stuks en de afwerking. U kunt dit aantal naar wens veranderen.

Technische wijzigingen voorbehouden!

Pvc-spandoeken drukken: reclame op groot formaat

Reclamebanners en -spandoeken uit pvc-folie vormen buitenreclame die niet over het hoofd wordt gezien. Ze hangen aan bouwhekken, steigers en gebouwen en trekken met een aanlokkelijke vormgeving alle blikken naar zich toe. Ons ervaren team heeft veel verstand van het bedrukken van spandoeken en kijkt ernaar uit al zijn deskundigheid voor u in te zetten. Laat banners drukken die uw boodschap tot in de puntjes overbrengen en er nog een uitroepteken aan toevoegen ook! Bij het drukken van banners moet u geen compromissen sluiten en alleen op de besten vertrouwen. Tenslotte bieden spandoeken en steigerbanners een groot podium om op te adverteren en moeten daarom zeker professioneel worden vervaardigd. Wanneer wij uw spandoeken bedrukken, betrekken wij u van begin tot eind bij het productieproces om daarmee zeker te stellen dat het resultaat altijd aan uw verwachtingen voldoet. Uw voorkeuren vormen ons draaiboek! Via onze onlineshop kunt u banners laten drukken die tot in detail zorgvuldig worden geproduceerd en met u worden afgestemd. Probeer het uit en start direct onze handige online calculator!

Pvc-spandoeken drukken - weerbestendig en moeilijk ontvlambaar

Er bestaan goede redenen voor het drukken van spandoeken op basis van pvc. Onze hoogwitte pvc-folie met luxe matte afwerking biedt niet alleen een uitstekende ondergrond voor een hoogwaardige beeldopdruk in full colour, maar beschikt ook over belangrijke materiaaleigenschappen. Het scheurt niet, is vlak en zeer stabiel, weerbestendig en afwasbaar. Het certificaat van brandveiligheidsklasse 1 (B1) garandeert dat het materiaal zowel binnen als buiten moeilijk ontvlambaar is. U heeft de keuze uit meerdere standaardformaten (staand, vierkant, liggend) en speciale formaten voor bouwhekken en dranghekken. Uiteraard is het ook mogelijk uw eigen afmetingen te definiëren - tot een groots maximaal formaat van 2 meter bij 10 meter. Wat we precies op uw pvc-spandoeken drukken is aan u - bij het creëren van het drukontwerp krijgt u geheel de vrije hand. Met een korte basischeck zorgen we ervoor dat er geen grove complicaties optreden. Tegen een kleine vergoeding onderwerpen wij uw drukbestand bovendien aan een uitvoerige controle, waarbij we de resultaten met u bespreken. Desgewenst nemen we ook de gehele vormgeving van uw reclamebanners van u over tegen een voordelige prijs, uiteraard strikt naar uw wensen! Voor een kleine meerprijs kunt u ieder spandoek van een eigen motief voorzien - een afwisselende vormgeving voorkomt gewenningseffect en zorgt voor extra aandacht.

Pvc-spandoeken drukken in topkwaliteit met PRIMUS

Voor het drukken van uw pvc-spandoeken maken we gebruik van de modernste druktechniek en hoogwaardige materialen. We voeren uw opdracht binnen enkele dagen uit en leveren uw spandoeken precies zoals u het wenst: alleen uitgesneden of ook voorzien van oogjes en met een stevige rand gezoomd, rondom of alleen aan bepaalde zijden - u bepaalt wat u nodig heeft. Voor een eenvoudige installatie van de spandoeken stellen wij u optioneel bevestigingsmateriaal ter beschikking. Ons handige configuratieprogramma berekent op basis van de door u ingevoerde projectgegevens de aanbevolen hoeveelheid spanhaken, wat u op ieder moment nog kunt aanpassen aan uw eigen voorkeur. Uw keuzevrijheid is belangrijk voor ons - indien u een optie mist, kunt u ons een individuele aanvraag sturen en ons enthousiaste serviceteam zal onmiddellijk een passende oplossing voor u vinden. Met PRIMUS worden grijze muren, steigers en hekken een stralende advertentieruimte voor u en uw bedrijf. Creëer met ons uw ideale project en verwerf bekendheid onder nieuwe klanten - groots, stijlvol en voordelig!