Klimaatneutral

2.715 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Collegeblokken berekenen

Product
Omslag
Binnenwerk
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Collegeblokken

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Omvang
  Omslag: 4 pagina's, Inhoud: 160 pagina's
  Druk
  Omslag: 4pagina's, Inhoud: 1-kleur bedrukt
  Materiaal
  Omslag: 300g/m² gesatineerd, inhoud: 80 g/m² wit Offset
  Afwerking omslag
  De volgende alternatieve opties zijn beschikbaar:

  • Druklak/persvernis
  • Glanslaminaat – eenzijdig (buitenzijde)
  • Matlaminaat – eenzijdig (buitenzijde)
  • Krasbestendig laminaat mat – eenzijdig (buitenzijde)
  • Soft-touch-laminaat – eenzijdig (buitenzijde)
  Voor verdere soorten van afwerking zoals bijvoorbeeld Spot UV lak kunt u een individueele aanvraag stellen.
  Verwerking
  Wire-O-Bindung, ommschlag incl. Glanzendelak buitenkant. Binnenwerk bij de hechting geperforeerd om uit te scheuren.

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Schrijfblokken bedrukken in topkwaliteit

  Hoewel er in ons land geen college bestaat in de Amerikaanse zin van het woord, zijn de zogenaamde collegeblokken niet meer weg te denken uit scholen en universiteiten. Daarbij zijn ze vaak meer dan zomaar een notitieblok waarvan de vellen vaak na een enkel gebruik worden weggegooid. Veel van deze schrijfblokken dienen ter vervanging van schoolschriften en worden gedurende vele weken en maanden gebruikt en daarna vaak zelfs gearchiveerd. Dit geeft u de kans om uw bedrijf een vaste plek te geven in het dagelijks leven van talloze blocnotegebruikers. Laat gewoon schrijfblokken drukken die de gebruiker steeds weer met u in verbinding brengt. Voor het drukken van zulke blocnotes hebt u alleen een betrouwbare, deskundige partner nodig - en dat is waar wij om de hoek komen kijken! Bij PRIMUS maken we van een eenvoudige schrijfblok een gedenkwaardige reclamedrager die uw goede naam eer aandoet en uw bedrijfsprofiel uitstekend uitdraagt tegenover uw klanten. Laat ons uw blocnotes bedrukken - desgewenst met uw bedrijfslogo, uw kantooradres of een pakkende slogan. Wij drukken nagenoeg alles wat u maar wenst en waarvan u denkt dat het uw klanten zal bereiken. Laat u overtuigen!

  Individuele blocnotes voor iedere toepassing: laat uw creativiteit de vrije loop!

  Wanneer u bij collegeblokken nog altijd aan saaie blocnotes in standaard design denkt, bewijzen wij u graag het tegendeel. Tegenwoordig kunnen blocnotes zelfs regelrecht leuk uit de hoek komen! Wij bieden u meerdere kant-en-klare voorbeeldontwerpen die u als sjabloon van onze productpagina's kunt downloaden. Kies een patroon uit dat u bevalt, of stuur ons uw eigen drukontwerp waarmee we uw schrijfblokken mogen bedrukken. Wij staan klaar om uw ideeën uit te voeren. Wat denkt u bijvoorbeeld van een chique kleurendruk in voordelig full colour Euroscale? Of gaat uw voorkeur toch uit naar hoogwaardige speciale kleuren? Wilt u graag een optionele perforatie, zodat de aparte vellen ook na uitscheuren gemakkelijk kunnen worden opgeborgen? Bij ons worden uitsluitend hoogwaardige materialen ingezet, welke zeer zorgvuldig en deskundig tot voortreffelijke eindproducten worden verwerkt. Wanneer wij uw schrijfblokken drukken, kunt u deze zonder bedenkingen uitdelen onder uw medewerkers of klanten.

  Het drukken van schrijfblokken loont

  Effectieve reclame kost vaak zeer veel geld - maar niet bij PRIMUS! Voor het bedrukken van uw schrijfblokken gebruiken we krachtige en efficiënte offset-machines die niet alleen de beste kwaliteit leveren, maar ook nog eens kostenbesparend werken. Daarom loont het altijd om schijf- en notitieblokken te laten drukken bij PRIMUS, ongeacht of het voor eigen gebruik is of als relatiegeschenk. Doordat we uw blocnotes geheel individueel bedrukken, verscherpen wij uw bedrijfsprofiel. Want iedere gebruiker zal bij het zien van de blocnote meteen aan u worden herinnerd. Vooral collegeblokken met hoogwaardige spiraalbinding laten een blijvende indruk achter en worden graag langdurig gebruikt. De gebruiksmogelijkheden zijn veelzijdig en uw voordelen duidelijk. U kunt voor- en achterzijde beschrijven of van tekeningen voorzien, u kunt door de collegeblokken bladeren als door een boek en waar nodig kunt u ze zelfs als archief gebruiken zo lang u maar wilt. Wanneer de schrijfblokken worden opengeslagen, klappen ze niet vanzelf weer dicht of naar de verkeerde pagina. Bovendien bieden ze dankzij hun stabiele voorblad en achterzijde een betrouwbare ondergrond voor alle notities. Het stevige karton stemmen we vanzelfsprekend af op uw wensen! Laat uw schrijfblokken tegen een voordeelprijs bedrukken en profiteer van de hoge gebruikswaarde van onze kwaliteitsproducten! Servicetip: wanneer u op onze nauwkeurig verzorgde productpagina's ondanks alles toch niet uw ideale product vindt, kunt u gerust contact met ons opnemen! Ons enthousiaste serviceteam ziet uw aanvraag graag tegemoet en zal alles in het werk stellen zodat wij ook uw persoonlijke schrijfblokken mogen bedrukken.